Burun estetiği yardım

ninght12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
681
157
123
Nisan da burun estetiği olacağım insallah. Merak ettiğım şu. Ameliyattan kaç gunun sonra tampon alçı dikiş alınıyor. Ben öğretmenim. Kaç gün rapor almalıyım . 12 gun dusundum ben ama sizce o zamana kadar dikişlerım alınır şişlik olur mu okulda sıkıntı yaşar mıyım. Ameliyat olanlar ve sureci bilenler yardımcı olabilir mi rica etsem.

Sislik durumu vucut yapisina gore sonuclaniyor bildigim kadariyla bende olucam annemin sislik ve morluklarinin duzelmesi 20 gunu bulmustu.

Çok tesekkur ederim cevapladığınız İcin. İnsallah fazla sisme olmaz
Buz kompresini morluk kremini duzenli kullanirsaniz fazla sisip morarmazsiniz. Ameliyatin ertesi gunu sisip morarmaya basliyorsunuz. 3.ncu gun had safhada oluyor. 4.ncu gunde hizla duzelmeye basliyor. 12 gun yeterli olacaktir diye dusunuyorum. Tampon alci doktora gore degisiyor. Bazilari 3.ncu gun tamponu aliyor bazilari 5.nci gun. 10.ncu gun alci aliniyor.

Merhaba ben 30.03.2018 de ameliyat oldum ilk iki gün çok önemli ödem ve şişlik olmaması için 15dk buz 15 dk boş beklemeniz gerekiyor ve mümkün olduğu kadar yüksek yastık la yatın ben 3 tane kullandım 3.gün tamponlarım çıktı ,tam 1 hafta sonra dikişlerle beraber kalıp çıktı

Merhaba ben 30.03.2018 de ameliyat oldum ilk iki gün çok önemli ödem ve şişlik olmaması için 15dk buz 15 dk boş beklemeniz gerekiyor ve mümkün olduğu kadar yüksek yastık la yatın ben 3 tane kullandım 3.gün tamponlarım çıktı ,tam 1 hafta sonra dikişlerle beraber kalıp çıktı
Tampon alınırken acı hissettınız mı yada dikiş alınırken. Özellikle tampon dan çok korkuyorum da

Back
X