Burun estetiği yeni bilgiler

ayysse_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
35
4
286
İçel Mersin
Merhaba arkadaşlar, ben üniversite öğrencisiyim yarıyıl tatili için memleketim Mersin'e geldim.Bir ay buradayım ve bu ay sürecinde estetik ameliyatı olmak için uygun bir zaman diye düşünüyorum.Ameliyat olmaya kesin kararlıyım ve Adana'da olmaya karar verdim çünkü oradaki bir çok doktorun önerildiğini gördüm.Amam bilgiler geçmiş tarihlerde yazılmış ve o kadar karışmış ki okuduklarım birbirine girdi.Bende bu başlık altında daha toplu ve daha güncel bilgiler verebileceğinizi düşündüm.Kısacası bana Adana'da estetik yaptırmış olanlarınızdan rica etsem tavsiye alabilir miyim? Erol Kesiktaş ya da Serkan Sayılıkan'ı çok duydum yardımcı olabilir misiniz acaba?

merhaba bende yeni araştırmaya başlayanlardanım. yardımcı olabilecek biri çıkarsa çok sevirinirm. forumlarda genellikle Ersal Kaya ve Serkan Sayılıkan ismini duydum ama çok kararsızım.

ameliyattan sonra sürecini yazarsan sevinirim ve fotoğrafta paylaşırsan çok memnun olurum. şimdiden geçmiş olsun :)

ameliyatimi oldum cok basarili gecti 1 saat surdu ,serkan bey sagolsun cok ilgilendi ,bilgilenmemizde yardimci oldu ameliyatima karsi cikan annem bile ikna oldu simdilk bir sorunum yok gorusmeni tavsiye ederim :)

Canim gecmis olsun kisa sürede toparlar ve istedigin gibi bir burna kavusursun umarim :) ortalama ne kadara mal oldugunu söyleyebilir misin?

Ve cok merak ettigim bir sey daha var ilk muayenede ya da sonrasina yani ameliyattan önce fotografin üzerinde tasarim yapti mi doktor? Yoksa ameliyattan sonra nasil bir burunla karsilasacagini bilmeden mi girdin?

cok tsk ederim :) aslinda benim bir fiyat soylemem dogru olmaz cunku burunun yapisina gore fiyat veriyor doktor bey.ama.emin olun paragoz bir doktor hic degil ucuk fiyat vermeyecegi kesin

Verdigin bilgiler icin cok tesekkür ederim en kisa sürede görüsecem. Benim cevremdeki herkes ihtiyacim olmadigini söylüyor ön profilden hicbir problemim yok ama yan profil rahatsiz ediyor iste dogalliktan yana olmasi cok önemli benim icin yüzümdeki ifadenenin degismesini istemiyorum cünkü. Darisi benim basima insallah :))

arkadaşlar ameliyat oldum ben sonunda hala şişiliklerim var o yönden mutsuzum ama şimdiden iyi gibi duruyor tam otursa da yerine bir an önce mutlu olsam bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…