- 14 Ocak 2016
- 10
- 0
- 36
- Konu Sahibi sweetdaysofmine
-
Canım baktım üyeyim hatta ama burda daha detaylı anlatılabilceğini düşündüm o yüzden sordumCanim facebookta yigit Özer tiftikcioglu ve estetik bilgi paylaşım gibi adi olan bir grup var.ameliyat olan cok insan var orda ve cok yardimci oluyorlar.oraya bak bir istersen
işin aslı haklısın sonuçta orası doktor beyin yönetiminde bir yer ve olumsuz herhangi bir paylaşım görmedim.doktor bey nüdahale ediyor olabilir olumsuzluklara.burda daha tarafsız yorum yapacak insanlara ulaşabiliriz :)Canım baktım üyeyim hatta ama burda daha detaylı anlatılabilceğini düşündüm o yüzden sordum
İnşallah ama kimse yorum yapmıyorişin aslı haklısın sonuçta orası doktor beyin yönetiminde bir yer ve olumsuz herhangi bir paylaşım görmedim.doktor bey nüdahale ediyor olabilir olumsuzluklara.burda daha tarafsız yorum yapacak insanlara ulaşabiliriz :)
Devlet hastanesi olduğu için fiyat herkes için aynı 3300tl artı tampon ücreti o da 140 tlcanim ne kadara yaptırıyorsun?
canım ne durumdasın?merakta bırakma bizleri :)Devlet hastanesi olduğu için fiyat herkes için aynı 3300tl artı tampon ücreti o da 140 tl
Çok memnunum yiğit bey gerçekten çok iyi bir doktor ve devlette en uygun fiyata böyle bir hizmet almak beni çok mutlu ettiBende olmayı dusunuyorum
Bende yiğit beyi düşüyorum nasıl oldunuz memnunmusunuz acaba?Bende yeni oldum yigit beye burun ameliyati daha birsey soyleyemem cok erken.gorusmeye gittim burnumun rahatsizlarini saymak icin bakti ve bana o saydi su şöyle bu böyle hangi taraf tikali hepsini soyledi bir dakika bile dusunmedim hemen oldum simdi tamponlarim cikmis vaziyette ve harika nefes aliyorum bunca yildir nefes bile alamiyormusum şekle gelince birsey demem icin erken sargilar var gecsin ozaman net birsey soyleyebilirim
ben kemikten kurtulmak istiyordum amacim estetikti evet ama ozellikle bir taraf kapaliydi nefesten cok memnunum ama gorunusu icin cok erken bir aylik olsun haftaya foto filan koymayi dusunuyorum kepce kulakda yaptirdim ben onunda duzelmesini bekliyorum morluklar filan gecse eski hal ve yeni haliyle foto atarim isterseniz facebookda sayfasi var yigit ozer tiftikcioglu estetik paylasimi diye ordaki fotolarada bakabilirsiniz.sadece ilk halinlerine bakin size uygunmu oyle anlarsiniz.ben kalin deriliydimBende yiğit beyi düşüyorum nasıl oldunuz memnunmusunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?