Burun estetiği yorum

semiramist01

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
166
24
28
35
Merhabalar burun estetiği oldum büyük ve egrili bir burnum vardı
Doktorum dan küçük istemediğimi söylemiştim çünkü sonrasında sikinti cekecegimi düşündüğüm için korktum o yüzden yüzüme yakışan doğal bir burun istedim eğriliği düzelsin vs .
Ama şimdi de burnum bana hala büyük geliyor etrafımda herkes niye daha çok küçültmedin o kadar para verdin gibisinden sözler ediyolar bende çok üzülüyorum resim koyacağım sizlerde yorum yapın bilemedim ne dusuncegimi pişman olmak istemiyorum

merhaba resim göremedim ama eğer ilk aylardaysanız burun büyüklüğü için endişelenmeniz çok erken, biraz bekleyin

Siz böyle istemişsiniz açıkcası resim yüklenince tekrar bakar yorumlarız. Kalın deriliyseniz 6ay bulur şişlikler ince deride nasıl bilmiyorum ben kalın deriliyim

Doğal olmasını istediğiniz için doktorunuz doğal bir burun yapmış küçültseydi bu sefer ben doğal istemiştim doktor bana sormadan küçültmüş diyecektiniz. 6 Aydan önce hiçbir şey belli olmaz geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…