Burun estetigi

:KK70: kontrat yazacakmış da yanlış yazmış ama doktorla ne alakası var kontrat yakılıyor mu ... sklımdan geçenler :KK70:
:KK70: burun içinde olması gereken etler bunlar ama bazıları büyüme yapıyor ve nefes almayı zorlaştırıyor. Sag burun deliğimde var oldukça büyük oradan biliyorum yoksa bende sizin gibi anlardm kesin :KK48:

Ben.nefes alamiyordum konkam ve kemik egrilihi vardi burnumda kotu. Burun degildi ama her zaman daha iyisini istemedendola yies tetikte oldum ama doktor konkalari yakmamis ici kotu zaten.ameliyat olman.gerekiyordenisti.

Ve ben kac kez gittim.nefes alamiyorum diye bana icini temizlemiyoraun yok allerjik diye kac kez gonderdi.devlet hastanesdinden öğrendim durumu zaten.konkayi bende girebiliyorum

Ben.nefes alamiyordum konkam ve kemik egrilihi vardi burnumda kotu. Burun degildi ama her zaman daha iyisini istemedendola yies tetikte oldum ama doktor konkalari yakmamis ici kotu zaten.ameliyat olman.gerekiyordenisti.
Nereden anladınız yakilmadığını kaç zaman oldu ameliyat olalı ? Ayrıca biraz daha daha anlaşılır şekilde yazarsanız çok iyi olur...

Ve ben kac kez gittim.nefes alamiyorum diye bana icini temizlemiyoraun yok allerjik diye kac kez gonderdi.devlet hastanesdinden öğrendim durumu zaten.konkayi bende girebiliyorum
Başka doktora gittiniz mi peki? En azından bunu teyit ettirseniz? Ayrıca epikriz raporu isteyin hastaneden neler yapılmış öğrenin

Bende görebiliyorum eti zaten devlet hastanesine gittim dedi doktor yakmamis silikon ciktigindan beri alamiyorim nefes o degil bu doktorun resmen ozensizligi

Bende görebiliyorum eti zaten devlet hastanesine gittim dedi doktor yakmamis silikon ciktigindan beri alamiyorim nefes o degil bu doktorun resmen ozensizligi
Tamam, bende diyorum ki o zaman ameliyat olduğunuz hastaneden epikriz raporu isteyin veriyorlar oraya bir bakın neler yapılmış diye. Eğer orada konka alımı var gibi gösterilip alınmamışsa işiniz daha kolay olur

Ama zaten doktorun estetik yaparken.icini de halletmesi gerekmiyor mu videolarinda diyor basarili burun.nefes alan burundur diye bunu nasil atlayabilir eger sadece estetik diye kaydetmisse

Ama zaten doktorun estetik yaparken.icini de halletmesi gerekmiyor mu videolarinda diyor basarili burun.nefes alan burundur diye bunu nasil atlayabilir eger sadece estetik diye kaydetmisse
Siz talep ettiniz mi bunu doktor alırım dedi mi , başka doktora gittiginizde rapor isteyip diğer doktora gittiniz mi? Çok da anlamam estetikten kafam karıştı :deli:

Yani ilk basta ben konka ve kemik egriligi icin ameliyat oldum zaten yoksa olmazdum hepsi hallolur diye biluyorum estetikte konkalari yakmasi arti bir sey olmasa gerek

Arkadaslarrr 20inci gunumdeyim ve bitkisel caylar yasak diye okudum ama ben bilmeden demin yesil cay ictim ve ictikten sonra burnumda tuaf hisler hissetmeye basladim geriliyormus gibi.. korkmaya basladim birsey olurmu??? :(

Back
X