BURUN ESTETİĞİ

33konyali422

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
161
22
18
33
Burun estetiği konusunda işinde çok uzman olan doktorlar kimler uzun uzun araştırdım ama artık kafam allak bullak oldu burun estetiği olanlardan yardımlarını bekliyorum. teşekkürler..

Burun estetiği konusunda işinde çok uzman olan doktorlar kimler uzun uzun araştırdım ama artık kafam allak bullak oldu burun estetiği olanlardan yardımlarını bekliyorum. teşekkürler..
Selamlar,
Benim doktorum Gürkan Kayabaşoğlu idi. Sonuçtan gerçekten çok memnunum. Ağrı, sızı ya da fonksiyonel bir kayıp yaşamadım. İstersen özelden anlatabilirim merak ettiklerini :)

Selamlar,
Benim doktorum Gürkan Kayabaşoğlu idi. Sonuçtan gerçekten çok memnunum. Ağrı, sızı ya da fonksiyonel bir kayıp yaşamadım. İstersen özelden anlatabilirim merak ettiklerini :)
Cok sevinurim foto atarsaniz. Burnunuzdaki problem neydi peki oncesini de atarmisinix

Cok sevinurim foto atarsaniz. Burnunuzdaki problem neydi peki oncesini de atarmisinix
ben çocukken burnumdan darbe almıstım ve kırılmıstı burnum. ameliyat olmadan iki sene önce falan da ufak bir darbe almıştım. uyurken nefes alamıyordum ve gerçekten zorlanıyordum. çok doktor araştırdım. burnumun şeklinde büyük bir problemim yoktu aslında tamamen fonksiyonel bir ameliyat geçirmek istiyordum. beni en çok Gürkan Bey'in doğal burun felsefesi etkiledi ve onunla ilerlettim süreçlerimi çok memnunum gerçekten minnettarım.

Benimde nefes almada sıkıntı vardı.Burnumda hem et hemde kemik eğriliği vardı. Hazır olmuşken hocam biraz daraltın ucunuda biraz toparlayın dedim.Şuanda birinci ayım. Hala alışamadım sanki aynada başka birini görüyorum.Keşke hiç dışına dokundurmasaydım. işe başladım ikinci günüm. Arkadaşlar çok beğeniyor çok doğal olmuş diyor ama inanmıyorum yanii kısacası olacak arkadaşlar hazırlıklı olun süreç çok iyi geçmeyebiliyor

Doktor işi biraz kısmet isi sanırım. Ben şuan 5.günümdeyim. Atel var pek birşey anladığım söylenemez.Ben törpüleme ve burunu küçültme istemiştim öyle de olmuş gibi ama net değil. Merak içerisindeyim. Daha önceki hastalarını ben çok beğenerek gitmiştim. Bakalım ben de nasıl duracak. Şu süreci atlatayım ateller alınsın memnuniyetime göre doktorla ilgili bilgi veririm. Yorum yapabilmem için çok erken ☺

Kuzenim için uzun araştırmalar sonucu dr. kıvanç beyi bulduk. Burun konusunda Türkiyede bir numara diyebilirim. Zaten sürekli yurtdışına çalışıyor. Resim götürdük kendisine. Gerçekten aynısını yaptı. Ben bile burnumdan gayet memnun olmama rağmen ufak bir operasyon yaptırmayı düşünmeye başladım

arkadaşlar bu foruma konu nasıl açılıyor.konu açmak istiyorum.ben muzaffer çelik e ameliyat oldum.sonuç çok kötü oldu.ameliyat öncesı yuzde yuz garanti verdi.sonuç felaket.

Benimde nefes almada sıkıntı vardı.Burnumda hem et hemde kemik eğriliği vardı. Hazır olmuşken hocam biraz daraltın ucunuda biraz toparlayın dedim.Şuanda birinci ayım. Hala alışamadım sanki aynada başka birini görüyorum.Keşke hiç dışına dokundurmasaydım. işe başladım ikinci günüm. Arkadaşlar çok beğeniyor çok doğal olmuş diyor ama inanmıyorum yanii kısacası olacak arkadaşlar hazırlıklı olun süreç çok iyi geçmeyebiliyor
Doktor işi biraz kısmet isi sanırım. Ben şuan 5.günümdeyim. Atel var pek birşey anladığım söylenemez.Ben törpüleme ve burunu küçültme istemiştim öyle de olmuş gibi ama net değil. Merak içerisindeyim. Daha önceki hastalarını ben çok beğenerek gitmiştim. Bakalım ben de nasıl duracak. Şu süreci atlatayım ateller alınsın memnuniyetime göre doktorla ilgili bilgi veririm. Yorum yapabilmem için çok erken ☺
Durumunuz nedir burnunuz nasil

Canım ben Ömer sağır a ameliyat oldum çok başarılı geçti ağrım sızım olmadı çok da güzel bi burnum oldu çok mutluyum

Ümit taskina ameliyat oldum 7 ay oldu gayet dogal ve guzel oldu yuzumle uyumlu ve hicbir sorun yaşamadım şimdiye kadar arastirmani tavsiye ederim cok basarili bi doktor

Malatya turgut özal tıp merkezinde prof. Dr. Hıdır kılınça ameliyat oldum. Ameliyatın süreci ve sonraki görüntü memnuniyeti çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Hergün 4 ameliyatı olan çok yoğun bi doktor ve gerçekten işinin uzmanı. Devlet hastenesi olduğu için fiyatıda çok uygun bi ay önce 1300 gibi bi fiyata oldum. Burnunda nefes problemi darbeye bağlı kemikte eğrilik ve uçta sarkıntı vardı baya zor bi burundu yani ama her konuda çok memnun kaldım. Aklındaki soruları turgut özal tıp merkezini arayarak hıdır beye yönlendirilip öğrenebilirsin.

Ben de Çankırı'da okuyorum.Murat Görkem Ataman'a ameliyat oldum, gerçekten ıyi bir doktor kendisi çok ilgilendi.Benim de burnumda kemer vardı ve şimdi çok memnunum tahmin edemezdim böyle burna sahip olabileceğimi çok memnunum burnumdan sanırım şimdi Çankırıdan başka bir yere tayini çıkmış.

Yeni üye oldum bende araştırma içindeyim istanbulda oturuyorum flora klinik diye biyer açılmış 4 ay kadar faaliyette İlkay Hütüt lede konuşma imkanım oldu daha karar veremedim ama yaptığı işlemleri başarılı buldum kafam çok karıştı okadar çok doktor var ki konuyu takipteyim estetik oldunuz mu ?nerde yaptırdınız fiyatlar nekadar bilgilendirirseniz sevinirim?

Yeni üye oldum bende araştırma içindeyim istanbulda oturuyorum flora klinik diye biyer açılmış 4 ay kadar faaliyette İlkay Hütüt lede konuşma imkanım oldu daha karar veremedim ama yaptığı işlemleri başarılı buldum kafam çok karıştı okadar çok doktor var ki konuyu takipteyim estetik oldunuz mu ?nerde yaptırdınız fiyatlar nekadar bilgilendirirseniz sevinirim?
Merhaba ben ameliyat oldum adanada. Ama muhammed dilberi düsünün derim istanbuldaysaniz

Back
X