- 25 Temmuz 2018
- 3
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi 33konyali422
Op. Dr Yusuf CAN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Gürkan bey ameliyatı ne kadara yapmıştı?
3 yil oldu , Süleyman Taş doktorum. Gercekten çok memnunum. Gidip tanısmanizi oneririm
Kesinlikle Prof.Dr.Ersin Ülkür Ataşehir Acıbadem de yapıyor ameliyatlarını en azından gidip bi görüşün derim hayatımda tanıdığım en mükemmel doktor hem çift çene ameliyatım hemde rinoplasti ameliyatım için gözüm kapalı kendimi emanet ettim ve iyi ki diyorumOnu da aradım ama cok fazla bi fiyat verdi. 4.500 Euro. Yaklaşık 30Bin ₺ ediyor. O kadar bütçem veremem burun ameliyatına. Yılbaşına kadar bebis olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağız galiba. Ona bütçe ayırmam gerek.
Burun estetiği konusunda işinde çok uzman olan doktorlar kimler uzun uzun araştırdım ama artık kafam allak bullak oldu burun estetiği olanlardan yardımlarını bekliyorum. teşekkürler..
doktorun soyadı neydiKuzenim için uzun araştırmalar sonucu dr. kıvanç beyi bulduk. Burun konusunda Türkiyede bir numara diyebilirim. Zaten sürekli yurtdışına çalışıyor. Resim götürdük kendisine. Gerçekten aynısını yaptı. Ben bile burnumdan gayet memnun olmama rağmen ufak bir operasyon yaptırmayı düşünmeye başladım
resim varmıkesinlikle dr erkan soylu.ameliyattan sonra morarma şişlik ağrı olmadı denecek kadar az oldu.artık çok rahat nefes alabiliyorum. şekli çok doğal ve harika oldu. beni tanımayanlar ameliyat olduğumu anlamıyorla
Merhaba Konya da Dr Mehmet Öztan muayenesi ücretsiz ve Konya olmasından dolayı ücretleri daha uygun bence şehir bakmayın sonuçta İstanbul’a da buralardan ve heryerden gidiyor doktor iyi araştırın ama Mehmet öztanı şiddetle tavsiye ederimBugun konuştum ben daha. Eylül’de tatil dönüşü yaptıracağım insallah ben de. Gürkan kayabasoglunun atasehirde muayenehanesi, ameliyatı Acıbadem’de yapıyor.Muayenesi 300₺,
Ameliyat burnun yapısına ve yapılacak işleme göre 10-15bin₺ arasi değişiyormus
Şişlik yapmayan ve tampon kullanılmayan Piezo yöntemi ile yapıyormuş ameliyatı. Özellikle o yöntemle yapan bi doktor arıyordum ben de. Eski morluk ve şişlik yapan yöntemle bile 8-10bin ₺ ye yapıyorlar.
Merhaba yusuf beye amelihatvoldunuzmu ve fiyat ne verdiler soze eger sorduysaniz bana yurtdisi die cok veriolr fiyat :/Op. Dr Yusuf CAN
Hep size yüksek fiyat verdiklerinden şikayet etmişsiniz. Yüksek fiyat veriyorlarsa bulunduğunuz ülkede ameliyat olun siz de. Ama yurtdışında ameliyat ücretleri Türkiye'dekinden çok daha yüksek olduğu için onu da istemiyorsunuz sanırım.Merhaba yusuf beye amelihatvoldunuzmu ve fiyat ne verdiler soze eger sorduysaniz bana yurtdisi die cok veriolr fiyat :/
yo ben 14 bin vermeyi göze aldim ama ayni dr bana bu fiyati verip diger arkdslara ve bska nryla sorsugumda 7 bin demesi hic normal degil buyuzden soruyorum bstan beni kaziklamaya calisan bi drla isim olmaz hem fikir aliyorum dr hakkinda fiyat sormamdada bence bi sakinca yok diger arkdslr gibiHep size yüksek fiyat verdiklerinden şikayet etmişsiniz. Yüksek fiyat veriyorlarsa bulunduğunuz ülkede ameliyat olun siz de. Ama yurtdışında ameliyat ücretleri Türkiye'dekinden çok daha yüksek olduğu için onu da istemiyorsunuz sanırım.
Ve kendi ülkemde olmaya karar verseydim eger burda sorusturmazdim demi bence bunu anlasaydiniz bana böle cevap vermezdiniz bence önce iyi okusaniz iyi olurHep size yüksek fiyat verdiklerinden şikayet etmişsiniz. Yüksek fiyat veriyorlarsa bulunduğunuz ülkede ameliyat olun siz de. Ama yurtdışında ameliyat ücretleri Türkiye'dekinden çok daha yüksek olduğu için onu da istemiyorsunuz sanırım.
Ben de onu soruyorum zaten. Madem kazıklamaya çalışıyor Türk doktorlar niye kendi ülkenizde değil de Türkiye'de olmak istiyorsunuz diyorum. Fiyat almanıza bir şey demedim. Tüm doktorlar beni kazıklamaya çalışıyor burada demeniz dikkatimi çekti.Ve kendi ülkemde olmaya karar verseydim eger burda sorusturmazdim demi bence bunu anlasaydiniz bana böle cevap vermezdiniz bence önce iyi okusaniz iyi olur
En çok üzüldüğüm durumlardan neden böyle yapiyorlar anlamadım yabancıları kandirdiklarini duydum ama kendi insanin çok güvendiğim bir doktor bana 13 bin yurtdışında yaşayan arkadaşıma 32 bin fiyat verdi nasıl vicdan çözemedim hepsi mi aynı yapıyor diye başka doktorlara da sorduk sahiden ciddi farklar var çok üzücü ayıp yani o zaman geleceksin buraya doktora gittiğinden yurtdışında yaşadığını söylemeyeceksinMerhaba yusuf beye amelihatvoldunuzmu ve fiyat ne verdiler soze eger sorduysaniz bana yurtdisi die cok veriolr fiyat :/