Burun Estetiği??

Angelarelation

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
299
83
298
haydarpaşa numune hastanesi ozan aslana ramdevu aldım burnum kemerli ve düşük nefes sorunum da var doktora ulaşmak zor mu ameliyat olan var mı?

Ben kendisiyle görüşmüştüm. Özel numarasını paylaşmıştı ve aradığımda kolayca ulaşabiliyordum. İlgili ve anlayışlı birisi. Kendisine ameliyat olacaktım fakat yaptığı burunları hiç görmedim o yüzden başka doktorları araştırıp kendisini eledim. Fakat iyi ve güven vericiydi. Kafama takılan herşeyi cevapladı.

Ben kendisiyle görüşmüştüm. Özel numarasını paylaşmıştı ve aradığımda kolayca ulaşabiliyordum. İlgili ve anlayışlı birisi. Kendisine ameliyat olacaktım fakat yaptığı burunları hiç görmedim o yüzden başka doktorları araştırıp kendisini eledim. Fakat iyi ve güven vericiydi. Kafama takılan herşeyi cevapladı.
Fiyat ne görüşmüştünüz ? Direkt doktorun kendisiyle görüşebiliyor muyuz bir de sıra falan var mı ameliyat için

Fiyat hastaneye göre değişiyordu, özelde de yapıyormuş. Haydarpaşa için fiyat almadım çünkü yoğunluk oluyormuş ve beklemek gerekiyor. Ben de gün alıp gitmiştim, ilk asistanlarla görüşüyorsun onlar yönlendiriyor daha sonra direkt kendisinin iletişim numarasını vs alıp daha rahat ulaşabilirsin.

Back
X