Burun estetiği

4 saate yakın sürüyor evet uyutuyorlar hemen odada ağrı acı içinde uyanıyorsun sonra kusma nöbetleri sonra şişmeler morarmalar başın falan dönerse işte değişik şeyler sonraki 1 haftayı anlatmıyayım korkutuyor gibi olacak ama bunlar 10 kişide 8 inin yaşadığı güle oynaya çıkanda var
Bence sizin söylediğiniz şey 100 kişide bir oluypr😂genelde kolay geçio benim deviaayonda vardı 2 buçuk saat sürdü

Evet farkındayım gülüşümün de bakışımın da tuhaf oldugunu düzelecek diyorum ama ah bi de insanların tuhaf tepkisi olmasa:)
Şişlik iki Kaş arasından başlayınca burun sanki ordan başlıyor gibi görünüp daha uzun görünüyor bakışı da değiştiriyor bu durum cidden

Şişlik iki Kaş arasından başlayınca burun sanki ordan başlıyor gibi görünüp daha uzun görünüyor bakışı da değiştiriyor bu durum cidden
Evet bir de göz pınarlarımın oralar da şişc gözlerim ayrık duruyor,bakışlar anlamsız gibi.
Dra sordum kaş arası öneminden kaynaklı dedi

Ben de aslında 2hafta dolunca başladım ama insanlara bakışım gülüşüm tuhaf geldi . İster istemez sıkılıyor can
Evet çok iyi anlıyorum sizi ben de etkilenirdim ve maalesef cogu kisi de uzecek yorumlarda bulunuyor. Siz bir ayi doldurun inanin cok fark goreceksiniz. Nefes probleminiz var mi peki?

Kızlar gülemiyorum ben bir de siz ne zaman gülmeye işe falan başladınız ? Hala başım dik yatıyorum 12.gün tuzlu yemiyorum ödem artmasın diye Siyah Kugu Siyah Kugu Scent86 Scent86
Ben hâlâ yüksek yastıkta yatıyorum.çünkü sabahları ödem daha fazla oluyor. 22.günümdeyim gülüşüm farklı hâla. 20.günümde işe başladım.

Kızlar gülemiyorum ben bir de siz ne zaman gülmeye işe falan başladınız ? Hala başım dik yatıyorum 12.gün tuzlu yemiyorum ödem artmasın diye Siyah Kugu Siyah Kugu Scent86 Scent86
Ben 2.hafta dolunca ise basladim ama kasimin arasi ve ust dudagimda sislik vardi o yuzden gulemiyordum rahat konusamiyordum ifadem degisikti 👻 herkes niye ise basladin dedi :) benim 4.ayim bitti hala cift yastikla yatiyorum.

Ben sali gunu meme estetigi olacagim solgarin bir ilaci var odem attirici ameliyat icin ondan aldim eger daha once haberim olsaydi burun icin de kullanirdim. Ananas cok iyi odem attriyor bir de cok su ic cnm

Benim arkadaşım 8.ayında kullanmaya devam ediyormuş özellikle geceleri. Ben de gündüz iyiyim genel olarak ama geceleri zorlanıyorum
Doktorunuz ne diyor peki? Ben de sikinti olmadigini alerjik oldugunu soyledi alerji ilaci verdi ama daha baslamadim

Back
X