Burun estetiği ?

Ssanemtkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
275
84
98
35
Arkadaşlar burun estetiği alçı çıktıktan sonra birkaç gün içinde burun daha da mı şişiyor yoksa en şiş hali alçı çıktıktan sonra ki hali mi sonraki günlerde inmeye mi başlıyor

Alçıdan sonra şişiyor ortalama 6 ay 1 yıl arası tamamen iniyor cilt kalınlığına göre

Arkadaşlar burun estetiği alçı çıktıktan sonra birkaç gün içinde burun daha da mı şişiyor yoksa en şiş hali alçı çıktıktan sonra ki hali mi sonraki günlerde inmeye mi başlıyor
Alçıdan sonra şişiyor biraz da geç iyileşiyor. Ağırlık kaldırmayın 1 2 sene daha çok siser ve geç iyileşir

Alçıdan sonra şişiyor ortalama 6 ay 1 yıl arası tamamen iniyor cilt kalınlığına göre
Benim tamponlar alınmadan acayip şişti hatta adam burnumu mu büyülttü naptı dedik tampon alındı belli baya indi şişim ama ateller Çarşamba alınacak ondan sonra tekrar mı şişecek yani

Benim tamponlar alınmadan acayip şişti hatta adam burnumu mu büyülttü naptı dedik tampon alındı belli baya indi şişim ama ateller Çarşamba alınacak ondan sonra tekrar mı şişecek yani
Evet bir miktar şişecek. Cilt yapımız ve işleme göre değişiyor bu durum. Benim kemer kısmın çok işlem gördüğü için atel alınınca hala kemer görğntüsü vardı bir iki saat içerisinde indi ödemi. Ateşim baskıladıpı özellikle yan bölgeler falan olduğundan daha inçe görünecek. Birkaç gün ateşden sonra beş gün falan her sabah farklı bir burunla uyanacaksınız ufak tefek farklar olsa da fark ediyor. Zamanla azalıyor sonra.

benim de tamponlarım yarın alınacak. Eşim burnun ameliyattan önce daha küçüktü diyor.
Benim de öyle görünüyor nişanlımda bana dedi Çarşamba alınacak benimde yarın bana yazar mısınız nasıl bir burnunuz oldu gerçekten büyük mü görünüyor merkak ettim

Benim burnum zaten küçüktü ama deviasyon ve konka vardı, hafif de kemer. Kanalları da daralttı doktor. Küçük, kavisli, kalkık bi burun istedim. Haliyle çok işlem yapıldı. 24 saat buz uygulamama rağmen şu an gözümün hem altı hem üstü mor, kırmızı, sarı...rengarenk...hem de baya büyük görünüyor.

ameliyattan sonra geldi daha da küçük bir burnun oldu dedi ama Atelden bakıyorum büyümüş genişlemiş gibi aynı ince deriliydim zaten naptı bilmiyorum böyle oldu korkuyorum atel çıkınca daha da büyük gelecek gözüme pişman olacağım diye bende. Morarma falan olmadı sadece şişlik oldu dudağımı oynayamıyor çok gülemiyorum o kadar şimdilik kapalı yaptı bir de benimkini A Aylin3333

Benim bugün tampon alındı, inanılmaz rahatladım. Ben en ufak stres yapmıyorum. Çünkü yüzüm de şiş. Yüzüm gibi burnumun da şiş olduğunu biliyorum ve şişler inince küçük bi burnumun olacağını düşünüyorum. Biraz da doktoruma güvenim tam, o yüzden rahatım.

Ateller ne zaman çıkacak sizin

Evet alçı şişmeyi önlüyor zaten çıkınca bir miktar daha şişiyor

Ameliyat tan bir hafta sonra yani perşembe günü çıkacak. Ama bi taraftan da doktor hastaları karıştırıp benimkini farklı yapmış olabilir mi diye aklımdan geçmiyor değil. Özellikle ön kısım çok şiş, top gibi.

Benim de çok şiş sabredelim bakalım Çarşamba alacak benimkini de normal yemeye döndünüz mü benim bugün uyuşukluğum hafifledi biraz ağzımı biraz daha rahat oynatmaya başladım

Benim tamponlar çıkınca birkaç gün içinde inmeye başladı şişi

Bugün tamponlar çıkmıştı sabah. Tampon çıktıktan sonra sızıntı kanamarım durdu, ağrılarım geçti, çok rahat nefes alabiliyorum. Artık normal zamanda ne yiyorsam hepsini yiyebililiyorum. Yalnız evde espriyi falan yasakladım. Gülünce dikişlerim acıyo. İkinci günden sonra diş fırçalamaya başlamıştım zaten. İnşallah şişlikler de bayrama kadar iner. Bayramı güzel bi burunla geçirmek istiyorum:)

Aynen bende :) bu arada ben ananas kabuğu kabuk tarçın birkaç tane karanfil kaynattım öğleden sonra içiyorum sabah aç karnına da limon maydonoz kürü yapıyorum bol su içiyorum baya etkili oldu şişliklerin inmesinde

Arkadaşlar demin gülerken iç taraftaki dikişimin olduğu yerde kan değil de lekeli bir su geldi yanma oldu biraz dikişim patlamış olabilir mi bugün 4.günüm tamponlar çıktı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…