Burun estetiği

Lionaa333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
9
4
86
Burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama yeteri kadar vaktim yok 15 günde iyileşir mi?? İşim de konuşmak üzerine aralıksız konuşma ve baya tempolu 15 günde bol bol konuşacak ve iyileşecek duruma gelir miyim yoksa ertelemeli miyim??

Burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama yeteri kadar vaktim yok 15 günde iyileşir mi?? İşim de konuşmak üzerine aralıksız konuşma ve baya tempolu 15 günde bol bol konuşacak ve iyileşecek duruma gelir miyim yoksa ertelemeli miyim??
Bünyeden bünyeye değişir. Ama genelde ilk haftalar gülmekte ve konuşmakta zorlanıyorsun biraz.

Aslında 15 günde epey toparlanırsınız. Ama burnunuzun en ödemli olduğu zamanlar olacak. Çevrenizdeki insanların olumsuz yorumları canınızı sıkabilir.

Hayatcim ilk hafta basladim kizimin okuluna gidip gelmeye evde eş kisisi elimdr diger cocuk 4 yasinda kendisi ablasina gidip geldim minubuslerde ordan oraya ,hem ev hem cocuk kosturdum 15.gunde ise ben rutin hayatima devam ettim orta kalin deriliyim 3.gun ev islerimi yaptim dusun ust dudak biraz hissizdi ama.konusmama engel degildi sukur ses tellerim vardi :) korkma eger piezo cerrahisi ise derhal ol

Hayatcim ilk hafta basladim kizimin okuluna gidip gelmeye evde eş kisisi elimdr diger cocuk 4 yasinda kendisi ablasina gidip geldim minubuslerde ordan oraya ,hem ev hem cocuk kosturdum 15.gunde ise ben rutin hayatima devam ettim orta kalin deriliyim 3.gun ev islerimi yaptim dusun ust dudak biraz hissizdi ama.konusmama engel degildi sukur ses tellerim vardi :) korkma eger piezo cerrahisi ise derhal ol
Hayır maalesef piezo tekniği değil eski tür ameliyat tekniği yine de 19. günde toparlanmaz mıyım ya

Hayır maalesef piezo tekniği değil eski tür ameliyat tekniği yine de 19. günde toparlanmaz mıyım ya
O zaman bisey diyemeyecegim yani agri sizi muhtemelen ki olur ama ayaga coktan kalkmis olursunuz yine de ben burun estetiginin ertesini biraz psikolojiye biraz yasam sartlarina bagliyorum.Simarik mizmiz degilsek mecburiyetlerimiz varsa inan zink diye kalkiyoruz ayaga ;)

O zaman bisey diyemeyecegim yani agri sizi muhtemelen ki olur ama ayaga coktan kalkmis olursunuz yine de ben burun estetiginin ertesini biraz psikolojiye biraz yasam sartlarina bagliyorum.Simarik mizmiz degilsek mecburiyetlerimiz varsa inan zink diye kalkiyoruz ayaga :KK66:
Evet haklısınız galiba teşekkür ederim🙏

Back
X