burun estetiği

myety

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2019
11
2
1
28
Arkdşlar Ben 4 gün oldu burun estetği ve septum Deviasyn ameliyti oldm. Yatağımda sirt üstü uzank ikn tlfn elmden dustu burnumun üstüne. korkuyorum cok ağrı oldu, ağladım. acaba estetiğe zarar vermismidir napmam lazim

Sanmam bir şey olacağını

Sanmam bir şey olacağını
Ama cok fena düştü hele telefonun uc kismi baya sert oldu. Ve bazi yerlerde okudum burun suan sekil değiştirebilirmis henuz kaynama asamasi vs 18 Eylül de kontrolum olacak bandaj vs cikacak. Acaba ne kadar surede şişkinlik gider suan burnumu cok merak ediyorum

Ben ilk haftasında çarpmıstim hafifçe ama bir şey olmadı. Ayrıca kıtır kıtır kesiyorlar ameliyatta o zaman bir şey olmuyor da telefonla mı olacak? Yine de doktorun dediği daha önemli tabii ki. Kontrol edince sorun yok derse bir şey olmaz

Tmm cok teşekkür ederim içim biraz rahatladi. Umarım önemli bisey olmaz

Şu an burnundaki atel koruyor. Korkmayın birşey yoktur. Atel çıktıktan sonra 3ay dikkat etmelisiniz

Atel varken darbeler buruna zarar vermez o yüzden sıkıntı etme,zaten kontrolünde doktor herhangi bir şey görürse söyliyecektir ayrıca ilk 1 ay doktorların elle burun duzeltebildigini duydum ama ne kadar doğru bilemem

Burun üstünde ki esnek Flaster kalkıyo. yapışkanlıgi kaybetmiş gibi. Bide burun ucunda olan da yukari kaymis. dokunamiyorum da. Ya bide yarın sınavım var nasil girecem Başımı eğmemem lazım kötü olur mu acaba

Atel kalkıyorsa yarın bence ilk iş ameliyat oldugunuz yere gidip ateli değiştirtmek, başınızı öne çok egerseniz buruna basınç oluşabilir ve kanamaya sebep olabilir

Atel kalkıyorsa yarın bence ilk iş ameliyat oldugunuz yere gidip ateli değiştirtmek, başınızı öne çok egerseniz buruna basınç oluşabilir ve kanamaya sebep olabilir
Ben Ağrı'da oturuyorum Ameliyat olduğum şehir Erzurum. Cok mesafe var. Zaten 18 Eylül de kontrole gidecem o zamana kadar bisey olurmu ki

O zaman sınava nasil girim başımi egmeden nasil optik doldurayim

Ben Ağrı'da oturuyorum Ameliyat olduğum şehir Erzurum. Cok mesafe var. Zaten 18 Eylül de kontrole gidecem o zamana kadar bisey olurmu ki
Bir şey olacağından değil de atel burnun şeklini koruyor o yüzden dedim ama bulunduğunuz yerdeki hastaneye giderseniz bence yardım edecektirler

Bir şey olacağından değil de atel burnun şeklini koruyor o yüzden dedim ama bulunduğunuz yerdeki hastaneye giderseniz bence yardım edecektirler
Şimdi yanlış bi müdahale yapilsa burun sekli kaysa ondanda korkuyorum. her doktor eli ayni olmuyor. Zaten yarın pazar, Geriye 2 gün kalıyor Bilmiyorum kafam çok karışık

Şimdi yanlış bi müdahale yapilsa burun sekli kaysa ondanda korkuyorum. her doktor eli ayni olmuyor. Zaten yarın pazar, Geriye 2 gün kalıyor Bilmiyorum kafam çok karışık
Şöyle soyliyim benimde atelim kontrolden 1 gün önce çıkmıştı daha doğrusu yemek yerken düştü doktoru aradım -çünkü farklı şehirde olmuştum bende senin gibi- sorun olmaz dedi yani sen eğer dikkat edersen darbe falan almazsan ilk haftalarda, sorun teşkil etmez :)

benim cok erken gevseyip çıkma oluyor. Kazasız belasız Hayirlsi ile Atlatiriz inşallah. Umarım muhafaza edip etkin seylerden koruyabilirim. Herşey icin cok teşekkür ederim sağolun

benim cok erken gevseyip çıkma oluyor. Kazasız belasız Hayirlsi ile Atlatiriz inşallah. Umarım muhafaza edip etkin seylerden koruyabilirim. Herşey icin cok teşekkür ederim sağolun
Erken değil benim bir hafta olmadan çıkmıştı ki bu çok normal herkes yaşıyor ben bu forumda kaç tane gördüm ateli düşen siz düşünün yani. Kafanıza hiç takmayın zaman çok çabuk geçiyor bir bakmissiniz 3 ay olmuş sonra 1 yıl derken ameliyat olduğunu bile unutuyormus insan yani öyle diyolar :)

Oyle tabi zaman geçiyor iste insan biraz endişeli olunca işte.. Bi yarın ki sınavı atlatsam ahh tamam olacakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…