Sanmam bir şey olacağını
Ben ilk haftasında çarpmıstim hafifçe ama bir şey olmadı. Ayrıca kıtır kıtır kesiyorlar ameliyatta o zaman bir şey olmuyor da telefonla mı olacak? Yine de doktorun dediği daha önemli tabii ki. Kontrol edince sorun yok derse bir şey olmazAma cok fena düştü hele telefonun uc kismi baya sert oldu. Ve bazi yerlerde okudum burun suan sekil değiştirebilirmis henuz kaynama asamasi vs 18 Eylül de kontrolum olacak bandaj vs cikacak. Acaba ne kadar surede şişkinlik gider suan burnumu cok merak ediyorum
Tmm cok teşekkür ederim içim biraz rahatladi.Ben ilk haftasında çarpmıstim hafifçe ama bir şey olmadı. Ayrıca kıtır kıtır kesiyorlar ameliyatta o zaman bir şey olmuyor da telefonla mı olacak? Yine de doktorun dediği daha önemli tabii ki. Kontrol edince sorun yok derse bir şey olmaz
Atel derken Bu burun ucunda beyaz flaster olan miŞu an burnundaki atel koruyor. Korkmayın birşey yoktur. Atel çıktıktan sonra 3ay dikkat etmelisiniz
Burun üstünde ki esnek Flaster kalkıyo. yapışkanlıgi kaybetmiş gibi. Bide burun ucunda olan da yukari kaymis. dokunamiyorum da. Ya bide yarın sınavım var nasil girecem Başımı eğmemem lazım kötü olur mu acabaAtel varken darbeler buruna zarar vermez o yüzden sıkıntı etme,zaten kontrolünde doktor herhangi bir şey görürse söyliyecektir ayrıca ilk 1 ay doktorların elle burun duzeltebildigini duydum ama ne kadar doğru bilemem
Atel kalkıyorsa yarın bence ilk iş ameliyat oldugunuz yere gidip ateli değiştirtmek, başınızı öne çok egerseniz buruna basınç oluşabilir ve kanamaya sebep olabilirBurun üstünde ki esnek Flaster kalkıyo. yapışkanlıgi kaybetmiş gibi. Bide burun ucunda olan da yukari kaymis. dokunamiyorum da. Ya bide yarın sınavım var nasil girecem Başımı eğmemem lazım kötü olur mu acaba
Ben Ağrı'da oturuyorum Ameliyat olduğum şehir Erzurum. Cok mesafe var. Zaten 18 Eylül de kontrole gidecem o zamana kadar bisey olurmu kiAtel kalkıyorsa yarın bence ilk iş ameliyat oldugunuz yere gidip ateli değiştirtmek, başınızı öne çok egerseniz buruna basınç oluşabilir ve kanamaya sebep olabilir
O zaman sınava nasil girim başımi egmeden nasil optik doldurayimAtel kalkıyorsa yarın bence ilk iş ameliyat oldugunuz yere gidip ateli değiştirtmek, başınızı öne çok egerseniz buruna basınç oluşabilir ve kanamaya sebep olabilir
Bir şey olacağından değil de atel burnun şeklini koruyor o yüzden dedim ama bulunduğunuz yerdeki hastaneye giderseniz bence yardım edecektirlerBen Ağrı'da oturuyorum Ameliyat olduğum şehir Erzurum. Cok mesafe var. Zaten 18 Eylül de kontrole gidecem o zamana kadar bisey olurmu ki
Kuzum madem sınavın vardı ne diye bu zamanda ameliyat oldun ki ?O zaman sınava nasil girim başımi egmeden nasil optik doldurayim
Sinav ameliyattan baya sonra çıktıKuzum madem sınavın vardı ne diye bu zamanda ameliyat oldun ki ?
Şimdi yanlış bi müdahale yapilsa burun sekli kaysa ondanda korkuyorum. her doktor eli ayni olmuyor. Zaten yarın pazar, Geriye 2 gün kalıyor Bilmiyorum kafam çok karışıkBir şey olacağından değil de atel burnun şeklini koruyor o yüzden dedim ama bulunduğunuz yerdeki hastaneye giderseniz bence yardım edecektirler
Şöyle soyliyim benimde atelim kontrolden 1 gün önce çıkmıştı daha doğrusu yemek yerken düştü doktoru aradım -çünkü farklı şehirde olmuştum bende senin gibi- sorun olmaz dedi yani sen eğer dikkat edersen darbe falan almazsan ilk haftalarda, sorun teşkil etmez :)Şimdi yanlış bi müdahale yapilsa burun sekli kaysa ondanda korkuyorum. her doktor eli ayni olmuyor. Zaten yarın pazar, Geriye 2 gün kalıyor Bilmiyorum kafam çok karışık
benim cok erken gevseyip çıkma oluyor. Kazasız belasız Hayirlsi ile Atlatiriz inşallah. Umarım muhafaza edip etkin seylerden koruyabilirim. Herşey icin cok teşekkür ederim sağolunŞöyle soyliyim benimde atelim kontrolden 1 gün önce çıkmıştı daha doğrusu yemek yerken düştü doktoru aradım -çünkü farklı şehirde olmuştum bende senin gibi- sorun olmaz dedi yani sen eğer dikkat edersen darbe falan almazsan ilk haftalarda, sorun teşkil etmez :)
Erken değil benim bir hafta olmadan çıkmıştı ki bu çok normal herkes yaşıyor ben bu forumda kaç tane gördüm ateli düşen siz düşünün yani. Kafanıza hiç takmayın zaman çok çabuk geçiyor bir bakmissiniz 3 ay olmuş sonra 1 yıl derken ameliyat olduğunu bile unutuyormus insan yani öyle diyolar :)benim cok erken gevseyip çıkma oluyor. Kazasız belasız Hayirlsi ile Atlatiriz inşallah. Umarım muhafaza edip etkin seylerden koruyabilirim. Herşey icin cok teşekkür ederim sağolun
Oyle tabi zaman geçiyor iste insan biraz endişeli olunca işte.. Bi yarın ki sınavı atlatsam ahh tamam olacaktaErken değil benim bir hafta olmadan çıkmıştı ki bu çok normal herkes yaşıyor ben bu forumda kaç tane gördüm ateli düşen siz düşünün yani. Kafanıza hiç takmayın zaman çok çabuk geçiyor bir bakmissiniz 3 ay olmuş sonra 1 yıl derken ameliyat olduğunu bile unutuyormus insan yani öyle diyolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?