T Tweety -Zık- tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 36.383 26.109 598 14 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi myety #21 Doktorunuza bi muayne olsanız iyi olur, Birşey olmamıştır inşallah ama olduysa bile düzeltilmesi kolay olur ilk günlerde
Doktorunuza bi muayne olsanız iyi olur, Birşey olmamıştır inşallah ama olduysa bile düzeltilmesi kolay olur ilk günlerde
C Ceylann34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2015 24 6 36 32 25 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi myety #22 myety .!.: Arkdşlar Ben 4 gün oldu burun estetği ve septum Deviasyn ameliyti oldm. Yatağımda sirt üstü uzank ikn tlfn elmden dustu burnumun üstüne. korkuyorum cok ağrı oldu, ağladım. acaba estetiğe zarar vermismidir napmam lazim Genişletmek için tıkla... Noldu canm gittinmi muayeneye ne dedi doktor
myety .!.: Arkdşlar Ben 4 gün oldu burun estetği ve septum Deviasyn ameliyti oldm. Yatağımda sirt üstü uzank ikn tlfn elmden dustu burnumun üstüne. korkuyorum cok ağrı oldu, ağladım. acaba estetiğe zarar vermismidir napmam lazim Genişletmek için tıkla... Noldu canm gittinmi muayeneye ne dedi doktor