Burun estetiği

Aynen bu şekilde düşündüm.Madem para verdim düzeltsin dedim.Ama düzeltemediği gibi daha kötü hale getirdi.Bu seferde olmazsa büyük hayal kırıklığı olacak ,hem maliyetli olacak hem de düzeltecek dr bulamayacaksınız.İki kez ameliyat edilmiş bir burnu herkes düzeltemez.İyi isimlere yönelip daha büyük kayıp yaşarsınız benim gibi.
Çok iyi düşünüp öyle karar vermek lazım.Gerçekten şakası yok çünkü.

Çok geçmiş olsun. Sizin ne gibi bir sorununuz olmuştu?

Çok geçmiş olsun. Sizin ne gibi bir sorununuz olmuştu?
Benim sonradan oluşan bir sorunum yoktu.Sadece bir tarafı fazla törpülediği için gölgeli ve asimetrik bir görünüm vardı.Ucu da sağa yatıktı.Düzeltirim dediği için yeniden ameliyat olup daha kötü bir burna sahip oldum.

Benim sadece ufacık bir kemer kısmı var. Yüz yapım uzun olduğu için genel olarak yüzüme uyumlu oldu. Önden hiç belli olmuyor bile. Eğer 6 aya inmezse o kısmı törpü ile hallolur diye konuştuk kendisiyle.

Eklentiler

• FCD467F9-B685-4EFF-9014-5A6286AE63A0.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 98
Başka doktora olmanızı öneririm ama siz daha iyi bilirsiniz inşallah geçer ama kemik gibi duruyor sert mi?

Başka doktora olmanızı öneririm ama siz daha iyi bilirsiniz inşallah geçer ama kemik gibi duruyor sert mi?
İnşallah. Evet sert. Kemiğin yükseldiğini kendisi de kabul etti zaten. Umarım daha fazla yükselip beni de zora sokmaz. Ameliyatın zorlaşması çekilecek zorluğun da artması demek. İp,bant vb. alerji yaptı üstelik 8 sene önce biten egzamamı eskiden daha fena azdırdı. Cildim mahvoldu belki biraz da olsa görünüyordur fotoğrafta.

Bantlar açıldığında böyle değildi değil mi? Bu çok sık karşılaşılan bir durummuş.Kemik kendini iyileştirmek için o bölgede yeniden oluşuyormuş.Doktorla alakalı bir durum değil,tamamen kişinin iyileşmesi ile alakalı. İnmezse - ki ineceğini çok sanmıyorum- açmadan törpülerler.Sizde çabucak kurtulursunuz inşallah

Bantlar açıldığında böyleydi sorun burada zaten Ama ameliyat sonrası çekilen videoda böyle değil asla.Kapalı yöntemlerde bu durum çok fazla ve ben özellikle açık istediğimi söylemiştim. Yani yöntemle ilgili biraz sanırım. Dediğiniz durumu biliyorum 5 doktorla görüştüm. Hepsi geçer dedi ümidim de o yönde. Ama sadece biri kapalı yöntemde bir miktar kalabiliyor maalesef yine de konuşmak için erken 6 ay sonra görüşelim dedi. Umarım inmese dahi kolay bir şekilde kurtulurum. İyi dilekleriniz için teşekkürler

“Sen benim eserimsin seni mağdur edip adımın bu şekilde anılmasına izin vermem mümkün değil” dedi.
Vay anasını! Cümleye bak... İşinin arkasında duran doktor kaldı mı ya? Bir benim doktorun bana yaklaşımına bakın bir de buna bakın. Benimki de beni odasından kovmaktan beter ediyor her kontrolde. K KHT24 doktorunuz gerçekten insanmış, bravo.

Evet zaten çok güler yüzlü biri, ben KPSS sınavını kazanamadığım için çok ağladım burnumda fazla ödem oluştu dedim. “Boşver be Kübra senin canın sağ olsun. Sınavlar gelip geçer hayat bu” dedi beni çok telkin etti. Dünkü kontrolde ben fazlaca çıkıştım acaba ayıp ettim mi diye düşünüyorum hala ama önceki gün kontrolüm vardı. Beni unutup eve gitmiş bir de bu durum olunca çok sinirlendim. (Daha önce ameliyat listesine beni koymayı unuttuğu için SGK zam yapınca 4 bin TL zararım da oldu) Yani belki böyle çıkışmasaydım hatasını kabul etse de ücretsiz bir işlem yapar mıydı bilmiyorum. Bu kadar aksilik oldu ve ben çok dişli çıktığım için mi yoksa insanlığından mı yaptı bilemiyorum. 1 ay sonraki kontrolde derdimi anlattığım için daha yumuşak bir ortam olacağını düşünüyorum. Bakalım

Her şey gönlünüzce olsun. Benim de burnumda sizinki gibi yeniden kemer oluştu. Adam bana üstüne yatmışsındır diyor. Oysa ben güneş gözlüğü bile takmamıştım, bebek gibi bakmıştım burnuma. Daha neler neler dedi de sürekli aynı şeyleri yazmak istemiyorum, sinirlerim yıprandı artık. Bu arada ben 2.ameliyatta burnu düzelten doktorlar da gördüm. Aynı doktora 2. ameliyatı olan ve çok memnun kalanlar da var çevremde. Bende öyle olmadı maalesef.
O doktora 2. kez ameliyat olursunuz olmazsınız o sizin tercihiniz ama en azından insan gibi konuşuyormuş, bravo. Hangi şehirdesiniz?

Ha bir de dedi ki “şu haliyle kalsa ve sen ameliyattan korktuğun için vazgeçsen bile ben bunu kabul edemem. Seni zorla ameliyat ederim. Çünkü bu olağan bir durum ve senin doktorun benim. İnsanlar doktorun kim dediğinde bu şekilde benim adımı veremezsin. Buna izin vermem.
Ha bir de dedi ki “şu haliyle kalsa ve sen ameliyattan korktuğun için vazgeçsen bile ben bunu kabul edemem. Seni zorla ameliyat ederim. Çünkü bu olağan bir durum ve senin doktorun benim. İnsanlar doktorun kim dediğinde bu şekilde benim adımı veremezsin. Buna izin vermem.” Dedi. Bana açar açmaz sana göstermem gereken noktalar var deyip açıklama yaptı sürekli. Sadece dün çıkışmalarıma sinirlendi ameliyatı hemen yapmak istiyorum 6 ayı geçmesin bekletmeye gerek yok zaten ameliyat da olmayacaksın inecek o kemer dedi eliyle kontrol edip Çok üzüldüm sizin adınıza maalesef bir heves yaptırıp bu durumlarla karşılaşabiliyoruz. Ancak şöyle bir durum var. Yapılan ameliyatta herhangi bir beğenmeme söz konusu olunca hakkımız yok fakat ameliyata konu olan sorun düzeltilmemişse dava açma hakkımız var. Bunu dile getirip kendinden emin şekilde haklarınızdan bahsederseniz belki geri adım atabilir. İstanbul’da oturuyorum. Bayrampaşa Devlet’te oldum. Sizin 2. ameliyat oldu mu aynı doktora oldunuz sanırım?

Aynı doktora 2.'yi de oldum evet. Adam burnundan kıl aldırmıyor. Burnumu gören herkes doktorun adını söyle de ona gitmeyelim diyor. Özelde oldum ben, bu onun için çok kötü bir referans sonuçta. Burnum gerçekten çok sinir bozucu. Fakat her gördüğünde "ameliyatsız halinden güzel, sen ilk burnunu unuttun galiba" diye hadsizce konuşmalar yapıyor. Benimki burnumu beğenmemek değil, ameliyatın başarısızlığı net olarak ortada. İlk ameliyattan bir sene sonra ikinci ameliyatı oldum. İkinci ameliyatın da üstünden 11 ay geçti. Yani iki senedir eğri burunla duruyorum.

Çok üzücü ve haklısınız özel sonuçta daha fazla para vermişsiniz daha çok ilgili olmalı ve telafi etmeli. Kemer dışında eğrilik de olması sıkıntı. Bu tür zor revizyon ameliyatlarında Yavuz Selim hocayı övüyorlar. Ama ameliyat ücreti fazlaca pahalı sanırım. Bana kapalı yöntemle ilgili bir durum olabileceğini yine de 6 ay beklememi söyleyen kişi o. İnstagramdan cevap veriyor mesajlara hemen. Yan profil fotoğrafı ve sorununu yazarsan belki fikir ya da fiyat bilgisi verebilir size de. Benim doktor da ilk halini gösterdi bayağı değişti falan dedi ben de haklısınız ama bu kemik ödem indikçe belirginleşiyor. Şöyle bir yandan bakın olmuş mu yani bu burun? Ucu kalkık olmasa aynı görüntüsü oluşacak dedim. Sanırım ben biraz cazgır olduğum için burada sessiz kaldı alttan almayı tercih etti. Olan oldu artık ikimiz için de siz bence bilgi almayı deneyin ismini verdiğim kişiden. Tekrardan çok geçmiş olsun Siz hangi şehirdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…