- 20 Haziran 2023
- 19
- 0
- 1
- Konu Sahibi trankobuskas20
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor oldu mu ameliyat sürecinizAmeliyat olalı iki ay oldu.Burnumun ucuna doğru sanki hafif çıkıntı var elimle bastırınca deri çöküyo sonra elimi çekince eski halina geliyo gaga burun deformitesi mi bilenler tecrübeliler yazabilir mi
Yaa anlamadım ilk başta güzeldi ilk 1 aya kadar sırt derim ince ödemler gittikçe burnum kötüleşmeye başladı benim taktığım da uç kısmıUc kısma kıkirdagi basıyorlar böyle oluyor gecisde tutmadiysa uc farklı burun farklı duruyor. İyi bak burnuna korkma alti aya falan toparlar ama uc kısmı çok değişmiyor öylece kalıyor.
Ben fazla morardım ödemlendim vs ama sonraki süreç beni hala yıpratmaya devam ediyor pişmanım açıkcası kötü bir burnum yoktuZor oldu mu ameliyat süreciniz![]()
Uc kısma kıkirdagi basıyorlar böyle oluyor gecisde tutmadiysa uc farklı burun farklı duruyor. İyi bak burnuna korkma alti aya falan toparlar ama uc kısmı çok değişmiyor öylece kalıyor.
Zamanla gaga buruna döner diye korkuyorumUc kısma kıkirdagi basıyorlar böyle oluyor gecisde tutmadiysa uc farklı burun farklı duruyor. İyi bak burnuna korkma alti aya falan toparlar ama uc kısmı çok değişmiyor öylece kalıyor.
Doktorunuzun hastalarıyla görüşmüş müydünüz ?Ben fazla morardım ödemlendim vs ama sonraki süreç beni hala yıpratmaya devam ediyor pişmanım açıkcası kötü bir burnum yoktu
Bir yakınım olmuştu 3 yıl önce memnundu ve genel olarak yaptığı burunlarda iyi olunca tecrübeli diye düşünmüştümDoktorunuzun hastalarıyla görüşmüş müydünüz ?
Herkesin başka oluyor sanırım şans işi bende olacağım herkese yazıyorum herkes çok memnun ama içime kurt düşüyorBir yakınım olmuştu 3 yıl önce memnundu ve genel olarak yaptığı burunlarda iyi olunca tecrübeli diye düşünmüştüm