1 ayEşimde yeni oldu. Sizin kaç gün oldu
Sizin olmuş baya. Eşimin 5 gün oldu. Ağrınız ne zaman geçti
Ağrım hiç olmadı benımSizin olmuş baya. Eşimin 5 gün oldu. Ağrınız ne zaman geçti
Ödemden olabilir. Herkesin ödemi atma süresi farklıdır. Endişelenmeyin.Bu yamukluk ödemden mı doktorum ödem diyor sizce ?
Biraz sola doğru yamuk alttan baktıgımda ameliyat fotoğrafımda da böyle önden sanki bı deliğim aşağıda bı deliğim yukardaBen yamukluk göremiyorum
Çok takıntılı oldum psıkolojıkmen sureklı bakıyorum ağlıyorımYok canım çok çok dikkatli bakalım ki belli olsun. Sıkıntı edecek hiç birsey yok
Ağlanacak hicbisi yok burnunuz da yamuk değil bence salınÇok takıntılı oldum psıkolojıkmen sureklı bakıyorum ağlıyorım
Özelden yazdım sizeAğlanacak hicbisi yok burnunuz da yamuk değil bence salın
Burun delikleri değil kanat asimetrisi var. Sol burun kanadınız yukarda duruyor. Hatta bi doktorun paylaşımı vardı çoğu zaman delik asimetrisi gibi dursa da aslında farklılık kanatlardan kaynaklanır diye. Ameliyat fotoğrafında da belli oluyor ödem belki biraz daha artırmış olabilir farklılığı.Biraz sola doğru yamuk alttan baktıgımda ameliyat fotoğrafımda da böyle önden sanki bı deliğim aşağıda bı deliğim yukarda
Önden böyle şu anda sizce çok mu kotu revizyona gerek varmı daha 40. GunumBurun delikleri değil kanat asimetrisi var. Sol burun kanadınız yukarda duruyor. Hatta bi doktorun paylaşımı vardı çoğu zaman delik asimetrisi gibi dursa da aslında farklılık kanatlardan kaynaklanır diye. Ameliyat fotoğrafında da belli oluyor ödem belki biraz daha artırmış olabilir farklılığı.
Hayır yok tabii ki bu kadar küçük şeyleri takıp canınızı sıkmayın revizyonda da yüzde yüz sonuç alınacak bir şey yokÖnden böyle şu anda sizce çok mu kotu revizyona gerek varmı daha 40. Gunum
Hayır bu fotoğrafta hiç belli değil mesela. siz söylemedikçe bi çok kişi anlamayacak zaten. Burnunuzun sağ tarafı da daha şiş duruyor sola göre. Belki onunla da ilgisi olabilir. Şiş olan taraf deriyi de yukarı çekiyorÖnden böyle şu anda sizce çok mu kotu revizyona gerek varmı daha 40. Gunum
Ameliyata gırmeden once burnum sağa eğikti şimdi sola duruyor ucu acaba o yüzden mi dıyorum eğrılık duzeltıgı ıcın o tarafamı kayık duruyorHayır bu fotoğrafta hiç belli değil mesela. siz söylemedikçe bi çok kişi anlamayacak zaten. Burnunuzun sağ tarafı da daha şiş duruyor sola göre. Belki onunla da ilgisi olabilir. Şiş olan taraf deriyi de yukarı çekiyor
Kendimden örnek vereyim. Burnumun sol kanadın hemen üstünde en başından beri bi ödem var önceden daha fazlaydı. O burun kanadını bi tık yukarı çekiyor, geriyor çünkü orayı. Biraz üstten çektiğim için çok belli değil delikleri ama hafif yukarda yani o taraf. Diğer kanatta -okla gösterdiğim- bi şişlik var ama çözemedim. Bunlar kalıcı şeyler mi yoksa ödem mi emin değilim geçmesini bekliyorum ben de. Bi kaç gündür de yediklerime hiç dikkat etmedim ve regl oldum burnum aşırı şişti. Şu ödemlerden bi kurtulsaydık neresi yamuk neresi düz anlardıkAmeliyata gırmeden once burnum sağa eğikti şimdi sola duruyor ucu acaba o yüzden mi dıyorum eğrılık duzeltıgı ıcın o tarafamı kayık duruyor
Ahahha evet doktorum 1. Ay kontorlune gıttım ve bana bu ödemden bı yamukluk yok merak etme sabır işi eğer yamukluk gorsem bantlama verırım veya soylerım zaten sana dedı ama ameliyat fotoğrafımda bı yamukluk var acaba dıyorum o zamanda odemden oyle mı duruyor cok taktım kafaya öffKendimden örnek vereyim. Burnumun sol kanadın hemen üstünde en başından beri bi ödem var önceden daha fazlaydı. O burun kanadını bi tık yukarı çekiyor, geriyor çünkü orayı. Biraz üstten çektiğim için çok belli değil delikleri ama hafif yukarda yani o taraf. Diğer kanatta -okla gösterdiğim- bi şişlik var ama çözemedim. Bunlar kalıcı şeyler mi yoksa ödem mi emin değilim geçmesini bekliyorum ben de. Bi kaç gündür de yediklerime hiç dikkat etmedim ve regl oldum burnum aşırı şişti. Şu ödemlerden bi kurtulsaydık neresi yamuk neresi düz anlardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?