Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gittim bu hafta 3. Ay kontorulum var doktorum ödemin fazla olduğunu bı sıkıntı gormedıgını soyledı ama gulunce neden böyle anlamadım eski burnum cok fazla cıkıntılı kemerliydi o yuzden mı acaba dıyorum
Önden bu şekilde gözükmesi normal değil, burnunuz yandan çok güzel duruyor ama ön kısımda belki bir şişlikten dolayı yamuk gözüküyor olabilir. Doktora gittiğinizde detaylı bir şekilde sormalısınız
Masaj onerdiyse ihmal etme aynada çok dikkatini çekiyor mu , fotoğrafta belki normalden daha kotu çıkmıştır yandan bu kadar iyiyken şaşırtıcı ya çok erken çok üzme kendini
Önden bu şekilde gözükmesi normal değil, burnunuz yandan çok güzel duruyor ama ön kısımda belki bir şişlikten dolayı yamuk gözüküyor olabilir. Doktora gittiğinizde detaylı bir şekilde sormalısınız
Masaj onerdiyse ihmal etme aynada çok dikkatini çekiyor mu , fotoğrafta belki normalden daha kotu çıkmıştır yandan bu kadar iyiyken şaşırtıcı ya çok erken çok üzme kendini
Bence burnunuzda bir sıkıntı yok, şöyle burunda çok çok fazla ödem olduğu için, gülünce ödem yer bulmak için asimetrik bir şekilde dağılıyor olabilir. Bu yüzden yamuk gözüküyordur, içiniz rahat olsun. Düzenli kontrollere gidin mutlaka yine dee, geçmiş olsun. Çok güzel gözüküyorsunuz.