Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanda kemer gozukmuyor ama anlamadım yanıGülerken ifadem düşüyor ama bu kadar yamulmasi bence normal değil. Yani kemerden kaynaklı böyle görünüyor değil mi kemer geçmemiş
Evet profilden çok güzel görünüyor birinci ay kontrolüne gittiniz miYanda kemer gozukmuyor ama anlamadım yanı
Gittim bu hafta 3. Ay kontorulum var doktorum ödemin fazla olduğunu bı sıkıntı gormedıgını soyledı ama gulunce neden böyle anlamadım eski burnum cok fazla cıkıntılı kemerliydi o yuzden mı acaba dıyorumEvet profilden çok güzel görünüyor birinci ay kontrolüne gittiniz mi
Yakın çekim düz gülmeden böyleÖnden bu şekilde gözükmesi normal değil, burnunuz yandan çok güzel duruyor ama ön kısımda belki bir şişlikten dolayı yamuk gözüküyor olabilir. Doktora gittiğinizde detaylı bir şekilde sormalısınız
Yok aynada hiç bmyle değil fotoğrafta böyle çıkınca şaşırıyorum gülünce oluyorMasaj onerdiyse ihmal etme aynada çok dikkatini çekiyor mu , fotoğrafta belki normalden daha kotu çıkmıştır yandan bu kadar iyiyken şaşırtıcı ya çok erken çok üzme kendini