Burun estetiği

nilpery

Hayvan avukatı <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
703
7
118
moralımm çoook bozukkkk uzun zmaandır burnuma takıkımmm forumdakııı arkadaslardan cesaret aldımm burnuma estetik yaptırmayı düşünyorumm ama sölede bir durum söz konusu her konuda sansız ben ya bir aksilik çıkarsa ne bilim eskisinden de kötü olursaaa yorumlarınızı beklıorummm sizcee asırı gereklımııı ? mıncırdımmm yanaklarınızdannn <3

çok rahatsızsan yaptır sen kendine hep şanssızım dersen şansızsız olursun tabi bi lafı 40 kere söyleyince olurmuş:1: herşey güzel olucak yatıcam ve burnum hokka gbi olucak dersen daha iyi hissedersin:34:

aynennn tatlımm yahhhhh umarımmmm daha güzel olurrr <3

albumündeki kız sensin dimi? eğer öyleyse burnun güzel. boşu boşuna acı çekme derim. narkozdur ağrı... kanama.. ne gerek var. bende sandım ki çok kötü:1:

ayy varya konu başlığını okuyunca kesin bukız burnunu yamultmuş ondan ..burnummmm tannnnrım yazmış dedim korktum valla hemencicik açtım baktım meğersem amiliyat bile olmamış olacakmış onu soruyormuş:52:

yaptır yaptırma senin kararın

ama çok güzelsin

o yüzden doğallığını kaybetme derim

Fotolarına baktım ameliyat olmanı gerektirecek bir burnun yok bence
Şansını zorlama :)))

Ben sağlık sebepleriyle olmak zorunda kaldım
Tedirginliğini anlıyorum ben aylarca doktor araştırdım
ve çok memnun kaldım doktorumdan önerebilirim düşünürsen
korkulacak birşey değil

İllede dünyanın en güsel garısı ben olacam diyorsan :))))
İyi bir doktorla daha kötü olmaz tabiki daha iyi olursun canım

ben burnunda bı sorun goremedım yuzune gayet yakışıyor bence dert etmemelısın :)

zaman zaman insan takılıyor böyle şeylere, ama aynadaki görüntünü tanıyorsun sen. Burnunu yaptırınca ona alışması çok zaman alacak, o zaman içinde de daha çok üzüleceksin pişman olacaksın amaa

ben ameliyat oldum hemde iki kere doktor hatası yüzünden burun ucumda eğilme oldu çok kötü görünüyordu ama benim burnum kemerliydi kötü görünüyordu senin gayet güzel duruyor resimlerinde bence yaptırma bu kadar acı çekmeye değmez bence , gercekten ben çok sıkıntı yaşadım ameliyatta ve sonrasında

Bence hiç olma. Bir arkadaşım oldu yüzü mosmordu aylarca kendine gelemedi. daha düzgün olması için 2. ameliyat gerekiyordu ama asla olmam dedi ve olmadı. en güzeli doğal güzelliktir.

Back
X