merhaba arkadaşlar daha siteye yeni üye oldum bu da ilk konummmburnumdan rahatsızım ve estetik olmak istiyorum fakat estetik fiyatları biliyosunuz malum bildiğiniz 5000 tl ve altı burun estetiği yapan ama özellikle doğal burun yapan doktarları yazabilir misiniz geçen bi kız gördüm normalde estetiği anlamam pek benim bile gözüme girdi o kadar oyuk ve kalkık ki çok absürt duruyordu hiç hoşuma gitmedi haydi kızlarr
merhaba arkadaşlar daha siteye yeni üye oldum bu da ilk konummmburnumdan rahatsızım ve estetik olmak istiyorum fakat estetik fiyatları biliyosunuz malum bildiğiniz 5000 tl ve altı burun estetiği yapan ama özellikle doğal burun yapan doktarları yazabilir misiniz geçen bi kız gördüm normalde estetiği anlamam pek benim bile gözüme girdi o kadar oyuk ve kalkık ki çok absürt duruyordu hiç hoşuma gitmedi haydi kızlarr
Hayir adanada yasiyorum ama eger degecekse baska sehirlere de giderim tabi tercihen adana peki zor bi ameliyat mı kızlar nasıldı
ne kadarda degismissinnn hayirli olsun canim doktorunun ellerine sagliiik peki adanada bildiginiz var mi
ne kadarda degismissinnn hayirli olsun canim doktorunun ellerine sagliiik peki adanada bildiginiz var mi
Hayir adanada yasiyorum ama eger degecekse baska sehirlere de giderim tabi tercihen adana peki zor bi ameliyat mı kızlar nasıldı
Canım öncelikle hoş geldin ilk cevabını da ben yazayımBugün ameliyatımın 10. günü ve hiçbir sıkıntım yok..Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbuldaysan incirli ethica hastanesiyle görüş derim..ameliyatı olduğumdan beri herkesi yönlendiriyorum çünkü fiyat gerçekten çok iyi..2500 tl bir gece yatış ve 6 ay kontroller dahil..2 tane doktor var ama benim doktorum tamer köse'ydi ve çok memnun kaldım..yüzde altın oran kurallarına göre çalışıyor bu yüzden burnun yüzüne özel doğal bir burun oluyor sırıtmıyor..randevu alıp bir görüşmende fayda var
Medipol Hastahanesi Prof. Dr. Naci Karacaoğlan. Kendisi doğaldan başka burun yapmaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?