burun estetiği

Merhaba arkadaşlar ben burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ve bura da bir kaç gündür takip ediyorum yorumları sanırım biraz daha içim rahat oluyor bazı insanların sonuçlarını gördükçe gayet başarılı olmuş diyorum :) Ben iki doktor arasın da kaldım açıkçası ikisinin de başarılarını resimler de gördüm hep gayet doğal ve havalı burunlar yapmışlar :KK9: Sizce Emre İlhan bey mi daha iyi Barış Çakır bey mi ? ameliyat olmuş arkadaşlar bana yorum yazarsanız çok sevinirim bu ara buna çok ihtiyacım var :KK43:

Emre İlhan.
Tereddütsüz...

merhaba benimde bir arkadaşım yaptırdı Berker Büyükgüral da çok memnun onunda öle fazla sorunu yoktu ama harika oldu artı nefes almasıda cok duzeldi.

ben nefes almakta da zorlanıyorum biraz özellikle uyku esnasında o yüzden hem bu sorunum gitsin istiyorum hem de biraz çok az istediğim yerlerin yapılmasını o kadar canım :) @seren1986

Ben de yakın zamanda 'iyi' bir doktora ameliyat oldum. Aynen dediğin gibi ufak tefek degisiklik istemiştim, biraz genişliğini daraltmak istedim, başka hiçbir şeyini değiştirmeyelim burnun dedim, sadece orantılamak icin minimal dokunabilirsiniz demiştim, defalarca konustuk ve aynı şeyleri söyledim. Önceden dümdüz olan burnum şu an kavisli ve kalkık. Çok kötü değil ama bana ait hiçbir özellik bırakmamış doktor. İfademi değiştirmiş. İnan eski kusurlarımı bile özler oldum onlar bana aittiler çünkü. Çok pişman oldum ameliyat olduğuma ufak tefek seyler icin. Bu çok büyük bir karar, defalarca düşün yaptırmadan önce.. Ya da gerçekten seni anlayacak bir doktor bulmanı öneririm, anlamış gibi yapan doktor çok inanki..

Dru doğru seçmek çok önemli ben bastan dr uma guvenlrmym DİEddüşünürken amelyta olduktan snra iyukide olmusum dedim özel hastanede olmadım ama özel hastaneler dekinden daha çokilgi ggördüm dr um burnunu kaldrcam dedi ben hep çok kalldrmauin ama dedim her seferinde ve benimdedgm gbi yyapmış çok doğal Burnumamlyat olalı 11 gün oldu ama bi halinden bile çok memnunm

Merhaba arkadaşlar ben burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ve bura da bir kaç gündür takip ediyorum yorumları sanırım biraz daha içim rahat oluyor bazı insanların sonuçlarını gördükçe gayet başarılı olmuş diyorum :) Ben iki doktor arasın da kaldım açıkçası ikisinin de başarılarını resimler de gördüm hep gayet doğal ve havalı burunlar yapmışlar :KK9: Sizce Emre İlhan bey mi daha iyi Barış Çakır bey mi ? ameliyat olmuş arkadaşlar bana yorum yazarsanız çok sevinirim bu ara buna çok ihtiyacım var :KK43:
Burnun çok problemli olmasa bile seni rahatsız ediyorsa ve bunun yanında bir de nefes problemin varsa bence de yaptır..Ben Emre beye ameliyat oldum .Hem şekil olarak tam istediğim gibi oldu hemde nefes problemim kalmadı ..

:KK49:
merhabalar tüm forum arkadaşları! Millet elektrik kesintisi derdinde bende herzamanki gibi burnumun derdine düştüm keh keh keh:KK47:
burnum kötü olabilir ama ben özgüveni tam bir gençkızım ve çekinmeden fotomu bile ekledim:cool:
saklamaya gerek yok,burnumuz kötü ve düzelttirmek istiyoruz,bukadar basit:KK48:
İşki bu burnu kimlere emanet etsek:mad:
bu forumda burun ile ilgili yazılanların neredeyse tamamını yaklaşık 3 aydır okuyorum.sonra dedimkği madem burada bu kadar zaman geçiriyosun üye ol funda! ve işte az önce üye oldum.İtiraf edeyim forumda burun ve doktorlar dışında hiçbir konu ile ilgilenmedim:KK56:yani tek bir amacım var bu işi tecrübe etmiş yada edecek kişilerle fikir alış verişi yapabilmek.
Şimdi kızlar hadi bana söyleyi verin ben bu burnu hangi dr a emanet edeyim??????Bu arada istanbuldayım ve önerilerin sadece istanbuldan olması lazım ve Avrupa tarafı tercihimdir:KK66:

:KK49:
merhabalar tüm forum arkadaşları! Millet elektrik kesintisi derdinde bende herzamanki gibi burnumun derdine düştüm keh keh keh:KK47:
burnum kötü olabilir ama ben özgüveni tam bir gençkızım ve çekinmeden fotomu bile ekledim:cool:
saklamaya gerek yok,burnumuz kötü ve düzelttirmek istiyoruz,bukadar basit:KK48:
İşki bu burnu kimlere emanet etsek:mad:
bu forumda burun ile ilgili yazılanların neredeyse tamamını yaklaşık 3 aydır okuyorum.sonra dedimkği madem burada bu kadar zaman geçiriyosun üye ol funda! ve işte az önce üye oldum.İtiraf edeyim forumda burun ve doktorlar dışında hiçbir konu ile ilgilenmedim:KK56:yani tek bir amacım var bu işi tecrübe etmiş yada edecek kişilerle fikir alış verişi yapabilmek.
Şimdi kızlar hadi bana söyleyi verin ben bu burnu hangi dr a emanet edeyim??????Bu arada istanbuldayım ve önerilerin sadece istanbuldan olması lazım ve Avrupa tarafı tercihimdir:KK66:

Dr. Güncel Öztürk'le görüşmeni öneririm. Ofisine gidip görüştüğümde kızkardeşini ve diğer hastalarını gördüm, her ayrıntısıyla hem ameliyat olup hem bu kadar doğal olabilen burun görmedim. ilk ameliyatımı ona olmadıgım icin cok pisman oldum. instagram sayfasını incelersen görürsün zaten. selamlar.

Ben de yakın zamanda 'iyi' bir doktora ameliyat oldum. Aynen dediğin gibi ufak tefek degisiklik istemiştim, biraz genişliğini daraltmak istedim, başka hiçbir şeyini değiştirmeyelim burnun dedim, sadece orantılamak icin minimal dokunabilirsiniz demiştim, defalarca konustuk ve aynı şeyleri söyledim. Önceden dümdüz olan burnum şu an kavisli ve kalkık. Çok kötü değil ama bana ait hiçbir özellik bırakmamış doktor. İfademi değiştirmiş. İnan eski kusurlarımı bile özler oldum onlar bana aittiler çünkü. Çok pişman oldum ameliyat olduğuma ufak tefek seyler icin. Bu çok büyük bir karar, defalarca düşün yaptırmadan önce.. Ya da gerçekten seni anlayacak bir doktor bulmanı öneririm, anlamış gibi yapan doktor çok inanki..
İfade olarak ne gibi bir degisiklik oldu? Gülüş olarak mı ? Birazcık daha detaylı bilgi verir misin? Bende olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum ya istediğim gibi olmazsa ya da yüzüme uygun olmazsa en önemlisi yüzümde farklı sorunlar cıkarsa. Kötü yorumları okudukça kaygım artıyor.

Ikisi de degil. Acik farkla Goksel diyorum.
Abdulkadir Goksel, arastirmani oneririm.Suan sordugun soruyu zamaninda bende cok sordum, bir emre ilhanin instagramdaki eski hasta fotolari, bir baris cakirin kilere bakip duruyor, karar veremiyordum. Yaptiklari isler kesinlikle kotu degil, zaten onu yargilamak bana dusmez, sadece ne biliyim bir turlu emin olamadim, hem dogal hem guzel olsun istiyordum, bir turlu diledigim dogalligi goremedim. Sonra Abdulkadir Goksel sans iste karsima cikti ismi, instagramina baktim, hem kendisi hem eski hastalarinin fotograflari cok etkiledi beni. Daha tanismadan isindim, tanisinca daha cok sevdim. Kesinlikle arastirmani oneririm. Muthis bir doktor!

Daha onceden yazdigim mesaji copy-paste yaptim :)

İfade olarak ne gibi bir degisiklik oldu? Gülüş olarak mı ? Birazcık daha detaylı bilgi verir misin? Bende olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum ya istediğim gibi olmazsa ya da yüzüme uygun olmazsa en önemlisi yüzümde farklı sorunlar cıkarsa. Kötü yorumları okudukça kaygım artıyor.

evet ben çok minimal bir değişiklik istemiştim, biraz incelmesini. çok kolay dedi bu isteğim için. sadece orantılaması gerektiği yerde baska yerlere dokunabilecegini söyledim. ameliyattan sonra baktım ki dümdüz burnuma kavis vermiş, kaldırmış, boyu kısalmış. ( doktor bu sekilde burnun kusursuz göründüğünü söyledi ama ben böyle değişmek istemedigimi ameliyattan önce defalarca söylemistim) aynaya bakamadım bi süre. sonra kavisli bölgeye biraz dolgu yaptırdım da psikolojim biraz düzeldi. bir sene gecince ucunu da indirtecegim insallah. bu sadece sekliyle ilgili problemlerim, 6 aydır nefesim de açılmadı benim :/
bana sorarsan az bir degisiklik icin ameliyat olmak çok saçmaymış, kendime çok kızgınım. olacaksan da Güncel Öztürk'le konus, biraz pahalı ama o kadar az dokunuyor ki ifade yüz hiç değişmiyor. ben ilk ona gitmediğim için çok pişmanım.

Back
X