- Konu Sahibi NoName123456
Konu gerçekçiliğini yitirmiş olup site yönetimi tarafindan defalarca kaldırılmasını istememe rağmen kaldırılmamıştır. Tekzibi olduğunu belirtmek isterim.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler beğenmenize çok sevindim evet oluyor ama kalkarken yatarken batma oluyor sadece çok aşırı ağrım olmadı :)cok guzel olmus ne zaman ameliyat olduunuz kaburga da agri oluyormu acaba?
Cok guzel olmus sonunda cok doru doktoru buldun basarılıMerhaba arkadaşlar ben Eskişehir’den Merve Akkaş. Aralık 17 de Ankara’da Eren Taştan hocaya burun ameliyatı oldum. Bu yazıyı hem Eren beye teşekkür etmek, hem de doktor ararken benim gibi çok sıkıntı çeken hastalara yardımcı olmak amacıyla yazıyorum. Burnumdan daha önce iki kere nefes alamadığımdan ötürü kıkırdak alınmıştı. Fazla kıkırdak alındığı için burnumda çökme olmuş, nefes alamıyordum ve yamukluk psikolijimi etkiliyordu. İnternetten araştırıp İstanbul’a gittim doktorlarla görüştüm. Kimisi kulaktan kıkırdak alacağını, kimisi kaburga kıkırdağı gerekeceğini söyledi. Ben çok detaycı, pimpirikli biriyim, bir türlü sonucun iyi olacağı konusunda tam bir güven duyamadım. Bir doktor yakınım sayesinde Eren hocam ile tanıştım kendisi çok mütevazi, etik, insanların psikolojilerini önemseyen bir doktor ayrıca çok da titiz bir doktor benim burnumda kıkırdak kalmadığı için kaburgamdan kıkırdak alması gerektiğini ve kendi geliştirdiği teknikle burnumu yeniden yapacağını anlattı. (Eren hocamı araştırdığınızda yeni teknikler geliştirdiğini ve kaburga kıkırdağı kullanarak burun iskeleti oluşturan Türk doktor olarak tarihe geçtiğini görürsünüz, burun yapmayı öğreten Türk doktordur). 5-6 saat ameliyatım sürmüş çok titiz, milimi milimine uğraşan bir doktor, ben şiddetle öneriyorum hocamızı. Ayrıca ameliyat öncesi ve sonrası telefondan sürekli destek sağlıyor, reklamı sevmeyen bir insan ve ameliyat ettiği hastaların çoğu daha önce başkaları tarafından birkaç kez ameliyat olmuş hastalar. İlk kez ameliyata gelenler ise çok şanslı, genelde doktor tavsiyeleriyle gelen hastalar. Ben böyle bir insanı forumda yazmak istedim bilinmesi gereken bir doktor çünkü herkesin böyle bir doktora ihtiyacı var ben ameliyat olacak arkadaşlara söylüyorum Eren beyle bir görüşün dediklerimin doğruluğunu göreceksiniz fotolarımı da koyuyorum daha ameliyat olalı 3. haftamdayım açık ve 3. burun ameliyatı olmama rağmen ne kanama oldu ne aşırı ağrı ne morarma ne de ödem. Buyrun arkadaşlar.
canım çok teşekkürler aynen çok araştırdım doktorumdan çok memnunumCok guzel olmus sonunda cok doru doktoru buldun basarılı
canım ben burdaki saçma sapan reklamlara kanıp burnunu mahvettirmiş biriyim revizyon için dr arıyorum eren taştan bir çok doktora kaburgadan kıkırdak kullanımını öğreten dr biliyorum ben bu kaburga olayından cok korkuyorum ters dönme felan oluyormuş deriyi yırtıp cıkıyormuş felan diyorlar bir de senin burnun büyükmüş küçülmüş gibi geldi banacanım çok teşekkürler aynen çok araştırdım doktorumdan çok memnunum
kime oldun canm diğer ameliyatlarını üzüldüm revizyon için en uygunu eren taştan canım o ters dönme deriyi yırtıp çıkma olaylarını bilmiyorum ama eren bey çok etik bir doktor öyle birşey olsaydı bana söylerdi böyle böyle durumlar var diye kim dedi onu sana şimdi şöyle birşey var eren bey bu tekniği bulan ve tanıdığın bütün doktorlara öğreten kişidir eğer kaburgadan burnuna aşılama yapılacaksa hiç düşünmeden bu tekniği bulan kişiye olmak mantıklı değilmidir çünkü kaburgadan çıkardığı kıkırdağı en doğru şekilde biçimlendirip burnuna yerleştircek olan kişi odur böyleliklde o ters dönme olayı varsda olmaz hehecanım ben burdaki saçma sapan reklamlara kanıp burnunu mahvettirmiş biriyim revizyon için dr arıyorum eren taştan bir çok doktora kaburgadan kıkırdak kullanımını öğreten dr biliyorum ben bu kaburga olayından cok korkuyorum ters dönme felan oluyormuş deriyi yırtıp cıkıyormuş felan diyorlar bir de senin burnun büyükmüş küçülmüş gibi geldi bana
canım ben burdaki saçma sapan reklamlara kanıp burnunu mahvettirmiş biriyim revizyon için dr arıyorum eren taştan bir çok doktora kaburgadan kıkırdak kullanımını öğreten dr biliyorum ben bu kaburga olayından cok korkuyorum ters dönme felan oluyormuş deriyi yırtıp cıkıyormuş felan diyorlar bir de senin burnun büyükmüş küçülmüş gibi geldi bana
kime oldun canm diğer ameliyatlarını üzüldüm revizyon için en uygunu eren taştan canım o ters dönme deriyi yırtıp çıkma olaylarını bilmiyorum ama eren bey çok etik bir doktor öyle birşey olsaydı bana söylerdi böyle böyle durumlar var diye kim dedi onu sana şimdi şöyle birşey var eren bey bu tekniği bulan ve tanıdığın bütün doktorlara öğreten kişidir eğer kaburgadan burnuna aşılama yapılacaksa hiç düşünmeden bu tekniği bulan kişiye olmak mantıklı değilmidir çünkü kaburgadan çıkardığı kıkırdağı en doğru şekilde biçimlendirip burnuna yerleştircek olan kişi odur böyleliklde o ters dönme olayı varsda olmaz hehe bide burnum küçüldü tabiki çünkü burunumdaki o kıkırdağı şekillendirdi düzeltti kökünü hafiften doldurdu burun sırtını düzeltti burun kendini bu müdehalelere bağlı olarak toplar tabiki estetik müdehalede oldu neticede burnuma![]()
yani güven eksikliği oluyor elbette ama eren beyle görüşün bakalım fikriniz değişir inşallah daha önceki doktorlarınız kimdiCnm benim doktorlara ve bu sayfaya hic guvenim kalmadi benim doktorum bana garanti verdi ama sonuctan cok mutsuzum
çok teşekkürler :) beğenmenize çok sevindim :)))Cok yakismis yuzune ancak bu kadar narin olabilirdi![]()