Merhaba arkadaşlar ben Eskişehir’den Merve Akkaş. Aralık 17 de Ankara’da Eren Taştan hocaya burun ameliyatı oldum. Bu yazıyı hem Eren beye teşekkür etmek, hem de doktor ararken benim gibi çok sıkıntı çeken hastalara yardımcı olmak amacıyla yazıyorum. Burnumdan daha önce iki kere nefes alamadığımdan ötürü kıkırdak alınmıştı. Fazla kıkırdak alındığı için burnumda çökme olmuş, nefes alamıyordum ve yamukluk psikolijimi etkiliyordu. İnternetten araştırıp İstanbul’a gittim doktorlarla görüştüm. Kimisi kulaktan kıkırdak alacağını, kimisi kaburga kıkırdağı gerekeceğini söyledi. Ben çok detaycı, pimpirikli biriyim, bir türlü sonucun iyi olacağı konusunda tam bir güven duyamadım. Bir doktor yakınım sayesinde Eren hocam ile tanıştım kendisi çok mütevazi, etik, insanların psikolojilerini önemseyen bir doktor ayrıca çok da titiz bir doktor benim burnumda kıkırdak kalmadığı için kaburgamdan kıkırdak alması gerektiğini ve kendi geliştirdiği teknikle burnumu yeniden yapacağını anlattı. (Eren hocamı araştırdığınızda yeni teknikler geliştirdiğini ve kaburga kıkırdağı kullanarak burun iskeleti oluşturan Türk doktor olarak tarihe geçtiğini görürsünüz, burun yapmayı öğreten Türk doktordur). 5-6 saat ameliyatım sürmüş çok titiz, milimi milimine uğraşan bir doktor, ben şiddetle öneriyorum hocamızı. Ayrıca ameliyat öncesi ve sonrası telefondan sürekli destek sağlıyor, reklamı sevmeyen bir insan ve ameliyat ettiği hastaların çoğu daha önce başkaları tarafından birkaç kez ameliyat olmuş hastalar. İlk kez ameliyata gelenler ise çok şanslı, genelde doktor tavsiyeleriyle gelen hastalar. Ben böyle bir insanı forumda yazmak istedim bilinmesi gereken bir doktor çünkü herkesin böyle bir doktora ihtiyacı var ben ameliyat olacak arkadaşlara söylüyorum Eren beyle bir görüşün dediklerimin doğruluğunu göreceksiniz fotolarımı da koyuyorum daha ameliyat olalı 3. haftamdayım açık ve 3. burun ameliyatı olmama rağmen ne kanama oldu ne aşırı ağrı ne morarma ne de ödem. Buyrun arkadaşlar.