Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben dun bı konu actım canım. ıstersen onu oku. uzun ama tecrubeye sabıttır :)arkadaşlar ameliyatıma son 10 gün kaldı çok heyecanlıyım. Stresliyim. geçmiş yazıları okuyorum sürekli olumsuz yazılar görünce tırsıyorum azcık :)
okudum canm gerçekten herşeyi anlatmışsın çok tşkler :)ben dun bı konu actım canım. ıstersen onu oku. uzun ama tecrubeye sabıttır :)
Benmde en çok korktuğum şey morluk ve şişlikler. beyaz tenliyim ve çok hassas cildim sanırım en çok zorluk çekeceğim konu bu olacakhiç korkma, narkoz çok eğlenceli bir şey. İlk gün hiç acı olmuyor. Akşama doğru gözlerim şişmeye hafif morarmaya başladı. Sabah uyandığımda gözlerim zor açılıyordu 2. gün. Ama akşama kadar morluklar sarıya döndü şişler de gitti gidecek an itibariyle. sadece hafif bir ağrım oldu bugün 2. gün olmasına rağmen fink atıyorum etrafta
sormak ıstedıklerın olursa cevaplayabılırım :) ınsallah cok guzel gecer amelıyat maceran :)okudum canm gerçekten herşeyi anlatmışsın çok tşkler :)
bu arada çok tşk ederim inş iyi geçer. benim ki tam anlamıyla bir macera olacak :)sormak ıstedıklerın olursa cevaplayabılırım :) ınsallah cok guzel gecer amelıyat maceran :)
sonunun guzel bıtmesı dılegıyle o vakıt :))bu arada çok tşk ederim inş iyi geçer. benim ki tam anlamıyla bir macera olacak :)
inş öyle olur. çok tşkler :)sonunun guzel bıtmesı dılegıyle o vakıt :))
Evet son 5 :)Son 5 gün herhalde.
Ne güzel az kaldı :))Evet son 5 :)
Güzel mi kötü mü bilemiyorumNe güzel az kaldı :))
Yok yok çok güzel sizin yerinizde olmak isteyen çok insan var şanslısınız :)Güzel mi kötü mü bilemiyorum
Bende öyle düşünüyordum ama yaklaştıkça stres yapmaya başladım :) sigarayı da bırakamadım bi bitseydi :)Yok yok çok güzel sizin yerinizde olmak isteyen çok insan var şanslısınız :)
O kadarı olacak yeni burnunuzu düşünün stres hemencecik yok olur :) Ah o sigara yok mu, bırakmayı deneyin ameliyat sonrasını etkilemesin.Bende öyle düşünüyordum ama yaklaştıkça stres yapmaya başladım :) sigarayı da bırakamadım bi bitseydi :)
inş iyi olur ya :) ameliyattan sonra hiç içmeyi düşünmüyorum zatenO kadarı olacak yeni burnunuzu düşünün stres hemencecik yok olur :) Ah o sigara yok mu, bırakmayı deneyin ameliyat sonrasını etkilemesin.
İçtiğiniz su, çay olsun çünkü daha sağlıklı ve bir an önce iyileşmenizi sağlar.inş iyi olur ya :) ameliyattan sonra hiç içmeyi düşünmüyorum zaten