- 20 Eylül 2015
- 20
- 2
- 86
- 36
- Konu Sahibi Marriposa42
-
açıkcası bende en uygun doktoru arıyorum...
bende istanbuldaymnerdensin canm sen ? Istanbuldan ariyorum ben
Merhaba,Merhaba Hanimlar ben Yurtdisindan yaziyorum yeni üye oldum burun estetigi düsünüyorum fakat iyi ve uyguna yapan doktorlari bilmiyorum isimlerini sayabilirmisiniz cok fazla arastirma gibi bi sansim yok mlsf :)
Merhaba,
Antalyada Dr Deniz Ozgur Sucu var. Muhtesem isler cikariyor ve yurt disindan gelen cok fazla hastasi var. Adam resmen harikalar yaratiyor. Benim kuzenim de Isvicre den gelip aneliyat oldu, hatta tatil ve ameliyati birlestirdi ve cok mıtlu su an. Aklinizda olsun
arkadaşlar ben de uygun fiyata ve iyi bir doktor çok aradım o yüzden sizi anlıyorum. koç üniv hast ilker kocak var. ultrasonik cihazla kesim yapıyor kırık olmuyormus. istanbulda bir emre ilhan bir de ilker beyi biliyorum bu yöntemle yapan. ilker bey de emre ilhandan öğrenmiş. ama emre bey hepimizin bildiği gibi tuzlu birazücretsiz öngörüşme yaptık ameliyatlarını gösterdi ben güvendim ,ben bayram sonrası ameliyat olacağım kendisine. sizler de içinize sinen birini bulursunuz umarım.
1850 hastane parasi + 1000 tl ultrasonik cihaz basligiymis. 2850 diye konustuk biz ucretsiz muayene oldum istersen vereyim numarasini ozelden.?emre bey tuzlu evet ne kdr istedi canim senden ya deli olcam bakmaktan :) istanbuldan bulabilirsem cok sevincem erkek arkadasm bakicak bana yoksa tek basima gitmek zorunda kalicam baska sehire
cok sevinirim canm ya benm sordugum doktorlar 8 bin tl dedi bu cok uygunmuş1850 hastane parasi + 1000 tl ultrasonik cihaz basligiymis. 2850 diye konustuk biz ucretsiz muayene oldum istersen vereyim numarasini ozelden.?
Merhaba bende 1 ay önce Ankara'da ameliyat oldum Almanya'da 3 defa ameliyat olmustum bende fiyatina degil uzmanligina bak dr un saygilarMerhaba arkadaşlar mail yoluyla sordugum istanbuldan bir doktor asistanı ortalama fiyat 11.500 dedi. Cok fazla bu veremem bu kadar. Bildiginiz daha uygun biri var mi?
Ben Özel Kadıoğlu Hastanesinde doktor Baki Çokneşeliye oldum, çok da memnun kaldım. Kesinlikle öneriyorum.Merhaba Hanimlar ben Yurtdisindan yaziyorum yeni üye oldum burun estetigi düsünüyorum fakat iyi ve uyguna yapan doktorlari bilmiyorum isimlerini sayabilirmisiniz cok fazla arastirma gibi bi sansim yok mlsf :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?