Burun Estetigi

Marriposa42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
20
2
86
36
Merhaba Hanimlar ben Yurtdisindan yaziyorum yeni üye oldum burun estetigi düsünüyorum fakat iyi ve uyguna yapan doktorlari bilmiyorum isimlerini sayabilirmisiniz cok fazla arastirma gibi bi sansim yok mlsf :)

Merhaba Hanimlar ben Yurtdisindan yaziyorum yeni üye oldum burun estetigi düsünüyorum fakat iyi ve uyguna yapan doktorlari bilmiyorum isimlerini sayabilirmisiniz cok fazla arastirma gibi bi sansim yok mlsf :)
Merhaba,
Antalyada Dr Deniz Ozgur Sucu var. Muhtesem isler cikariyor ve yurt disindan gelen cok fazla hastasi var. Adam resmen harikalar yaratiyor. Benim kuzenim de Isvicre den gelip aneliyat oldu, hatta tatil ve ameliyati birlestirdi ve cok mıtlu su an. Aklinizda olsun

cok tsk ederim cnm hemen bakiyorum doktorun hakkinda iyi konusulmasi cok onemli :)

arkadaşlar ben de uygun fiyata ve iyi bir doktor çok aradım o yüzden sizi anlıyorum. koç üniv hast ilker kocak var. ultrasonik cihazla kesim yapıyor kırık olmuyormus. istanbulda bir emre ilhan bir de ilker beyi biliyorum bu yöntemle yapan. ilker bey de emre ilhandan öğrenmiş. ama emre bey hepimizin bildiği gibi tuzlu biraz ücretsiz öngörüşme yaptık ameliyatlarını gösterdi ben güvendim ,ben bayram sonrası ameliyat olacağım kendisine. sizler de içinize sinen birini bulursunuz umarım.

emre bey tuzlu evet ne kdr istedi canim senden ya deli olcam bakmaktan :) istanbuldan bulabilirsem cok sevincem erkek arkadasm bakicak bana yoksa tek basima gitmek zorunda kalicam baska sehire

emre bey tuzlu evet ne kdr istedi canim senden ya deli olcam bakmaktan :) istanbuldan bulabilirsem cok sevincem erkek arkadasm bakicak bana yoksa tek basima gitmek zorunda kalicam baska sehire
1850 hastane parasi + 1000 tl ultrasonik cihaz basligiymis. 2850 diye konustuk biz ucretsiz muayene oldum istersen vereyim numarasini ozelden.?

ben Medical Park Bahçelievler İstanbulda ameliyat oldum.Doktorum Prof.Dr.Fehmi Döner, fiyat 5.750 TL.ben çok memnun kaldım.aynı gün hastaneden de çıkış yapabiliyorsunuz.

bende yurt disindayim ve aldigim fiyatlar hele yurt disindan ogrendikten sonar eurolara cikiyor. Ama tabiki herkesede guven olmaz sonucta bir kere yaptiriyoruz. Asiba amaliyetini oldunmu simdi?

Merhaba ayni donemlerden biz de gectik. bende daha olmadim ama annem oldu. o kadar kuskulu arastirma yaptik ki malum en iyi doktorlara randevu almak zor oluyor fiyatlarda tavan yapmis durumda , bazende olumsuz yorumlar gorunce insan urkuyor.
Ama sonunda dogruyu bulduk. Hemde sans eseri mukemmel bir doktora geldik. Binlerce sukurler olsun sorunsuz bir ameliyat gecirdi annem. Simdi sira bende :)) Istanbul da olmak isteyenlere Cahit Bey i siddetle oneririm.

Merhaba arkadaşlar mail yoluyla sordugum istanbuldan bir doktor asistanı ortalama fiyat 11.500 dedi. Cok fazla bu veremem bu kadar. Bildiginiz daha uygun biri var mi?

Merhaba arkadaşlar mail yoluyla sordugum istanbuldan bir doktor asistanı ortalama fiyat 11.500 dedi. Cok fazla bu veremem bu kadar. Bildiginiz daha uygun biri var mi?
Merhaba bende 1 ay önce Ankara'da ameliyat oldum Almanya'da 3 defa ameliyat olmustum bende fiyatina degil uzmanligina bak dr un saygilar

Ben Özel Kadıoğlu Hastanesinde doktor Baki Çokneşeliye oldum, çok da memnun kaldım. Kesinlikle öneriyorum.

merhaba ayın durumdan bende muzdaribim uygun fiyatlı gerçekten işinin ehli bir doktora ihtiyacım var istanbulda....
İlker Koçak'a ameliyat olan arkadaşın son durumunu görebilir miyiz ? ya da kendisine başka ameliyat olan var mı ?

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…