- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
Normal içmeyen insana göre tabiki farklı oluyor ama doktorunuzun önerisini dinleyin 1 hafta içmeyin çok daha rahat olur :)Hımmm pardon canım peki sigara anestezi de sorun oluyormu uyanamama gibi
Evet canım hemen uyandım bağırmadim saçmalamadim hiç:)geçmiş olsun canım peki narkozdan hemen uyandınmi
Canım ben genel anestezi oldum dudağıma içte diş izleri var hani böyle yanağını isirirsin ya acaba tüp takılırken mi olmuş olabilir Bilgin varmıBen estetik olmadım canım, anestezist adayıyım
Nasıl izler ki? Entübasyon sırasında tahriş olabilir canımCanım ben genel anestezi oldum dudağıma içte diş izleri var hani böyle yanağını isirirsin ya acaba tüp takılırken mi olmuş olabilir Bilgin varmı
Canım yanağını ısırirsin ya bildiğin diş izi dudaklarım çok şişmiş için kısmında var o izlerNasıl izler ki? Entübasyon sırasında tahriş olabilir canım
Bazen uyanma sırasında hasta dişlerini sıkabiliyor, kitlemek gibi değil ama. Onunla bir ilgisi olabilir belkiCanım yanağını ısırirsin ya bildiğin diş izi dudaklarım çok şişmiş için kısmında var o izler
Çok sağolNormal içmeyen insana göre tabiki farklı oluyor ama doktorunuzun önerisini dinleyin 1 hafta içmeyin çok daha rahat olur :)
Canım sayende baya rahatladim :)Çok sağol
Merak etme uyanmama gibi bir şey yok. 1 hafta sigara içme, dayanamayıp içersen bahsedersin doktoruna sıkıntı olmaz :) güzel haberlerini bekliyorumCanım sayende baya rahatladim :)
Öyle birşey oldu galiba canım çok teşekkürlerBazen uyanma sırasında hasta dişlerini sıkabiliyor, kitlemek gibi değil ama. Onunla bir ilgisi olabilir belki
Tmm cnm haberdar ederim çok saol içime su serptin wallaMerak etme uyanmama gibi bir şey yok. 1 hafta sigara içme, dayanamayıp içersen bahsedersin doktoruna sıkıntı olmaz :) güzel haberlerini bekliyorum
Nerede yaşıyorsunBende olucam ama hangi doktoru seçsem kararsızım hala.
Canım doktorunu iyi seç buradaki kötü örnekleri okumussundurGaziantep te olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?