Canım bu konuyla ilgili çok şey okudum bende 10 gün sonra olacağım güneş koruyucu kremlerle rahat geçirilebilirmiş bu dönemBende 24 haziranda olucam ama şimdi yaz aylarinda burun ameliyati daha doğrusu ameliyat sonrasi süreç zor oluyor diyenler olmuş. Sorun olur mu acaba ertelesem mi diye düşünüyorum. Yazın ameliyat olan arkadaşlar yorum yapabilir mi ??
Bende 10 gün sonra olacağım ve inanılmaz korkuyorum inşallah seninki de güzel geçer seni şuan çok iyi anlıyorum
Bende 10 gün sonra olacağım ve inanılmaz korkuyorum inşallah seninki de güzel geçer seni şuan çok iyi anlıyorum
Ben normalde ağrıdan kıvrılsam dahi iğne olmayan biriyim ameliyattan tamponlardan sonuçtan kısacası herseyden korkuyorumCnm sendemi narkoz dan korkuyorsun ? İnşallah çok başarılı bir şekilde atlatirsin ameliyatı nı
Bende ayniyim cnm ama mecbur olmam gerek geniz etim var çok rahatsız etmeye başladı olmuşken şeklini de degistirecegim doktoruma lokal + sedasyon yap dedim asla olmaz dedi kafayı yiyeceğim wallaBen normalde ağrıdan kıvrılsam dahi iğne olmayan biriyim ameliyattan tamponlardan sonuçtan kısacası herseyden korkuyorum
hangi doktora olacaksın ???Ben normalde ağrıdan kıvrılsam dahi iğne olmayan biriyim ameliyattan tamponlardan sonuçtan kısacası herseyden korkuyorum
Samsunda İsmail Küçüker'e olacağım canım sınıf arkadaşım revizyon oldu güzel iş çıkardı, kötü bir yorumunu okumadım hiç ilgili anlayışlı bir doktor beni hemen ikna ettiBende ayniyim cnm ama mecbur olmam gerek geniz etim var çok rahatsız etmeye başladı olmuşken şeklini de degistirecegim doktoruma lokal + sedasyon yap dedim asla olmaz dedi kafayı yiyeceğim walla
hangi doktora olacaksın ???
Samsunda İsmail Küçüker'e olacağım canım sınıf arkadaşım revizyon oldu güzel iş çıkardı, kötü bir yorumunu okumadım hiç ilgili anlayışlı bir doktor
Tamam canım merak etme 7sinde tasarım ve açık kapalı hangisi olacak onun için görüşmeye gideceğim 15inde de ameliyat...Hımm inşallah sende memnun kalırsın cnm ben adanada yaşiyorum Niyazi şimdivar doktorum çok başarılı bir doktor inşallah pişman olmayız cnm ameliyat olduktan sonra bana bilgi verirsen sevinirim benim ki 14 temmuz olacak daha var bana cnm
Arkadaşlar 14 temmuz da burun estetiği olacağım genel anestezi den çok korkuyorum ameliyat olan arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?