- 27 Temmuz 2016
- 3
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi humhumozdemir
-
Sislikten dolayi mi öyle duruyor yoksa gercekten yamuk mu ? Bundan şikayetçiysen doktorun müdahale etmiştir, ama bu tur burunlarda ameliyat sonrası burun eski halini almaya calisirmis, masaj verdiyse doktorun ihmal etmeKızlar merhabaa.
bebde ameliyat olalı tam bi hafta oldu. Sağ tarafa eğikliğim vardı ameliyattan sonra bayağı geçmiş ama hala eğiklik var sizce düzelir mi? Şişler inince falan. Moralim bozuluyo baktıkça.
Sislikten dolayi mi öyle duruyor yoksa gercekten yamuk mu ? Bundan şikayetçiysen doktorun müdahale etmiştir, ama bu tur burunlarda ameliyat sonrası burun eski halini almaya calisirmis, masaj verdiyse doktorun ihmal etme
Resim at istersen yorum yapalimBende anlamadım ki! Şişmi yoksa hala yamuk mu! Masaj falanda vermedi.bilmiyorum inşaAllah düzelir.
Bilerek mi yamuk mu yapacak yani doktorun simdi senin burnunu?10 gün sonra burun estetiği olacağım ve doktorum yüzün kendi asimetrisine uygun hafif asimetrik burun yapılmasını her zaman daha uygun görüyormuş. Muhtemelen seninki de öyledir hatta dediki eğer arkadaşların burnun hala eğri derse yapılacak birşey olmadığını söyle dedi. Onu düm düz yapsaymış belki yüzün asimetrik durabilirmiş. Garip şeyler.
Bende duymuştum böle birşeyler hangi sehirdesiniz10 gün sonra burun estetiği olacağım ve doktorum yüzün kendi asimetrisine uygun hafif asimetrik burun yapılmasını her zaman daha uygun görüyormuş. Muhtemelen seninki de öyledir hatta dediki eğer arkadaşların burnun hala eğri derse yapılacak birşey olmadığını söyle dedi. Onu düm düz yapsaymış belki yüzün asimetrik durabilirmiş. Garip şeyler.
istanbuldayım, nişantaşında olacağım ameliyatımıBende duymuştum böle birşeyler hangi sehirdesiniz
ve işin kötüsü benim burnumda sola doğru maalesef tam anlamıyla düz olmayacakmış. bu da benim yüz yapımdan kaynaklanıyormuş dediğim gibi.istanbuldayım, nişantaşında olacağım ameliyatımı
bilerek derken şöyle; gözle görülür bir düzelme olacak ancak tamamen dümdüz olmayacakBilerek mi yamuk mu yapacak yani doktorun simdi senin burnunu?
Hafif kusurlu bırakıyorlarmis estetik olduğu belli olmasin diye bunu duymustum, siz yamuk olacak diyince korktum biran sonra ben yapmadim etmedim demesinnde doktor tekrar ameliyat olmak zorunda kalmayın simdiden gecmis olsun :)bilerek derken şöyle; gözle görülür bir düzelme olacak ancak tamamen dümdüz olmayacak
çok korkuyorum aslında bakmayın böyle anlattığıma benimde kafama yatmayan yerler var ancak çok da bilindik bir doktor baya iyi alanında ismini illaki bu işi araştıranlar duymuştur bir an çok güvendim ödeme bile yaptım. Umarım iyi olur sonucu anlatınca kafama yatıyor ama bilemiyor insan yinede yüzünün ortası sonuçtaHafif kusurlu bırakıyorlarmis estetik olduğu belli olmasin diye bunu duymustum, siz yamuk olacak diyince korktum biran sonra ben yapmadim etmedim demesinnde doktor tekrar ameliyat olmak zorunda kalmayın simdiden gecmis olsun :)
Bende cok korkuyordum ama hepsinin abarti ve yersiz olduğunu gordum ki normalde igne bile olamayan biriyim, doktorunuzun yaptigi burunları gördünüz mu ? Olan kisilerle iletisim kurdunuz mu ? Doktorunuz iyiyse korkulacak hicbirsey yok:)çok korkuyorum aslında bakmayın böyle anlattığıma benimde kafama yatmayan yerler var ancak çok da bilindik bir doktor baya iyi alanında ismini illaki bu işi araştıranlar duymuştur bir an çok güvendim ödeme bile yaptım. Umarım iyi olur sonucu anlatınca kafama yatıyor ama bilemiyor insan yinede yüzünün ortası sonuçta
aynı şekilde acı eşiğim oldukça düşük benimde, instagramında bütün fotograflarda kusursuz görünüyor yaptıkları umarım ilk olmamBende cok korkuyordum ama hepsinin abarti ve yersiz olduğunu gordum ki normalde igne bile olamayan biriyim, doktorunuzun yaptigi burunları gördünüz mu ? Olan kisilerle iletisim kurdunuz mu ? Doktorunuz iyiyse korkulacak hicbirsey yok:)
Ben ameliyat izledim ameliyat sirasinda uyanmaktan korktumaynı şekilde acı eşiğim oldukça düşük benimde, instagramında bütün fotograflarda kusursuz görünüyor yaptıkları umarım ilk olmamkendi kendini bu kadar korkutabilen benden baska insan yoktur
merhaba . şimdiden geçmiş olsun. bendede deviasyon var. acaba bilerek asimetri bırakacağını söyleyen doktor kimdi? özelden yazarmısınız. bende sanırım o doktorla görüştüm çünkü benzer cümleler söylendi banada.Hafif kusurlu bırakıyorlarmis estetik olduğu belli olmasin diye bunu duymustum, siz yamuk olacak diyince korktum biran sonra ben yapmadim etmedim demesinnde doktor tekrar ameliyat olmak zorunda kalmayın simdiden gecmis olsun :)
Antalya'da Engin Erkal diye Bi doktor var çok başarılı buluyorum ben yaptığı burunlarıIstanbulda cok iyi doktorlar var ama ben Antalyayım burayı araştırıyorum inş güzel olur herşey sizin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?