Burun Estetiği

Mervem2727

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
2
0
1
30
Merhaba kızlar. Gaziantep'te yaşıyorum. Ben 21 yaşındayım. Burnum küçükken darbe almıştı ve şişliği kalıcı hale geldi. Yani üst kemik kısmı yanlara doğru şiş. Ben bunu yaptırmak istiyorum ve tabi bunu yaptırırkende burnumun birazda küçülmesini istiyorum. Fakat şuan çalışıyorum. Bu konuyla ilgili bilgi almak istiyorum. Kaç gün hastahanede yatarım. Sonra kaç gün sonra geri işe dönebilirim. Ve çok ağrısı olur mu? Ve internet üzerinden fiyat vermiyor doktorlar biliyorum ama öğrenmek isteğim şey şu taksit imkanı var mı? Gaziantepte önerdiğiniz doktorlar var mı?

merhaba merve ,

Gaziantepte yaşamıyorum malesef doktor konusunda destek olamam sana ama ameliyet olalı 5. günümü süreçle ilgili bilgi verebilirm.

orda aaştırmanı yapıp kesinike kbb uzmanına ameliyat olmalısın. Amelyattan çıktıığmdan beri nazar değmesn bir ağrım olmadı. sadece baş ağrım oldu o da katlanabilecek kadar minik. Sana zaten ameliyatta narkoz veriyorlar hiç birşey hissetmiyorsun..
Bende çalışıyorum şu an 10 gün kadar izin aldım bu kesinlikle şart . Burnunu koruman gerkiyor darbelerden. şu an 5. günüm ama çok fazla hareket etmeyi tercih etmiyorum Eğer yoğun ve stresli bir işin varsa daha fazlada rapor alabilirsin. burnumda alçı var 8. günümde çıkacak. ve silikon yaprakçıkla var o zmn daha iyi olacağım korkmana gerek yok tecrübeli bir doktora ameliyat olursan hiç bir sorun olmuyor.
istanbulda fiyatlar 4000 den başlıyor taksit olacağını sanmıyorum peşinalıyorlar ama oralarda daha uyundur diye düşünyorum kuzenim küçük bir şehirde 2000 TL ye olmuştu 3 ay önce

Back
X