burun estetiği

Merata

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
21
3
1
41
Hanımlar merhaba. Ben burun estetiği Ameliyatı Olmak istiyorum. Üniversite Hastanelerinde Bildiğiniz Iyi bir Kulak burun boğaz Doktoru Var mıdır �stanbul Avrupa Yakası için. Bir de bu ameliyatı Özel hastane değil de Üniversite hastanesinde olmak Ne kadar doğru olur Tecrübe etmişleriniz varsa Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler

Hanımlar merhaba. Ben burun estetiği Ameliyatı Olmak istiyorum. Üniversite Hastanelerinde Bildiğiniz Iyi bir Kulak burun boğaz Doktoru Var mıdır �stanbul Avrupa Yakası için. Bir de bu ameliyatı Özel hastane değil de Üniversite hastanesinde olmak Ne kadar doğru olur Tecrübe etmişleriniz varsa Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler
Kulak burun boğaz doktorunun yapması çok doğru değil kanımca.
Estetik cerrahlarını araştırmalısın.
Pişman olma sonra.

Bence de estetik cerrahla görüşmeniz lazım. şahsen bende öyle yaptım. kulak burun boğazcılar eğrilik varsa ya da kemik onu alıp bırakıyorlarmış.

Bence de estetik cerrahla görüşmeniz lazım. şahsen bende öyle yaptım. kulak burun boğazcılar eğrilik varsa ya da kemik onu alıp bırakıyorlarmış.

Slmlar kafami karistirdiniz simdi benim, kbb :muhammet dilber ve alpaslan yildirim instagramda gordum ve cok gzl sonuclar cikariolar ama kbb uzmanilar. Bide estetik cerrah kemik duzeltebilio mu mesala bende hafif kemik
Egriligi var

Bnde kemik eğriliği çok fazlaydı baya baya fazla hemde:) valla onu düzeltti doktorum bide kulaktan kıkırdak aldı onunla tamamladı düşük durmasın diye. söylediğiniz doktorları bilmiyorum açıkçası ama burun şeklinin değişmesi gerekiyorsa estetik cerrahlar daha yetenekli ve hassas bu konuda diye düşünüyorum.

Bnde kemik eğriliği çok fazlaydı baya baya fazla hemde:) valla onu düzeltti doktorum bide kulaktan kıkırdak aldı onunla tamamladı düşük durmasın diye. söylediğiniz doktorları bilmiyorum açıkçası ama burun şeklinin değişmesi gerekiyorsa estetik cerrahlar daha yetenekli ve hassas bu konuda diye düşünüyorum.

Kime ameliyat oldunuZ pekiii? Benimki daha cok estetik gorunus icin. Kafam cok karistik

Haydarpaşa Numune devlet hastanesinde Ozan Aslan yaptı ameliyatımı. hiçbir sorun yaşamadım çok memnun ve mutluyum gerçekten içim rahat tavsiye ederim :)

Bende ayni dusuncedeyim estetik cerrahini tercih etmelisin.Bahsi geçen drlar çok tecrübeli birçok ameliyat yapmış kbb lar ancak maliyetleri biraz fazla

Canım arkadaşlarım lütfen estetik cerrahina yaptırmayın .ben de estetisyenim sektörün tozunu yuttum o kdr.gidip kbb doktoruna oldum. lütfen kulaktan dolma şeylerle yanlış yonlendrmeylm brbrmzi.tabiki devlette olmamalısın.başka birseye benzemiyor bütün hayatını etkileyecek birşey. ben dr.murat enoze yaptırdım.her gün şükrediyorum biraz daha araştır derim

Canım arkadaşlarım lütfen estetik cerrahina yaptırmayın .ben de estetisyenim sektörün tozunu yuttum o kdr.gidip kbb doktoruna oldum. lütfen kulaktan dolma şeylerle yanlış yonlendrmeylm brbrmzi.tabiki devlette olmamalısın.başka birseye benzemiyor bütün hayatını etkileyecek birşey. ben dr.murat enoze yaptırdım.her gün şükrediyorum biraz daha araştır derim
reklam yapılır da bu kadar bariz olmaz. sen şaka mısın ? estetisyene burun estetiği yaptırılmaz zaten. plastik ve rekonstruktif CERRAHA yaptırılır. burda kimse gidip cilt bakımı yapanlara burun estetiği olalım mı diye sormuyor.

Devlette plastik cerrahi bölümü var zaten ben de orda yaptırdım ve çok çok çok memnunum. siz memnun olmamış olabilirsiniz ama bir genelleme yapmak doğru olmaz.

Back
X