Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsunBurun estetiği sonrası kontrollere gitmemenin sakıncası var mıdır deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
6 bin 500 gibi birşeydiGeçmiş olsun
Bişey sorabilirmiyim burun estetiğinin ücreti be kadar acaba ozelden de yazabilirsiniz
Ameliyat öncesi şekline beraber karar vermediniz mi peki nasıl istediğinizi anlattığıniz halde kendi istediği şekli mi yapmış doktor6 bin 500 gibi birşeydi
Özel hastanede oldum yaa bir kere bile ameliyattan sonra nasılsın diye sormadi ne bir ameliyat planı yapti nede ameliyat oncesi ya da sonrasi icin ne yapıp yapmamam gerektiğini bile söylemedi
Estetik ameliyatta ya şans faktörü yada doktor çok önemli sanırım bende düşünüyorum estetik ama sadece ucunu sevmiyorum burnumun ilerde belki yaptırırım ama öncelikli işim doktor seçimi olmalı sanırım örneğin benim için öncelik doğallık eğer doğal olmazsa benim için kötü bir burun olur doktorumuz önceliklerimize saygı duymalı en önemlisiDoktorun ilgisiz olması da sizin moralinizi bozmuş biraz. Ben ne desem de takacaksınız bir süre biliyorum ama inanın hiç kendinizi üzmeye değmez, ben de aynı süreçlerden geçtim ve 2 kere yaptırdım ve şuan hiçbi sorun kalmadı. Sadece sabırlı olun zaman geçsin bi duruma göre daha iyi bi doktor araştırırsınız ve hallolur.
Erzurumda cok fazla secenek yok açıkçası biraz da mecbur kaldım en azindan sağlığım iyiIletisim kuramadigin bi doktoru neden sectin cnm..az da para vermemissin...doktorla iletisim, senin isteklerini dinleyip dinlememesi, daha once yapmis oldugu ameliyatlardaki basari yuzdesi...bunlar onemli...dikkat edersin artik bundan sonra...
Sadece estetik amaçlı oldum. Şu anda doktoru gormek bile istemiyorum zaten kendisiyle iletisim kurmak pek de mumkun olmuyor çok ilgisiz düzgün konusulmuyor konuşunca da o kadar karamsar ki moralimin bozulduğunda kalıyorum
Estetik ameliyatta ya şans faktörü yada doktor çok önemli sanırım bende düşünüyorum estetik ama sadece ucunu sevmiyorum burnumun ilerde belki yaptırırım ama öncelikli işim doktor seçimi olmalı sanırım örneğin benim için öncelik doğallık eğer doğal olmazsa benim için kötü bir burun olur doktorumuz önceliklerimize saygı duymalı en önemlisi
Siz hangi doktora oldunuz?benim pek cesaretim kalmadı olursam da cok iyi işinin ehli bir doktora olurumDoktorun ilgisiz olması da sizin moralinizi bozmuş biraz. Ben ne desem de takacaksınız bir süre biliyorum ama inanın hiç kendinizi üzmeye değmez, ben de aynı süreçlerden geçtim ve 2 kere yaptırdım ve şuan hiçbi sorun kalmadı. Sadece sabırlı olun zaman geçsin bi duruma göre daha iyi bi doktor araştırırsınız ve hallolur.
Siz hangi doktora oldunuz?benim pek cesaretim kalmadı olursam da cok iyi işinin ehli bir doktora olurum
Doğallığa önem veren doktorlar arasından benim gözüme çarpan kişi tevfik sözen mesela onun yaptığı burunları beğeniyorumKesinlikle çok haklısınız gerçekten şans faktörü de çok fazla. Yani bazen insanlar o kadar pahalı ameliyatlar yaptırıyorlar ki yine de istedikleri gibi olmayabiliyor. İyi bir doktor araştırın, hiç acele etmeyin. Doktoru araştırırken de özellikle burun konusunda ne kadar iyi ona odaklanın. Çünkü meme estetiğinde çok iyi olan bi doktor burun estetiğinde iyi olmayabilir yani. Doktorun o konuda ne kadar çok ameliyat yaptığı önemli. Dediğiniz gibi olmalı bence de doğal olması çok önemli ve şöyle böyle bir burun istiyorum gibi taleplerle gitmek yerine yüzünüze en yakışan neyse onun yapıldığı ameliyat başarılıdır. Doktorla yüzyüze konuşup o güveni almak önemli. Ben sayısız doktorla konuştum ve uçuk vaatlerde bulunanlardansa daha makul konuşan doktorlar güvenilirdir.
Teşekkür ederim6 bin 500 gibi birşeydi
Doğallığa önem veren doktorlar arasından benim gözüme çarpan kişi tevfik sözen mesela onun yaptığı burunları beğeniyorum
Siz hangi doktora oldunuz?benim pek cesaretim kalmadı olursam da cok iyi işinin ehli bir doktora olurum