Burun estetiği

Özel hastanede oldum yaa bir kere bile ameliyattan sonra nasılsın diye sormadi ne bir ameliyat planı yapti nede ameliyat oncesi ya da sonrasi icin ne yapıp yapmamam gerektiğini bile söylemedi

Özel hastanede oldum yaa bir kere bile ameliyattan sonra nasılsın diye sormadi ne bir ameliyat planı yapti nede ameliyat oncesi ya da sonrasi icin ne yapıp yapmamam gerektiğini bile söylemedi

Doktorun ilgisiz olması da sizin moralinizi bozmuş biraz. Ben ne desem de takacaksınız bir süre biliyorum ama inanın hiç kendinizi üzmeye değmez, ben de aynı süreçlerden geçtim ve 2 kere yaptırdım ve şuan hiçbi sorun kalmadı. Sadece sabırlı olun zaman geçsin bi duruma göre daha iyi bi doktor araştırırsınız ve hallolur.

Doktorun ilgisiz olması da sizin moralinizi bozmuş biraz. Ben ne desem de takacaksınız bir süre biliyorum ama inanın hiç kendinizi üzmeye değmez, ben de aynı süreçlerden geçtim ve 2 kere yaptırdım ve şuan hiçbi sorun kalmadı. Sadece sabırlı olun zaman geçsin bi duruma göre daha iyi bi doktor araştırırsınız ve hallolur.
Estetik ameliyatta ya şans faktörü yada doktor çok önemli sanırım bende düşünüyorum estetik ama sadece ucunu sevmiyorum burnumun ilerde belki yaptırırım ama öncelikli işim doktor seçimi olmalı sanırım örneğin benim için öncelik doğallık eğer doğal olmazsa benim için kötü bir burun olur doktorumuz önceliklerimize saygı duymalı en önemlisi

Iletisim kuramadigin bi doktoru neden sectin cnm..az da para vermemissin...doktorla iletisim, senin isteklerini dinleyip dinlememesi, daha once yapmis oldugu ameliyatlardaki basari yuzdesi...bunlar onemli...dikkat edersin artik bundan sonra...

Ameliyat öncesi burnuma birkaç dakika bakıp kusurlarını söyledi ben doktora cok guveniyordum o yuzden hiç karışmadım .en önemlisi zaten doktor seçimi sonuçta butun iş doktora düşüyor yalniz iletişim kurabilmekte cok önemli işi gücü moral bozmak olan bir doktora ameliyat oldugumdan şu anda kontrole gidip mutsuz olmak istemiyorum

Iletisim kuramadigin bi doktoru neden sectin cnm..az da para vermemissin...doktorla iletisim, senin isteklerini dinleyip dinlememesi, daha once yapmis oldugu ameliyatlardaki basari yuzdesi...bunlar onemli...dikkat edersin artik bundan sonra...
Erzurumda cok fazla secenek yok açıkçası biraz da mecbur kaldım en azindan sağlığım iyi

Sadece estetik amaçlı oldum. Şu anda doktoru gormek bile istemiyorum zaten kendisiyle iletisim kurmak pek de mumkun olmuyor çok ilgisiz düzgün konusulmuyor konuşunca da o kadar karamsar ki moralimin bozulduğunda kalıyorum

Baska bi doktor bulup ona gidin ihmal etmeyin ameliyat sonucta

Estetik ameliyatta ya şans faktörü yada doktor çok önemli sanırım bende düşünüyorum estetik ama sadece ucunu sevmiyorum burnumun ilerde belki yaptırırım ama öncelikli işim doktor seçimi olmalı sanırım örneğin benim için öncelik doğallık eğer doğal olmazsa benim için kötü bir burun olur doktorumuz önceliklerimize saygı duymalı en önemlisi

Kesinlikle çok haklısınız gerçekten şans faktörü de çok fazla. Yani bazen insanlar o kadar pahalı ameliyatlar yaptırıyorlar ki yine de istedikleri gibi olmayabiliyor. İyi bir doktor araştırın, hiç acele etmeyin. Doktoru araştırırken de özellikle burun konusunda ne kadar iyi ona odaklanın. Çünkü meme estetiğinde çok iyi olan bi doktor burun estetiğinde iyi olmayabilir yani. Doktorun o konuda ne kadar çok ameliyat yaptığı önemli. Dediğiniz gibi olmalı bence de doğal olması çok önemli ve şöyle böyle bir burun istiyorum gibi taleplerle gitmek yerine yüzünüze en yakışan neyse onun yapıldığı ameliyat başarılıdır. Doktorla yüzyüze konuşup o güveni almak önemli. Ben sayısız doktorla konuştum ve uçuk vaatlerde bulunanlardansa daha makul konuşan doktorlar güvenilirdir.

Siz hangi doktora oldunuz?benim pek cesaretim kalmadı olursam da cok iyi işinin ehli bir doktora olurum

Siz hangi doktora oldunuz?benim pek cesaretim kalmadı olursam da cok iyi işinin ehli bir doktora olurum

Ben istanbulda nişantaşında bi doktora oldum. Özelden yazarım isterseniz ama bu süreçte herkes bi tavsiyede bulunacak, bir sürü doktor ismi göreceksiniz o yüzden gidip yüzyüze konuşmak çok önemli. Bi de 2. ameliyatınız olacağı için neler yapılabilir neler yapılamaz bunu gerçekçi bi şekilde söyleyen bi doktor olmasına dikkat edin. Erzurumdaymışsınız, bu taraflara gelme imkanınız olursa doktorları belirleyip gidin hepsiyle bi görüşün çoğu zaten ücret almıyor bu ilk görüşmeler için.

Kesinlikle çok haklısınız gerçekten şans faktörü de çok fazla. Yani bazen insanlar o kadar pahalı ameliyatlar yaptırıyorlar ki yine de istedikleri gibi olmayabiliyor. İyi bir doktor araştırın, hiç acele etmeyin. Doktoru araştırırken de özellikle burun konusunda ne kadar iyi ona odaklanın. Çünkü meme estetiğinde çok iyi olan bi doktor burun estetiğinde iyi olmayabilir yani. Doktorun o konuda ne kadar çok ameliyat yaptığı önemli. Dediğiniz gibi olmalı bence de doğal olması çok önemli ve şöyle böyle bir burun istiyorum gibi taleplerle gitmek yerine yüzünüze en yakışan neyse onun yapıldığı ameliyat başarılıdır. Doktorla yüzyüze konuşup o güveni almak önemli. Ben sayısız doktorla konuştum ve uçuk vaatlerde bulunanlardansa daha makul konuşan doktorlar güvenilirdir.
Doğallığa önem veren doktorlar arasından benim gözüme çarpan kişi tevfik sözen mesela onun yaptığı burunları beğeniyorum

Doğallığa önem veren doktorlar arasından benim gözüme çarpan kişi tevfik sözen mesela onun yaptığı burunları beğeniyorum

Evet onunla da ilgili güzel yorumlar okumuştum, ankarada yanılmıyorsam. Bi de bakıyorsunuz aynı doktordan biri çok memnunken bir başkası hiç memnun olmayabiliyor. Herkesin beğenisi güzellik anlayışı farklı ama genel olarak her doktorun da belli bi tarzı var o da bi gerçek. Onu iyi araştırmak lazım.

bu siteden okuduğum bazı doktor hasta diyalogları:)
1
hasta: burnumun deliklerinde asimetri var
düzelmedi
doktor: eğilip burun deliklerine kimse bakmaz o
kadar oldu
2
hasta: önceki burnumu arar oldum yüzüme
hiç yakışmadı psikolojim bozuldu
doktor: iyi bir psikolog bul terapi al
3
hasta ameliyathaneye alınarak hazırlanmış
doktor gelmiş hastaya ne yapılacaktı burnunun neresinde ne vardı diye sormuş girdiği ameliyatın ne olduğunu bilmeyen doktor
4
hasta ameliyathaneye alınmış hazırlanmış epey bekledikten sonra doktor gelmeyince cepten aramış doktor ameliyatın bugünmüydü unuttum demiş
birde üste çıkarak bu numara acil durum numarası zırt pırt arama diyerek azarlamış
5
doktor: hastaya ne iş yapıyorsunuz diye sormuş öğretmenim demiş sen okulun yolunu nasıl buluyorsun diye aşağılamış

Ne yapacağını bilmeyen burnumda ne vardi bilmeyen doktor o benim ameliyatı yapan doktorla ayni kafada tek basina değil demekki özgür yörük benzerleri var yani

Back
X