Burun estetiği??

Kızlar burun estetiği yaptırmak istiyorum doktor önerilerinizi yazar mısınız ?? İyi bir doktor olmalı kimse birdaha yaptırmak istemez :KK43:
Merhaba,
Baypark Hospital'da Oğuzhan Bey var. Oğuzhan Oğuz. İstersen yardımcı olabilirim çok iyi bir doktor. Biz çok memnun kaldık.

ben alpaslan yıldırım ya da bekir sivriyi düşünüyorum...emre ilhanın burunları doğallıktan çok uzak bence, fiyatı da çok yüksek..

öyle kötü yorumlar gördüm ki artık parayı düşünmemek lazım bence birdaha ameliyat olunca aynı paraya geliyo ben sizin yazdıklarınızı araştırcam ama Dr. Emre İlhan hakkında ne düşünüyorsunuz onuda beğendim? teşekkür ederim bu arada :
Emre İlhan à da gittim kulak burun boğaz uzmanı tam olarak şikayetin nedir ?

Kızlar söyledikleriniz hepsine baktım aralarında Barış çakır,Salih Emre ü.,Muhammet Dilber,Mustafa Karacayı beğendim bide sizin söylemediğniz Emre İlhan çok teşekkür ederim size sizce hangisi bunlardan?[/QUOT
Kızlar söyledikleriniz hepsine baktım aralarında Barış çakır,Salih Emre ü.,Muhammet Dilber,Mustafa Karacayı beğendim bide sizin söylemediğniz Emre İlhan çok teşekkür ederim size sizce hangisi bunlardan?
Tabiki Dr.Mustafa karaca

Kızlar burun estetiği yaptırmak istiyorum doktor önerilerinizi yazar mısınız ?? İyi bir doktor olmalı kimse birdaha yaptırmak istemez :KK43:

Ben Op.Dr.Necdet Demir e yaptırdım geçen sene herkes burnumu soruyor.Çok doğal ve çok güzel oldu.Özel Güngören hastanesinde çalışıyor.İlgi ve alakası çok iyi.ameliyat sonrasında neredeyse hiç ağrım şişliğim olmadı.Kesinlikle tavsiye ederim.

Back
X