Burun estetiği

Mechanicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
328
137
103
Hayırlı akşamlar benim bi sıkıntım var düşünmekten yoruldum nefes problemim var senelerdir bu sene iyice arttı burnumda hiç memnun değilim bugün doktora gittim kemik eğriliği var geniz Eti'n var hepsini halledelim estetiğini de yapalım bir haftaya kadar ilaç verdi kullan gel dedi koru hastanesi Sincan kbb reyyan Elif Gönen hoca genç bi doktor daha güvenemedim de şaşırdım kaldım bana önerebileceğiniz bi doktor var mıdır fikirleriniz çok önemli doktor aramaktan yoruldum

Merhaba,benim de hem nefes hem de görüntü acısından şikayetci oldugum bir burnum vardi,açik estetik ameliyati oldum,3. Haftadayim,cok güvendiğim bir doktora ameliyatimi oldum,bu yuzden hic aklimda soru isaretleri olmadan,korkmadan girdim,doktor secimi cok ama cok onemli,eger iciniz isinmadiysa,evet ben bu doktora ameliyat olmaliyim dmeediyseniz bir kere daha dusunun derim.Bir de neden ilac verdigini anlayamadim?

Çok geçmiş olsun adınıza çok Mutlu oldum güle güle kullanın burnunuzu darısı başıma inşallah Ağır bi grip geçirmiştim kendi kendime ilaç alıp geçiştirmiştim kulak burun Boğaz enfeksiyon kapmış dedi bende o hastalığıma yordum iyi geldi ama ilaçlar rahatlattı sizin doktor kimdi kaça mal oldu acaba

Koru hastanesi de rahat gibi geldi evime yakın evrak vs işleri çabuk hallolur ameliyat da olurum hemen diye ilgilenirler falan diye aklıma yatmıştı ama genç tecrübesiz gibi geldi işte doktor hiç biyerde yaptığı ameliyatları falan da göremedim

Tesekkur ederim,ben dr Bahadir Baykal a ameliyat oldum,dalinda gercekten cok iyi,arastirirsaniz da zaten gorursunuz mutlaka,kisinin sorunlarina gore degisir muhtemelen fiyatlar,ben 8 bine oldum.Dedigim gibi benim et yoktu ama icinde problem vardi kemiklerde,görüntüsü de uzun ve kemerliydi,ameliyat sureci hic agri sizi da olmadi,sislikler ve morluklar oldu tabi,suan durumdan memnunum hala burun ucu sis tam oturmasi zaten 6 ay suruyor,ameliyat surecinden hic korkmayin bence ama doktor secimi önemli,yaptigi burunlara baktiniz mi,o zaman biraz fikir sahibi olursunuz

Maşallah evet hiç kötü yorum yok o doktor a benim de dediğiniz gibi artı kemerli ve uzun araştırırım Bahadır beyi de fiyat iyiymiş baya Ankara'dadır herhalde doktor panik aceleci bi yapım olduğu için işte korkuyorum malesef elimde değil

Istanbul da doktor,Ankara dan oldugunuzu bilmeden yorum yazdim :( Insallah sizinde dilediginiz gibi olur,biraz daha bu sure arastirin,bende internet arastirmalarimda buldum bahadir beyi,doktorunuxdan yaptigi burunlara bakmak isteyin,o zaman bir fikir olusur sizde

Allah raZı olsun inşallah beynim yandı araştırmaktan valla esabil hocaya buradan giden birçok bayan var fotolarını da gördüm beğendim de gönlüm bu hocadan yana bakalım artık hayırlısı olsun Hakkı'mızda

Gönlünüzden geçene gidin bence de,insallah hayirlisi olur,istediginiz gibi olsun hersey :)

Sağolun inşallah yeni ameliyat olmuş bi hastasıyla konuşuyorum o da çok memnun bende çok beğendim ☺️☺️ Gönlüm iyice kayıyor o hocaya

Çok iyi olmus ameliyat olan biriyle konusmaniz,sevindim adiniza,simdiden iyi ameliyatlar diliyorum :)

Bu şekilde kendimi dizginleyeceğim Artık kafamdaki sorunları çözerim inşallah çok sağolun iyi geceler

Merhaba,benim de hem nefes hem de görüntü acısından şikayetci oldugum bir burnum vardi,açik estetik ameliyati oldum,3. Haftadayim,cok güvendiğim bir doktora ameliyatimi oldum,bu yuzden hic aklimda soru isaretleri olmadan,korkmadan girdim,doktor secimi cok ama cok onemli,eger iciniz isinmadiysa,evet ben bu doktora ameliyat olmaliyim dmeediyseniz bir kere daha dusunun derim.Bir de neden ilac verdigini anlayamadim?

Hayırlı akşamlar benim bi sıkıntım var düşünmekten yoruldum nefes problemim var senelerdir bu sene iyice arttı burnumda hiç memnun değilim bugün doktora gittim kemik eğriliği var geniz Eti'n var hepsini halledelim estetiğini de yapalım bir haftaya kadar ilaç verdi kullan gel dedi koru hastanesi Sincan kbb reyyan Elif Gönen hoca genç bi doktor daha güvenemedim de şaşırdım kaldım bana önerebileceğiniz bi doktor var mıdır fikirleriniz çok önemli doktor aramaktan yoruldum
Canım istanbul da selçuk yazan var.instagrama bak.detayli bilgi veririm

Merhaba, Baypark Hospital'da (Bayrampaşa) KBB Doktoru Oğuzhan Oğuz var. Çok başarılı bir doktor. Birçok yakınım kendisine ameliyat oldu ve hepsi çok memnun :)

Back
X