Burun estetiğim

Elcinbagis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2019
2
0
1
28
Merhaba arkadaşlar 16 gün önce burun estetiği ameliyatı oldum ama önceki burnum ile şuanki burunum arasında bir fark yok ve burun ucum aşırı derece de büyük doktorum ödemin var ve ufak bir masaj yönetimi gösterdi bunu sürekli yapmam gerektiğini söyledi ve burunumun yeni hali için günlerce heyecanla beklerken şuan büyük bir hayal kırıklığı içindeyim
Ameliyattan önce burnum şöyleydi ;

Eklentiler

• IMG_20190113_140416.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 270
  • IMG_20190113_141429.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 256
Son düzenleme:
Bunlarda 16. Günümün fotoğrafları
Farklı fotoğraf isteyen olursa özelden atabilirim

Eklentiler

• IMG_20190113_140057.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 268
  • IMG_20190113_140124.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 271
6. Aya kadar başka işlem yapılamayacağı için doktoru dinlemekten başka çare yok maalesef. Masajla bende devam ediyorum. Benimde tek taraflı şişlik var. Çok komik duruyor. İki kanat eşit değil. Uç bir kısımda fazla. 1 yılda tam şeklini alırmış.

Odemlerin inmesi ve burnun gercek sekline kavusmasi bazi hastalarda 1 yili bulabilir. Ama odemlerin cok buyuk bir cogunlugu birkac haftaya kalmadan inecektir. Cozum beklemek, beklemek ve beklemek. Endise etmeyin.

Burnun gördüğüm kadarıyla ödemli sadece şuan inince güzel olacaktır zaten önceki burnunda güzelmiş.

Merhaba canım,

benim de ameliyat olma durumum var ve ortodonti tedavisi görüyorum senin gibi. yalnız benim görüştüğüm hocalar diş telinin sorun çıkarabileceğini ifade ettiler. sende böyle bir sorun oldu mu? ameliyat sırasında verdikleri ışınlar dişe zarar verebilirmiş.

bu arada burnundaki şişlikler 6 ay sonrasında inecek merak etme. ben de çoğu fotoğrafta karşılaştım senin gibi sorun yaşayanlarla. kafana çok takma.

Merhaba benim ameliyat olalı 4 ayı bitiyor benim burun ucumda çok büyük sizin küçüldü mü?

Bende 5gün önce burun ameliyatı oldum atel yarın cıkcak dok beye ameliyat olmadan dogal bi burun olsun dedim saka gibi dogal dedin diye biraz kemer bıraktm dedi dogal dan kasıt kemer sanki acaip canım sıkkın yarın soka girmektek aklım cıkıp sekli de hafif egri kemerli duruyo sahiden cok üzgünüm

Belki bana kızacaksın ama şimdi ben de sana kızdım böyle güzel doğal bir burnun var ve sen estetik oldun.keske hiç dokunmsaydin.Ama artık çok geç.insallah istediğin halı alır ve sen de mutlu olursun

Estetik amaçlı olduysanız bence yazık etmişsiniz. Eski hali zaten estetikli gibi, çok güzelmiş. Şimdi baya şiş belli ama inince eski haline benzer belki.

Ben de üstüne basa basa hep doğal burun istiyorum demiştim, benim de hafif kemerim hala duruyor. Demek ki doğal isteyince kemer bırakıyorlar.

Konu sahibinin burnu şuan ne durumda merak ettim. Ödem biraz geçmiştir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…