burun estetiğinde 11.günüm

arkadaşım 11. gününde neler hissediyosun ameliyat süreci nasıl ameliyatını kim yaptı çıktığında yüzün şişmiydi vs. vs..

arkadaşım 11. gününde neler hissediyosun ameliyat süreci nasıl ameliyatını kim yaptı çıktığında yüzün şişmiydi vs. vs..

tatlım 11.günde burnum önden şiş yandan şiş ama düzeliyo git gide.alışmak zor ama iyiye gidiyor..doktorum Muhammet dilber.çok iyi bir doktor.çok da ilgili sağolsun ..haa çok doğal burunlar yapıyor en önemlisi de bu..çıktığımda yüzümde hiç şişlik yoktu ertesi gün şişti..üç günde de geçti..yüzümde ödem olmadı sadece burun kenarlarımda ve ucunda var o da çok normal...zmanla inecekmiş şu an yorum yapmak için çok erken çünkü gerçek şekli değil..ameliyat olayı ve sonrası tamamen sabır isteyen bir süreç..ama ben çok sabırsızım :( bi an önce otursun istiyorm bitmiş halini görelim :)

burun estetiği olup üzerinden aylar geçenler! ilk onbes günden sonra ne gibi değişimler yaşadınız?

2 sene olcak ameliyat olalı.ilk 7 gün tampon ve alçılı durdum.bir hafta sonra tampon çıktı alçıyla bir hafta daha durmuştum.ameliyatın ertesi günü eve çıktım.3. günü yüzüm şişti ve morardı.gözlerim kapanmıştı o kadar şişti ama ertesi gün geçmişti.ilk 6 ay burnumun ucunun şişi iinmedi yavaş yavaş indi.hala hassasiyet var mesela burnumda.ilk bir sene burnumun ucunu hissedememiştim.daha neler neler iştebunlar aklıma gelenler :D

2 sene olcak ameliyat olalı.ilk 7 gün tampon ve alçılı durdum.bir hafta sonra tampon çıktı alçıyla bir hafta daha durmuştum.ameliyatın ertesi günü eve çıktım.3. günü yüzüm şişti ve morardı.gözlerim kapanmıştı o kadar şişti ama ertesi gün geçmişti.ilk 6 ay burnumun ucunun şişi iinmedi yavaş yavaş indi.hala hassasiyet var mesela burnumda.ilk bir sene burnumun ucunu hissedememiştim.daha neler neler iştebunlar aklıma gelenler :D

canım teşekkür ederm tecrübelerini paylaştıgın için..benm de burun ucum şiş :) sankı hıç inmycek gibi gelıyo :) daha çok yenı yaa bı ton yol katetmem gerekıyr

canım teşekkür ederm tecrübelerini paylaştıgın için..benm de burun ucum şiş :) sankı hıç inmycek gibi gelıyo :) daha çok yenı yaa bı ton yol katetmem gerekıyr

bana da öle geliodu ama deil aslında hissizlik oluo burun ucunda öle zannediodur.ama gerçektn burnunun otrma muhabbeti sürüo 1 sene

bende muhammet dilbere ameliyat olmak istiyorum ..acaba ön görüşme de naıl bir burun olucağını gösteriyormu bilgisayarda?

ya bnde burda bi bayanın 6 ayda anca şişliklerden kurtulduğunu okumuştum da acaba kişiden kişiye fark ediyor mu diye öğrenmek istedim

Back
X