BURUN ESTETİGİNDE 8.GÜNÜM YARDIMMMMMM LÜTFEN

papatyaaaaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
12
2
1
37
Kızlar öncesi sonrasi ve de istediğim burun şeklini yükleyecegim Belki cok daha yeni olduğu icin sislikler den evhamlanmam da çok doğru degil Ama sormak istiyorum Burun ucunu kalkik sırt kısmını yukarı doğru oval ucunu biraz kalkik küçük burun istedim Su an gözüken dupduz burun sırt kısmı çok düz duruyor şişlikler inince ovallesek dedi doktorum sizce de öyle olur mu hiç öyle gelmiyor tecrubelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum saglicakla kalinnnn

Eklentiler

• 2015-09-16_14.39.57.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 960
Canim 1 aydan öncesine cok erken diyolar yorum yapmak icin bende hergun farkli biseye takiyorum.doktorun inecek diyosa bence doktoruna guven en azindan 1 ay bekle bakalim degisecek mi. 15. Gundeyim bende burun ucum sisti gibi geliyo.Album yaptim şimdi bende bakabilirsin

Dr nuz kim ?

Tesekkur ederim yanitiniz için burnum çok kalın buyuk duruyor uc kismi da top gbi ve ovalligi tam istediğim gibi degil bugün 17.gün sisler ne zaman iner

doktorun en iyi yanıtı verir burnun tam oturması 6 ay ama 2 aya kadar baya belli olur 17gün çok erken
doktorun en iyi yanıtı verir burnun tam oturması 6 ay ama 2 aya kadar baya belli olur 17gün çok erken
Daha iyi yorum yapabilmemiz için fotoğraf yukledim Kontrol Kasım 16 da 2 ay dolduğunda burun oluşumu %85 gerçekleşir demişti doktorum burnumun sağ kısmı şişmiş ve göz kısmına doğru morluklar var bu normal mi bayram tatili gecsin Dr arayacagim yanıt için teşekkürler....

Eklentiler

• 2015-09-26_15.39.44.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 197
bence burnun çok süper olmuş tabii ki şişlerin var inecek sen panik olma belli çok güzel olduğu:) ben de gözaltı ve gözüstü fazlalıkları aldırdım bugun 5. günüm bantlarım çıktı şiş az var ama mprluk ve sarılar var benimkinin oturması da 1 aymış.. içini rahat tut burda burun estetiği işe ilgi arkaaşlar çok şey paylaşmış onlardan da göreceksin şişlik hakkında yorumları.. estetik ameliyatlar da sabır önemli sen ferah ol . şişlik te normal tabii ki sonuçta orda dikiş vs oldu kolay değil:) dediğim gibi stres olma herşey normal görünüor

Size de geçmiş olsun cokkk teşekkür ederimmmmm

İstedigim burun şekli de bu
ben istedigin burnu begenmedim mesela.. bence su sisliklerle bile senin burnun cok daha guzel duruyor. estetik olan arkadaslarimdan biliyorum vurun seklini tam almasi uzun suruyor. sabirli ol o sislikler inince cok guzel olacak. cnku suan bile guzel.

doktorunuz kim? bende örnek gösterdiğiniz burnu beğenmedim

İstediğiniz burundan daha hoş ve güzel duruyor sizin burnunuz.
Eskiye göre de çok çok iyi, bence kendinize biraz zaman tanıyın bir zaman sonra çok daha güzel olduğunuzu göreceksiniz.
Ne kadarlık bir ücret ödediniz?

tam istediğim burun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…