- 16 Eylül 2015
- 12
- 2
- 1
- 37
- Konu Sahibi papatyaaaaaaaaa
-
Dr nuz kim ?Kızlar öncesi sonrasi ve de istediğim burun şeklini yükleyecegim Belki cok daha yeni olduğu icin sislikler den evhamlanmam da çok doğru degil Ama sormak istiyorum Burun ucunu kalkik sırt kısmını yukarı doğru oval ucunu biraz kalkik küçük burun istedim Su an gözüken dupduz burun sırt kısmı çok düz duruyor şişlikler inince ovallesek dedi doktorum sizce de öyle olur mu hiç öyle gelmiyor tecrubelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum saglicakla kalinnnn
canım hiç korkma burunun oturması gerekior sen içini ferah tut. ben de silikonda çok korkmuştum şişler inince süper oldu . estetik ameliyatın oturması zaman alıor sen önce allaha sonra doktoruna güven ferah ol:)Sizce istediğim gibi ust kisim ovallesir mi çok duz duruyor ;( ;( ayrıca teşekkürler kediciq
Tesekkur ederim yanitiniz için burnum çok kalın buyuk duruyor uc kismi da top gbi ve ovalligi tam istediğim gibi degil bugün 17.gün sisler ne zaman inercanım hiç korkma burunun oturması gerekior sen içini ferah tut. ben de silikonda çok korkmuştum şişler inince süper oldu . estetik ameliyatın oturması zaman alıor sen önce allaha sonra doktoruna güven ferah ol:)
doktorun en iyi yanıtı verir burnun tam oturması 6 ay ama 2 aya kadar baya belli olur 17gün çok erkenTesekkur ederim yanıtınız için sisler tam olarak ne zaman inecek 17.günum bugün
doktorun en iyi yanıtı verir burnun tam oturması 6 ay ama 2 aya kadar baya belli olur 17gün çok erken
Daha iyi yorum yapabilmemiz için fotoğraf yukledim Kontrol Kasım 16 da 2 ay dolduğunda burun oluşumu %85 gerçekleşir demişti doktorum burnumun sağ kısmı şişmiş ve göz kısmına doğru morluklar var bu normal mi bayram tatili gecsin Dr arayacagim yanıt için teşekkürler....doktorun en iyi yanıtı verir burnun tam oturması 6 ay ama 2 aya kadar baya belli olur 17gün çok erken
bence burnun çok süper olmuş tabii ki şişlerin var inecek sen panik olma belli çok güzel olduğu:) ben de gözaltı ve gözüstü fazlalıkları aldırdım bugun 5. günüm bantlarım çıktı şiş az var ama mprluk ve sarılar var benimkinin oturması da 1 aymış.. içini rahat tut burda burun estetiği işe ilgi arkaaşlar çok şey paylaşmış onlardan da göreceksin şişlik hakkında yorumları.. estetik ameliyatlar da sabır önemli sen ferah ol . şişlik te normal tabii ki sonuçta orda dikiş vs oldu kolay değil:) dediğim gibi stres olma herşey normal görünüorDaha iyi yorum yapabilmemiz için fotoğraf yukledim Kontrol Kasım 16 da 2 ay dolduğunda burun oluşumu %85 gerçekleşir demişti doktorum burnumun sağ kısmı şişmiş ve göz kısmına doğru morluklar var bu normal mi bayram tatili gecsin Dr arayacagim yanıt için teşekkürler....
Size de geçmiş olsun cokkk teşekkür ederimmmmmbence burnun çok süper olmuş tabii ki şişlerin var inecek sen panik olma belli çok güzel olduğu:) ben de gözaltı ve gözüstü fazlalıkları aldırdım bugun 5. günüm bantlarım çıktı şiş az var ama mprluk ve sarılar var benimkinin oturması da 1 aymış.. içini rahat tut burda burun estetiği işe ilgi arkaaşlar çok şey paylaşmış onlardan da göreceksin şişlik hakkında yorumları.. estetik ameliyatlar da sabır önemli sen ferah ol . şişlik te normal tabii ki sonuçta orda dikiş vs oldu kolay değil:) dediğim gibi stres olma herşey normal görünüor
ben istedigin burnu begenmedim mesela.. bence su sisliklerle bile senin burnun cok daha guzel duruyor. estetik olan arkadaslarimdan biliyorum vurun seklini tam almasi uzun suruyor. sabirli ol o sislikler inince cok guzel olacak. cnku suan bile guzel.İstedigim burun şekli de bu
doktorunuz kim? bende örnek gösterdiğiniz burnu beğenmedimDaha iyi yorum yapabilmemiz için fotoğraf yukledim Kontrol Kasım 16 da 2 ay dolduğunda burun oluşumu %85 gerçekleşir demişti doktorum burnumun sağ kısmı şişmiş ve göz kısmına doğru morluklar var bu normal mi bayram tatili gecsin Dr arayacagim yanıt için teşekkürler....
doktorunuz kim? bende örnek gösterdiğiniz burnu beğenmedim[/QUO
Doktorum avrupa şafak hastanesi KBB Orhan KATIRCIOĞLU
tam istediğim burunDaha iyi yorum yapabilmemiz için fotoğraf yukledim Kontrol Kasım 16 da 2 ay dolduğunda burun oluşumu %85 gerçekleşir demişti doktorum burnumun sağ kısmı şişmiş ve göz kısmına doğru morluklar var bu normal mi bayram tatili gecsin Dr arayacagim yanıt için teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?