burun estetiğinde bakışlar değşirmi?

azracam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
54
6
49
ameliyattan sonraçoğu kişi bakışlarımın değiştiğini söylüyor çok canım sıkkın :KK43: düzelecekmi eski bakışlarıma kavuşacakmıyım ?

ameliyattan sonraçoğu kişi bakışlarımın değiştiğini söylüyor çok canım sıkkın :KK43: düzelecekmi eski bakışlarıma kavuşacakmıyım ?
Bakış derken iki kas arasındaki mesafe çok mu fazla ki, bende burun estetiği oldum ama böyle bir yorum almadım hic
Iki Kaş arası mesafe çok mu fazla, ben de burun estetiği yaptırdım ama öyle bir yorum almadım hatta burun kemerim alındığı için yüz ifadem yumuşadı

İlk defa duydum :KK70:
Bende estetik değil ama kemik eğriliği vardı onu yaptırdım bir fark olmadı. Estetik olan arkadaşım ve amcam var onlarda da bir sıkıntı yok.
Yanlış bilgi büyük ihtimal.

Banada kimse boyle bir yorum yapmadi ama ne kadar olduku amaliyat olali kas aran elmacik kemiklerin sismisse dudak ve burun mesafende uzayinca oyle olmus olabilir ama kesinlikle sisleein inince normale doner

Ben de bakışlarımın değiştiğini farkediyorum. Manasız boş boş eblek bi ifade.

Bende alçı çıkınca aynadan bakmistim ve gerçekten bakislarimin değiştiğini hissettim garip gelecek belki ama daha sertleşmiş gibiydi bakislarim inşallah şişlerimden dolayı öyledir

Göz çevresinin en hassas deri olduğunu hepimşz biliriz. Burunla oynamak demek bence otomatikman oradaki deriyi de etkiliyor. Kaldı ki burun köküne fln da işlem yapılırsa kaşlar, hatta alın bile ödemli olabilir. Yani bana bakışların değişmesi son derece normal geliyor. Asıl soru kalıcı mı?

Aynı zamanda yerçekimiyle aşağı inen ödemler deriyi de aşağı çekiyor olabilir. Bu da ifadeyi bakışı değiştiriyo olabilir.

Göz çevresinin en hassas deri olduğunu hepimşz biliriz. Burunla oynamak demek bence otomatikman oradaki deriyi de etkiliyor. Kaldı ki burun köküne fln da işlem yapılırsa kaşlar, hatta alın bile ödemli olabilir. Yani bana bakışların değişmesi son derece normal geliyor. Asıl soru kalıcı mı?
inşallah değildir

Merhaba ben ameliyat olali 2.5 ay oldu en basindan beri en buyuk sıkıntım bakislarimin tuhaflasmasiydi ilk zamanlara gore daha iyiyim ama tam olarak normale dondu diyemem sabirizlikla 6 ay dolmasini bekliyorum kaldi ki burnumda hla sis. Sanirim biraz sabir gerek

Ooooo 3 haftami cok normal benimde agzim maymun gibiydi burunla dudak arasindan tren geciyordu nasil duzelecek diye diye gecti
kisacasi 2 3 ay temiz beklemen lazim mutlaka gececek emin ol canim

burun estetiği bakışları çok değiştiriyor özellikle kemerli burunlarda..genelleme yapmak bilmiyorum ne kadar doğru ama diğer forum başlıklarında sıkıntımı detaylı olarak anlattım özetleyerek 4.ayında olan biri olarak söylüyorum o eski bakışlarımdan eser yok..

X