Burun estetiğinde kaş arasına işlem yapılır mı?

Meaculpa34

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
102
4
16
Göz pınarımın yanında bir taraftaki kemik daha içe girmiş kaş arasına doğru çıkıntı vardı çok az kaldı.Burun kontörüm kaş aramdan itibaren çok belirgin .Göz pınarımın yanındaki kemiğe girmiş mi?Ben böyle bir şey istemedim ki.Göz aramda iki çizgi çok rahatsız oluyorum.Mesafe açılmış gibi ve orantısız gibi.Aynı durumu yaşayan var mı?

Burun arası çok dar iki çizgi iniyor ve dar çok rahatsızım bu belirginlik gider mi üstelik göze yakın kısım iki mesafe eşit değil

Benim doktorum iki kaşımın ortası burun başlangıç kısmına kıkırdak yerleştirmiş ameliyatta el kontrolüyle anladım. Çok memnunum ya o kadar hafif bi dokunuş yaptı ki söylemiyorum bile kimseye ameliyat olduğumu çünkü nerdeyse bozmamış doğallığını. Hafif kemer vardı onu almiş bide kıkırdak düzeni yapmış bırakmış. Velhasıl o noktaya müdahale yapılabiliyor. Birde gerçek şeklini iki üç ay sonra görürsünüz minimum o da bence bir yıl.

Nerden biliyorsun belki doktorun öyle bir şey yapmadı.Benim o aradaki çizgiler çok belirgin ve eşit değil düzelir mi?

Eklentiler

• IMG_6933.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 170
Orda bir girinti var sol tarafta üstte çıkıntı vardı azaldı hala var.Oralara girilmemesi gerekiyordu.Üstelik bukadar kontör belirginliği iyi değil bu düzelmez mi üç hafta oldu .

Nerden biliyorsun belki doktorun öyle bir şey yapmadı.Benim o aradaki çizgiler çok belirgin ve eşit değil düzelir mi?
Biliyorum kuzum çünkü yıllardır öyle birşey yoktu ameliyattan sonra oldu nitekim kıkırdak eklediğini de belirtti zaten doktor. Fotoğraf çok hoş bence bir sorun yok millet kontür yapıyor o belirginlik için ama sen kendi yüzünü bilirsin. Ameliyatının tarihine baglı değişim. İnce derilerde burun bir yılda, kalın derili insanlarda yaklaşık iki yılda oturuyor. Ameliyattan sonra morardıysan ince derili, yok morarmayıp balon patlamış gibi ödem oldu isen kalın derili oluyorsun %90 bu şekilde belirleniyor.

Çokkk yeni ameliyatın ayrıca biraz daha inceledim anladım seni asla absürd değil bence ve çok yeniii ameliyatın.

Canım benim o kısım o kadar açık değildi kapatıcıyı göz pınarı çevreme küçük parmağımla sürebiliyordum şimdi orta parmağım giriyor insan orayı neden kazır ki!

Canım benim o kısım o kadar açık değildi kapatıcıyı göz pınarı çevreme küçük parmağımla sürebiliyordum şimdi orta parmağım giriyor insan orayı neden kazır ki!
Alışamamışsın ama çok yeni inan ödem var 3 haftada ameliyatı tahlil edemessin, 10 ay oldu benim inan hala gün gün değişiyor burnumun ucu hala ödemli. Göz pınarında çöküklük oldu benim ilk bi ay psikolojim bozuldu şu an hatırladım bak. Göz altlarım göz pınarım oyuk oyuktu. Geçti hepsi.

Nasıl geçecek orayı kazıdıysa?Ödem inince o kemikler belirginleşti.Yanlardan daraltmak zorunda mıydı biz öyle bir şey konuşmadık ki.İnan psikolojim bozuldu bu böyle kalmasın ortada incecik bir burun

Nasıl geçecek orayı kazıdıysa?Ödem inince o kemikler belirginleşti.Yanlardan daraltmak zorunda mıydı biz öyle bir şey konuşmadık ki.İnan psikolojim bozuldu bu böyle kalmasın ortada incecik bir burun
Tabi ödem herşey değil o ayrı bence git bi görüş kafan takılacak yoksa.

Tabi ödem herşey değil o ayrı bence git bi görüş kafan takılacak yoksa.
Bana hastaneyi arayıp durma dedi kontrolü bekle dedi.Burnumla ilgili konuşturmuyor her şey mükemmel diyor ne sorsam ayrıntı öğrenemiyorum.Ben bu işi kaç yıldır yapıyorum diyor birşey yok diyor ödemleri bekle diyor herseye iyi değilim

Yok öyle birşey. Dinleyecek. Sakın içine atıp stres olma. Arama zaten direk git. Sorumluluk alacak. Gerekli açıklamayı yapsın ondan sonra bekle ödemi. Bu oyuk ödeme dahilmi onu anlatsın.

Yok öyle birşey. Dinleyecek. Sakın içine atıp stres olma. Arama zaten direk git. Sorumluluk alacak. Gerekli açıklamayı yapsın ondan sonra bekle ödemi. Bu oyuk ödeme dahilmi onu öyl
Yok öyle birşey. Dinleyecek. Sakın içine atıp stres olma. Arama zaten direk git. Sorumluluk alacak. Gerekli açıklamayı yapsın ondan sonra bekle ödemi. Bu oyuk ödeme dahilmi onu anlatsın.
Ne yapılabilir ki çok acı çekiyorum o kısmıma ellememeliydi ve ellemedim der fazladan bıraksa çözümü var bu nolcak

Ne yapılabilir ki çok acı çekiyorum o kısmıma ellememeliydi ve ellemedim der fazladan bıraksa çözümü var bu nolcak
Kıkırdak eklenir bence benim yoktu nerdeyse o bölüm oraya ekleme yaptı işte bu arada benim burnum çok minikti ondan yaptırdım kıkırdak falan ekledi. Olmadı öyle yapar

Kıkırdak eklenir bence benim yoktu nerdeyse o bölüm oraya ekleme yaptı işte bu arada benim burnum çok minikti ondan yaptırdım kıkırdak falan ekledi. Olmadı öyle yapar
Senin doktorun üst kısmına kıkırdak koymuş bence yanls
Önden görüntüsü eski yeni atsan burnunun yanlarına eklemiş mi merak ettim

Ameliyat sonrası kaş ortanız ve alnınız çok şişti mi benim şuan bantlı göremiyorum ama ameliyat sonrası kaş ortam alnıma doğru çok şişmişti acaba bende de öyşe bir müdehale var mı diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…