burun estetiğinde revizyon ameliyatı olanlar..

_holy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
35
0
96
Karaman
kızlar yaklaşık 6.5 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. ameliyattan önce burnum sağa doğru eğri ve kemerliydi. ameliyatta ve sonrasında sorun çıkmadı ama masajlara rağmen inatla burnum tekrar sağa kaydı:((( doktorum revizyon (düzeltme) ameliyatı yapacağını söyledi. kemikte eğrilik yok ama kıkırdakta var dedi. revizyon ameliyatı olanlar bilgi verirseniz çok sevinicem kızlarrrrrr

canım ikinci ameliyet için çok dkkatli ol.bende de bu durum var.ve başka başka sorunlar.ama senin sorun sadece buysa kolay .kısa süren kolay düzeltilen bir sorunç

canım ikinci ameliyet için çok dkkatli ol.bende de bu durum var.ve başka başka sorunlar.ama senin sorun sadece buysa kolay .kısa süren kolay düzeltilen bir sorunç

inşallah kolay olur. çünkü ameliyat sonrasını biliyosundur. sürekli kan istifra ediyosun ve ayılana kadar canın çıkıyo. sende daha başka ne sorunlar çıktı canım?

ameliyattan ne kadar sonra anlaşıldı tekrar kaymCADIARZUa yaptığı cnm bide ne zaman (kaç ay sora)tekrar alırım ameliyata dedi

ben 5 revizyon oldum en sonunda 5. de düzeldi :) kaç dr değiştrdim :) albumume bakabilirsin

kızlar yaklaşık 6.5 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. ameliyattan önce burnum sağa doğru eğri ve kemerliydi. ameliyatta ve sonrasında sorun çıkmadı ama masajlara rağmen inatla burnum tekrar sağa kaydı:((( doktorum revizyon (düzeltme) ameliyatı yapacağını söyledi. kemikte eğrilik yok ama kıkırdakta var dedi. revizyon ameliyatı olanlar bilgi verirseniz çok sevinicem kızlarrrrrr

Canım bende merak ettim resim paylaşabilirmisin görsek yüzün koymasanda olur sadece burnu çeksennn merak ettim benmde önden bakınca sol burun etli kısmı şiş sağ indi korkuyorum bu inmezse diye

Canım bende merak ettim resim paylaşabilirmisin görsek yüzün koymasanda olur sadece burnu çeksennn merak ettim benmde önden bakınca sol burun etli kısmı şiş sağ indi korkuyorum bu inmezse diye

resim koyma hakkım yokmuş:( nasıl gösterebilirim bilemedimki:(

ben 5 revizyon oldum en sonunda 5. de düzeldi :) kaç dr değiştrdim :) albumume bakabilirsin

evet canım ya 3. 4. ameliyat dediğinde hiç ameliyat olmamışsın gibi. ama 5. ameliyatla mükemmel olmuş. mutaf'ın eli değdiği belli. revizyon ameliyatı ilki kadar zor olmuyor değilmi? benimki 3 saat sürdü ve ameliyattan sonra kendime gelene kadar canım çıktı sürekli istifra ettim sizlerde de aynısı oluyor mu? 2. ameliyat ilki kadar zor olmaz değilmi? doktorum bilgi verdi ama yinede korkuyorum burnumun sadece kıkırdak kısmını açıcam dedi.

evet canım ya 3. 4. ameliyat dediğinde hiç ameliyat olmamışsın gibi. ama 5. ameliyatla mükemmel olmuş. mutaf'ın eli değdiği belli. revizyon ameliyatı ilki kadar zor olmuyor değilmi? benimki 3 saat sürdü ve ameliyattan sonra kendime gelene kadar canım çıktı sürekli istifra ettim sizlerde de aynısı oluyor mu? 2. ameliyat ilki kadar zor olmaz değilmi? doktorum bilgi verdi ama yinede korkuyorum burnumun sadece kıkırdak kısmını açıcam dedi.

Bazı kişilerde kan kusabiliomuş oda ameliyatta yutarsa midesi bulanıomş bende olmamıştıı yada gözleri kanlanan arklar gördüm bende gözde kanlanmada olmamıştı sadece ilk 3 gün bildiin yaratığa dönmüştüm baya şişmişti gözlerin 4 gün inişe geçtiler yaa bende revizyon daha iyi geçio gibi izlenim oldu ama olmadıım için bilemiyorumda tam

benim bu 3. ameliyatım olacak Allahım işallah bu sorun düzelir..

Selamm kızlar,

ameliyat olalı 4 ay oldu. Doktorum burnum önceden ne tarafa doğru eğri ise kendini o tarafa atmaya çalışacağı konusunda beni uyardı ve burnumun atmaya çalışacağı yönün tersine doğru kuvvetli masaj yapmamı tembihledi. Tüm tedbirlere rağmen burnumun üst kemik kısmı sola doğru attı. Dolayısıyla burnumun sol kısmı şiş gibi duruyor. Bakıldığında pek anlaşılmıyor ama ellediğimde burnumu ben anlayabiliyorum. Doktorum revizyona gerek olmadığını söyledi ama içim rahat değil. sizce başka doktora gitmelimiyim?:((

bende sekiz ay önce estetik amelıyatı gecirdim ancak burnumda egrilik burun ucunda yamukluk deliklerde ise yamukluk vardı aynı doktoruma ikinci revizyon ameliyatı oldum hiç agrim yok 5 martta oldum bu gun tamponları cıkardı pazartesi alcı cıkıcak en ufak agrı yada sızı yok tabı hekım secimi cok onemli ben tamer köseyi tavsıye ederim şimdiden gecmiş olsun

Back
X