Burun estetiğinde Türk cerrahlar ile yabancı cerrahları kıyaslayalım?

lululu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
224
0
116
Merhabalar,

Birçok yerde okuduğuma göre Türkiye'de burun ameliyatları çok başarılıymış sebebi ise tükriyede en fazla tercih edilen güzellik yüz içinmiş yani burun..Sağlık turizimi zaten estetik ile patladı.. Ben şahsen çok iyi cerrahlara sahip olduğumuzu düşünüyorum.. Avrupada ya da amerika da estetik olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi???kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar yurtdışında ameliyat olanlar lütfen paylaşsın ama :)

çok fazla yurtdışı yok ama genelde forumları yakından takip edenler bilir...yurtdışındakiler bile yaz aylarında bu işler için türküyeye gelip türk doktorları tercih ediyorlar..benim buradan tanıdığı yabancı doktora ameliyat olan hiç yok..

bi topikte öncesi sonrası resimleri vardı onlar üzerinden değerlendirme yapacak olrusam kesinlikle Türk Doktorları bu konuda daha başarılı ama tabii sadece o resimlerle değerlendirmekte cok doğru olmaz
yabancı doktorlara ameliyat olmuş en az 10-20 kişi görüp ööle değerlendirmeli

kesinlikle yorumuna katılıyorum arkadasım :))))a.s

belki de biz türklerin yüz güzelliğine vucuttan daha çok önem vermesinden kaynaklanıyor. Amerika da fln göğüs ve yağ aldırma.. toplumun ihtiyaç duyduğu şeye göre.. yahudiler de burun yaptırıyor hep

bende almanyada yasadgim halde estetik olarak turkiye bizim doktorlar diyorum...cunki hem basarililar hemde elleri aliskin yani bi doktor gunde kac kere estettik yapabiliyor!

yurtdisindakiler hic iyi degil
örnek olarak avusturya ve almanyadakileri verebilirim
genelde hep burda olup pisman olanlar var
yasasin tr doktorlari turkbayragi

Yurt disinda ameliyat olmus bir arkadas hatırlıyorum, kayboldu forumdan yazmıyor uzun zamandır ancak sonucu cok iyi degildi ne yazık ki 2. ameliyattan memnun kaldı mı bilmem

estetikle ilgili biçok yöntemii son yıllarda geliştirilen doktorlarmız varr. :) aslında 60lı yıllardada yapılan estetklerde bile başarılılarmışş bazı sanatçılarınn resmine bakılırsaa :)

Amerika'da bile duydum ben, burun estetiğinde Türkiye ve Brezilya'nın eline su dökemezler.... Türkiye'de burunlar çok kemikli zaten doktorlar da o yüzden çok deneyimli.a.s

estetikle ilgili biçok yöntemii son yıllarda geliştirilen doktorlarmız varr. :) aslında 60lı yıllardada yapılan estetklerde bile başarılılarmışş bazı sanatçılarınn resmine bakılırsaa :)

Filiz Akın ve Türkan Şoray buna en iyi örnekmiş :) Şu an aslında birçok yönden tıp türkiyede çok ileride ama malasef herkes eşit şekilde yararlanamıyor

tuonella burdayim bacim :ecrin_bebek: , ben ilk ameliyatmi burda oldum hollandali kbb doktoruna, memnun kalmadim, ama ikincisi iyi gibi , bakalim sislikler gecsin, ama sorarssaniz, tr de olmak isterdim acikcasi.

tuonella burdayim bacim :ecrin_bebek: , ben ilk ameliyatmi burda oldum hollandali kbb doktoruna, memnun kalmadim, ama ikincisi iyi gibi , bakalim sislikler gecsin, ama sorarssaniz, tr de olmak isterdim acikcasi.

peki orada fiyatlar nasıl? çok fazla talep var mı burun estetiğine? beğenmediğiniz zmn anlayışlılar mı?

bende yabancı doktorların ne derece iyi oldugunu bilemem ama bu forumda yabancı doktorlara estetik olupta sonuctan memnun kalmayanlara rastladım..bence türk doktorları daha iyiiii:)

ben nefes almada sorun yasiyordum bu yuzden tek estetik bolumunu odedim devlet hastahanesinde ameliyat oldum,kbb dr una, ben 800 euro odedim, yaklasik 1500 tl. ama estetik merkezinde yaptiracak olursan 10.000 tl yi gecer. ATATURK BOSA DEMEMIS , KENDINIZI TURK DR LARINA EMANET EDIN DIYE. tr dr lari daha iyi yapiyor, burda kirkta bi oluyor burun ameliyati.

unutmadan , begenmedim ilk ameliyati, dr da begenmedi, gikini bile cikarmadi, nasil olsa her ay burda yaklasik 200 tl civarinda sigorta oduyoruz, galiba nefes darligi icin ameliyat olarak gosterdi tekrar, para odememem icin. buarda bende uyguladigi amelyatin iyi olmadigini kimse ogrenmemis oldu
CADIARZU

Kesinlikle Türk dr lar daha iyiler..Yurt dışında örn. Rusya Almanya, İngiltere v.s. gibi ülkelerde doktorlar burun ameliyatalrını kesimnlikle beceremiyorlar. Hatta bu ameliyatlardan oldukça korkarlarmış bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…