rubygirls Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2023 466 845 23 33 29 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutsuzh #41 Bende şunu sormak istiyorum çenede bir baskı durumu oluyormu yıllar önce oldugum ameliyat sonrası yüzümde bir yamukluk oldu sonra çeneden oldugu çıktı
Bende şunu sormak istiyorum çenede bir baskı durumu oluyormu yıllar önce oldugum ameliyat sonrası yüzümde bir yamukluk oldu sonra çeneden oldugu çıktı
M Mutsuzh Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2022 45 14 8 26 29 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutsuzh #42 merlinurse .!.: Göz kaslarınızın ameliyattan sonra zarar gördüğünün raporunu alın ve hemen tazminat davası açın 6 ay beklemeye gerek yok zaten mahkemeler uzun sürüyor çok büyük ihtimalle kazanırsınız daha sonra bu durumu düzeltebilecek rekonstrüktif Genişletmek için tıkla... Tabi atıyorum ninadefuego .!.: Bana özelden foto atma şansınız var mı? Ben de size atayım. Aynı sorunu mu paylaşıyoruz acaba? Genişletmek için tıkla...
merlinurse .!.: Göz kaslarınızın ameliyattan sonra zarar gördüğünün raporunu alın ve hemen tazminat davası açın 6 ay beklemeye gerek yok zaten mahkemeler uzun sürüyor çok büyük ihtimalle kazanırsınız daha sonra bu durumu düzeltebilecek rekonstrüktif Genişletmek için tıkla... Tabi atıyorum ninadefuego .!.: Bana özelden foto atma şansınız var mı? Ben de size atayım. Aynı sorunu mu paylaşıyoruz acaba? Genişletmek için tıkla...
M Mutsuzh Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2022 45 14 8 26 29 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutsuzh #43 rubygirls .!.: Bende şunu sormak istiyorum çenede bir baskı durumu oluyormu yıllar önce oldugum ameliyat sonrası yüzümde bir yamukluk oldu sonra çeneden oldugu çıktı Genişletmek için tıkla... Yoo öyle bir sorun yok
rubygirls .!.: Bende şunu sormak istiyorum çenede bir baskı durumu oluyormu yıllar önce oldugum ameliyat sonrası yüzümde bir yamukluk oldu sonra çeneden oldugu çıktı Genişletmek için tıkla... Yoo öyle bir sorun yok