Burun estetiğinden dolayi gözü çöken var mı ve de burun estetiği yüzdeki diğer kemikleri etkiler mi

Mutsuzh

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
45
14
8
26
Burun estetiğinden dolayi gözü çöken var mı ve de burun estetiği yüzdeki diğer kemikleri etkiler mi

Cökme degilde, hafif geride kaliyor gibi bir görüntü yaratabilir, özelikle kemik alindiysa.

Gözde nasıl çökme olacak kafamda bile canlanmadı açıkçası.

Gözde çökme olmamıştırds yandaki deride bir tuhaflık olabiliyor benim olmuştu oradan biliyorum.

Benimde gözlerimin sekli degisti, yazdiginiz gibi sanki ice dogru cökme olmus, cok tuhaf. Ama nasil mumkun olur bilmiyorum.

Çökmeyi bilmem ama bende burun ameliyatı sonrası göz seyirmesi başladı sürekli

Arkadaşlar saolsun doktorlar burnun göz Hizzasında aşşağı inen kısmını törpüleyip inceltiyorlar. Buda yüzün ifadesini ve bakışları değiştiriyor. Hatta ifadesisleşiyor bakışlar. Gülüş bile değişiyor. Ki o göz cevresindeki bombelik normalde tatlılık ve gençlik katıyor yüze. Malesef benim doktorum da yapmış onu ve kendime yabancılaştım resmen 😔 lütfen ameliyat olacaklar çok iyi düşünsün. Ve gercekten aşırı rahatsız olmayanlar ameliyat olmasın. Yüzün anatomísi değişiyor. Eski siz olmuyorsunuz

Benimde gözüm içe girmiş gibi oldu ameliyatt güzel yüzümü aldı götürdü yerine güzel olmayan kalkık bir burun ve çökük bir yüz bıraktı çokk pişmanım
Vallahi benim de öyle yüzüm o kadat güzeldiki kaşım gözüm yüzümün uyumu ne bir uyum kaldı ne güzel bir burun benim kendi burnum dümdüzdu şuan saçma sapan yamuk bur burun çökmüş gözler sarkmış yanaklar kaldı. Mahvetti suratımi

Vallahi benim de öyle yüzüm o kadat güzeldiki kaşım gözüm yüzümün uyumu ne bir uyum kaldı ne güzel bir burun benim kendi burnum dümdüzdu şuan saçma sapan yamuk bur burun çökmüş gözler sarkmış yanaklar kaldı. Mahvetti suratımi
peki psikolojiniz ne durumda ben bitmiş durumdayım çok kötüyüm hiç bu kadar pişman olmamıştım eskiden beni beğenen bana bakan insanlar şimdi suratıma bile bakmıyor kendi ellerimle kendimi mahvettim 😐

peki psikolojiniz ne durumda ben bitmiş durumdayım çok kötüyüm hiç bu kadar pişman olmamıştım eskiden beni beğenen bana bakan insanlar şimdi suratıma bile bakmıyor kendi ellerimle kendimi mahvettim 😐
Psikoloji mi psikoloji mi kaldı allah korkusu olmasa bir dakika yaşamak istemiyorum suratımi maymun etmiş bırakmış kimsenin yüzüne bakmak istemiyorum burun desen yemin ediyorum yamuk yumuk karartılı bir şey göz desen içe doğru çöktü kaş da onunla birlikte aşağı kaydı burunu kaydırak gibi yapmış dudak burun mesafesi açılmış burun yan duvarlarını almış yanaklar büyümüş uzun ince yüzüm yuvarlak yayvan bir şekil olmuş yani şaşırıyorum hiç mi allah korkuları yok güzel düz bir burundu istediği sekle getirmek için bu kadar oyuyorlar yüzün fıtratını bozuyorlar zaten o burun şekline göre allah yaratmış yapmaları gereken ne isteniyorsa onu tyapmak ama mükemmel burun yapmak için güya haramliyorlar suratı

Revizyon için doktor arıyorum bakalım ne kadar toparlanavilecek benim inanması bekli zor ama ama göz kenarlarıma kadar boşaltmış orada ne işi vardı aklım almıyor

Psikoloji mi psikoloji mi kaldı allah korkusu olmasa bir dakika yaşamak istemiyorum suratımi maymun etmiş bırakmış kimsenin yüzüne bakmak istemiyorum burun desen yemin ediyorum yamuk yumuk karartılı bir şey göz desen içe doğru çöktü kaş da onunla birlikte aşağı kaydı burunu kaydırak gibi yapmış dudak burun mesafesi açılmış burun yan duvarlarını almış yanaklar büyümüş uzun ince yüzüm yuvarlak yayvan bir şekil olmuş yani şaşırıyorum hiç mi allah korkuları yok güzel düz bir burundu istediği sekle getirmek için bu kadar oyuyorlar yüzün fıtratını bozuyorlar zaten o burun şekline göre allah yaratmış yapmaları gereken ne isteniyorsa onu tyapmak ama mükemmel burun yapmak için güya haramliyorlar suratı
Evet dediğiniz gibi Allah yarattığı yüze göre burun veriyor bize ama biz dha güzel olsun hevesiyle mahvediyoruz kendimizi .

Back
X