Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayağı çökme olmuş gözüm içeriye doğru girmiş göz köslerimde kemik çıkıntısı var hatta göz altındaki kemik bile aşağıya kaymışGözde nasıl çökme olacak kafamda bile canlanmadı açıkçası.
Kemik fazla alındıysa sanırım çökmede oluyor cünkü benim gözüm bayağı çökmüş ve daha cekikken yuvarlak olmuşCökme degilde, hafif geride kaliyor gibi bir görüntü yaratabilir, özelikle kemik alindiysa.
Foto atar misin özeldenBayağı çökme olmuş gözüm içeriye doğru girmiş göz köslerimde kemik çıkıntısı var hatta göz altındaki kemik bile aşağıya kaymış
Keşke öyle olsa bariz çökme oldu 3 ay oldu geçmesini bekliyorum geçmiyorGözde çökme olmamıştırds yandaki deride bir tuhaflık olabiliyor benim olmuştu oradan biliyorum.
Özelden resim atabilir misinizBayağı çökme olmuş gözüm içeriye doğru girmiş göz köslerimde kemik çıkıntısı var hatta göz altındaki kemik bile aşağıya kaymış
Benimde gözüm içe girmiş gibi oldu ameliyatt güzel yüzümü aldı götürdü yerine güzel olmayan kalkık bir burun ve çökük bir yüz bıraktı çokk pişmanımKeşke öyle olsa bariz çökme oldu 3 ay oldu geçmesini bekliyorum geçmiyor
Vallahi benim de öyle yüzüm o kadat güzeldiki kaşım gözüm yüzümün uyumu ne bir uyum kaldı ne güzel bir burun benim kendi burnum dümdüzdu şuan saçma sapan yamuk bur burun çökmüş gözler sarkmış yanaklar kaldı. Mahvetti suratımiBenimde gözüm içe girmiş gibi oldu ameliyatt güzel yüzümü aldı götürdü yerine güzel olmayan kalkık bir burun ve çökük bir yüz bıraktı çokk pişmanım
peki psikolojiniz ne durumda ben bitmiş durumdayım çok kötüyüm hiç bu kadar pişman olmamıştım eskiden beni beğenen bana bakan insanlar şimdi suratıma bile bakmıyor kendi ellerimle kendimi mahvettimVallahi benim de öyle yüzüm o kadat güzeldiki kaşım gözüm yüzümün uyumu ne bir uyum kaldı ne güzel bir burun benim kendi burnum dümdüzdu şuan saçma sapan yamuk bur burun çökmüş gözler sarkmış yanaklar kaldı. Mahvetti suratımi
Psikoloji mi psikoloji mi kaldı allah korkusu olmasa bir dakika yaşamak istemiyorum suratımi maymun etmiş bırakmış kimsenin yüzüne bakmak istemiyorum burun desen yemin ediyorum yamuk yumuk karartılı bir şey göz desen içe doğru çöktü kaş da onunla birlikte aşağı kaydı burunu kaydırak gibi yapmış dudak burun mesafesi açılmış burun yan duvarlarını almış yanaklar büyümüş uzun ince yüzüm yuvarlak yayvan bir şekil olmuş yani şaşırıyorum hiç mi allah korkuları yok güzel düz bir burundu istediği sekle getirmek için bu kadar oyuyorlar yüzün fıtratını bozuyorlar zaten o burun şekline göre allah yaratmış yapmaları gereken ne isteniyorsa onu tyapmak ama mükemmel burun yapmak için güya haramliyorlar suratıpeki psikolojiniz ne durumda ben bitmiş durumdayım çok kötüyüm hiç bu kadar pişman olmamıştım eskiden beni beğenen bana bakan insanlar şimdi suratıma bile bakmıyor kendi ellerimle kendimi mahvettim![]()
Evet dediğiniz gibi Allah yarattığı yüze göre burun veriyor bize ama biz dha güzel olsun hevesiyle mahvediyoruz kendimizi .Psikoloji mi psikoloji mi kaldı allah korkusu olmasa bir dakika yaşamak istemiyorum suratımi maymun etmiş bırakmış kimsenin yüzüne bakmak istemiyorum burun desen yemin ediyorum yamuk yumuk karartılı bir şey göz desen içe doğru çöktü kaş da onunla birlikte aşağı kaydı burunu kaydırak gibi yapmış dudak burun mesafesi açılmış burun yan duvarlarını almış yanaklar büyümüş uzun ince yüzüm yuvarlak yayvan bir şekil olmuş yani şaşırıyorum hiç mi allah korkuları yok güzel düz bir burundu istediği sekle getirmek için bu kadar oyuyorlar yüzün fıtratını bozuyorlar zaten o burun şekline göre allah yaratmış yapmaları gereken ne isteniyorsa onu tyapmak ama mükemmel burun yapmak için güya haramliyorlar suratı