- 3 Aralık 2017
- 564
- 309
- 103
Her suçu doktora atıyorsunuz da sonuçta siz burnumu yaptırmak istiyorum diyip masaya yatmışsınız adam da bişeyler yapmış. Burnun şeklini de anormal ya da hatalı bir burun yapmadıysa çökme ya da başka bi sorun olmadıysa her suçu da doktora atmayın artık. Madem burnunuz o kadar güzeldi düz hali iyiydi daha kavisli kalkık olsun diye ameliyata girmeyecektiniz. Gözüm çöktü kaşım değişti yüzüm uzadı yanak büyüdü nedir bu yüz nakli mi altı üstü burun yapmış. Bir de allah korkusu yazmışsınız kendiniz allahtan korkup yarattığını değiştirmeseydiniz o zaman. Sizleri ameliyata alanlara sabır diliyorumPsikoloji mi psikoloji mi kaldı allah korkusu olmasa bir dakika yaşamak istemiyorum suratımi maymun etmiş bırakmış kimsenin yüzüne bakmak istemiyorum burun desen yemin ediyorum yamuk yumuk karartılı bir şey göz desen içe doğru çöktü kaş da onunla birlikte aşağı kaydı burunu kaydırak gibi yapmış dudak burun mesafesi açılmış burun yan duvarlarını almış yanaklar büyümüş uzun ince yüzüm yuvarlak yayvan bir şekil olmuş yani şaşırıyorum hiç mi allah korkuları yok güzel düz bir burundu istediği sekle getirmek için bu kadar oyuyorlar yüzün fıtratını bozuyorlar zaten o burun şekline göre allah yaratmış yapmaları gereken ne isteniyorsa onu tyapmak ama mükemmel burun yapmak için güya haramliyorlar suratı