Burun estetiğinden dolayi gözü çöken var mı ve de burun estetiği yüzdeki diğer kemikleri etkiler mi

Psikoloji mi psikoloji mi kaldı allah korkusu olmasa bir dakika yaşamak istemiyorum suratımi maymun etmiş bırakmış kimsenin yüzüne bakmak istemiyorum burun desen yemin ediyorum yamuk yumuk karartılı bir şey göz desen içe doğru çöktü kaş da onunla birlikte aşağı kaydı burunu kaydırak gibi yapmış dudak burun mesafesi açılmış burun yan duvarlarını almış yanaklar büyümüş uzun ince yüzüm yuvarlak yayvan bir şekil olmuş yani şaşırıyorum hiç mi allah korkuları yok güzel düz bir burundu istediği sekle getirmek için bu kadar oyuyorlar yüzün fıtratını bozuyorlar zaten o burun şekline göre allah yaratmış yapmaları gereken ne isteniyorsa onu tyapmak ama mükemmel burun yapmak için güya haramliyorlar suratı
Her suçu doktora atıyorsunuz da sonuçta siz burnumu yaptırmak istiyorum diyip masaya yatmışsınız adam da bişeyler yapmış. Burnun şeklini de anormal ya da hatalı bir burun yapmadıysa çökme ya da başka bi sorun olmadıysa her suçu da doktora atmayın artık. Madem burnunuz o kadar güzeldi düz hali iyiydi daha kavisli kalkık olsun diye ameliyata girmeyecektiniz. Gözüm çöktü kaşım değişti yüzüm uzadı yanak büyüdü nedir bu yüz nakli mi altı üstü burun yapmış. Bir de allah korkusu yazmışsınız kendiniz allahtan korkup yarattığını değiştirmeseydiniz o zaman. Sizleri ameliyata alanlara sabır diliyorum

Her suçu doktora atıyorsunuz da sonuçta siz burnumu yaptırmak istiyorum diyip masaya yatmışsınız adam da bişeyler yapmış. Burnun şeklini de anormal ya da hatalı bir burun yapmadıysa çökme ya da başka bi sorun olmadıysa her suçu da doktora atmayın artık. Madem burnunuz o kadar güzeldi düz hali iyiydi daha kavisli kalkık olsun diye ameliyata girmeyecektiniz. Gözüm çöktü kaşım değişti yüzüm uzadı yanak büyüdü nedir bu yüz nakli mi altı üstü burun yapmış. Bir de allah korkusu yazmışsınız kendiniz allahtan korkup yarattığını değiştirmeseydiniz o zaman. Sizleri ameliyata alanlara sabır diliyorum
O üyenin burnunu gördüm, kötü bir burun değildi. Göz, kaş ve yanakla ilgili söylediği şeyleri de fark edemedim. Gayet normal bir yüzü var. 3. ayda zaten revizyon düşünülmez korkunç bir deformasyon yoksa.

Meseleyi bilmeden resmimi görmeden böyle yorum yapmanız hiç hoş değil sizin gibi üslubumu bozmamak adına size sizin dilinizden asla cevap vermeyecem ama yine de bilmediğinizi varsayarak kısa bir açıklama yapıyorum ,yapıyorum ki bundan sonra bir şeyin aslını bilmeden insanlara böyle kırıcı şekilde yargı dağıtan biriymiş gibi begenmislikle yorum yapmamaniz adına birincisi ben estetik amaçla ameliyat olmadım forumun başındaki mesajımı okursanız anlarsınız konka deviasyon ameliyatı olacaktım doktorumu da söyledim asla sekili değişmesin diye ha mümkünse dış tarafında da yapacaksınız uc kısmında yamukluk var düzelirsiniz dedim o biraz mudahele etsek güzel olur dedi ona rağmen yok dedim ameliyat günü yine söyleyince izin verdim ama burnumun şekli değişmesin dedim tahmin ettiğim en fazla küçükken düşmenin etkisiyle sol taraftaki çok azıcık olan fazla yükselttiyi törpülemesiydi yani çatıyı falan açmadan daha tamponlu haldeyken gözüm içeri doğru çöktü zaten tampon açıldığında gördüğüm sonuç karşısında aglama ya başladım cünkü tüm burnumu değiştirmişti her açıdan ama değişmişti şekil olarak incelik olarak uzunluk olarak dümdüz bir burun kaydırak haline getirilmiş yani hanfendi kimse aptal değil durup duruken böyle mutsuz olup guzel olan bir şey için kendimi harap etsin kaldi ki çevremdekiler de aptal değil ne diyeyim allah size böyle bir şey vermesin bu arada ben de çevrenizdekilere sabır diliyorum bir şeyi görmeden bilmeden tanımadığınız birine böyle kırıcı şekilde yorum yaptığınıza göre çevrenizdekilere kim bilir nasıl davranıyorsunuz

Ayrıca maalesef ki sol tarafimda burun yan duvarımda çökme var plastik cerrahiye gittim kayma olduğunu söyledi orta hatta cekilip yan tarafının doldurulması gerekiyormus ayrıca bizim bu sitede her şeyi tüm objektifliği ile anlatmamız da iyi bir şey en azından insanlar ders alsın bu duruma düşmesin ben istemediğim halde bu duruma düştüm yani benim burda yazma amacım bu hem kendim gibi insanlar varsa görüp derdimi paylaşmak için hem de ameliyat olmayan insanlara ders olması için yani demek istediğim güzel bir site kırıcı bir şekilde konuşup insanları üzmeye hiç gerek yok

Benim amacım sizi kırmak değil, ayrıca üslubu bozmak nedir bunu tanımlayın önce. Size bi hakaret falan etmedim sonuçta ki niye edeyim. Sadece durumu fazla abarttığınızı düşünüyorum, bu kadar hassas biriyseniz bu ameliyatı bu şekilde olmamalıydınız. Konka ablasyonu ve septoplasti yaptıran ve burnu kemerli olduğu halde dokundurmayan birsürü insan var çevrede…

Meseleyi bilmeden resmimi görmeden böyle yorum yapmanız hiç hoş değil sizin gibi üslubumu bozmamak adına size sizin dilinizden asla cevap vermeyecem ama yine de bilmediğinizi varsayarak kısa bir açıklama yapıyorum ,yapıyorum ki bundan sonra bir şeyin aslını bilmeden insanlara böyle kırıcı şekilde yargı dağıtan biriymiş gibi begenmislikle yorum yapmamaniz adına birincisi ben estetik amaçla ameliyat olmadım forumun başındaki mesajımı okursanız anlarsınız konka deviasyon ameliyatı olacaktım doktorumu da söyledim asla sekili değişmesin diye ha mümkünse dış tarafında da yapacaksınız uc kısmında yamukluk var düzelirsiniz dedim o biraz mudahele etsek güzel olur dedi ona rağmen yok dedim ameliyat günü yine söyleyince izin verdim ama burnumun şekli değişmesin dedim tahmin ettiğim en fazla küçükken düşmenin etkisiyle sol taraftaki çok azıcık olan fazla yükselttiyi törpülemesiydi yani çatıyı falan açmadan daha tamponlu haldeyken gözüm içeri doğru çöktü zaten tampon açıldığında gördüğüm sonuç karşısında aglama ya başladım cünkü tüm burnumu değiştirmişti her açıdan ama değişmişti şekil olarak incelik olarak uzunluk olarak dümdüz bir burun kaydırak haline getirilmiş yani hanfendi kimse aptal değil durup duruken böyle mutsuz olup guzel olan bir şey için kendimi harap etsin kaldi ki çevremdekiler de aptal değil ne diyeyim allah size böyle bir şey vermesin bu arada ben de çevrenizdekilere sabır diliyorum bir şeyi görmeden bilmeden tanımadığınız birine böyle kırıcı şekilde yorum yaptığınıza göre çevrenizdekilere kim bilir nasıl davranıyorsunuz
Ben gördüm, göndermiştiniz. 3. ayda burnunuz şiş ve ödemli olur bir kere. Sağlıklı yorum yapmak için biraz beklemeniz gerekmiyor mu sizce? Gözlerinizde, yanaklarınızda vs benim gördüğüm kadarıyla hiçbir değişiklik yok. İlla olduğunu düşünüyorsanız farklı farklı açılardan net fotoğraflar yükleyin, herkes yorumlasın, objektif görüş almış olursunuz. Sonra da silersiniz fotoğrafları.

Bu anlattığınız bozukluklar biz göremiyorsak hiçbir şey ifade etmiyor maalesef.

Benim amacım sizi kırmak değil, ayrıca üslubu bozmak nedir bunu tanımlayın önce. Size bi hakaret falan etmedim sonuçta ki niye edeyim. Sadece durumu fazla abarttığınızı düşünüyorum, bu kadar hassas biriyseniz bu ameliyatı bu şekilde olmamalıydınız. Konka ablasyonu ve septoplasti yaptıran ve burnu kemerli olduğu halde dokundurmayan

Bir şeyi ifade etme biçiminiz üslubunuz değil mi hiç tanımadığınız burnunu yakından canlı görmediğiniz ne hale girdiğini canlı görmediğiniz birine allah sizleri ameliyat edenlere sabır versin ne demek yaa, bilmiyorum belki bazı kişilik bozukluğu olan insanlar var önceki burunları berbat ve isteyerek gidip ameliyat olup sonuç mukemmel olsa bile alışmakta zorluk çekiyorlar belki siz öyle biriyle karışırdınız ama malesef öyle bir durumum yok eski halimle kıyaslayamayacağım kadar çirkin bir burun var ortada ayrıca ben de biliyorum kemere hiç dokunulmadam ameliyat olanlar var zaten benim tuhafıma giden beni kahreden de bu düzgün olan bir şey neden bozulup bu hale getirildi hassasligimi zaten doktoruma yeterince belli ettim ama bildiğini yapmış istiyorsan beni davalık et diyor ki verecem de mahkemeye sadece 6 ayımın dolmasını bekliyorum belki düzeltebilir diye durumu da abartmıyorum bir kadını güzel gösteren gözleridir çukur olmuş bir gözün kimseyi güzel gösterdiğini düşünmüyorum

Ben gördüm, göndermiştiniz. 3. ayda burnunuz şiş ve ödemli olur bir kere. Sağlıklı yorum yapmak için biraz beklemeniz gerekmiyor mu sizce? Gözlerinizde, yanaklarınızda vs benim gördüğüm kadarıyla hiçbir değişiklik yok. İlla olduğunu düşünüyorsanız farklı farklı açılardan net fotoğraflar yükleyin, herkes yorumlasın, objektif görüş almış olursunuz. Sonra da silersiniz fotoğrafları.

Bu anlattığınız bozukluklar biz göremiyorsak hiçbir şey ifade etmiyor maalesef.
Yaa siz allah aşkına sadece bir açıdan en iyi olduğum resmimi gördünüz ki ben o resmi bir çok kişiyi de gönderdim hepsi de gözdeki tuhaflığı sol taraftaki cokuklugu farketti ki resimde iyi hali canlı olarak daha kötü görüntüme gelince zaten normal gözüküyor sonuçta yüzüme kezzap falan atılmadı ama önceki halimle kıyaslayınca estetik açıdan bir çok unsurun bozulduğu belli ben ve çevremdeki insanlarda da görme bozukluğu olmadığı için malesef ki ameliyatın kötü etkisinin farkındayız dediğiniz gibi keşke şişlikler geçse ama daha burun ucu yayılıp bozuluyor üst taraf ödem gittikçe daha çok aşağı doğru uzuyor yani bozuk olan bir şey daha fazla boyluyor yani bu 6 ay falan hikaye güzel olan bir burun doğru 6 ayda daha da güzelleşir ama kötü olan git gide daha da kötüleşir

Siteye falan da burnumu göndermek istemiyorum herkesin görmesine gerek yok zaten ben burnumdaki yüzümdeki kötü görüntünün farkındayım başkalarının ay yok falan demesi bir şey değiştirmez ki eminim ki tam haliyle atsam utanacaksınız ama bunu yapmayacam buraya da yazıyorsam teselli edilmek için değil sadece kendim gibi olan insanları görüp sadece benim başıma gelmediğini bunun bir sınav olduğunu hissetmek için

Bir şeyi ifade etme biçiminiz üslubunuz değil mi hiç tanımadığınız burnunu yakından canlı görmediğiniz ne hale girdiğini canlı görmediğiniz birine allah sizleri ameliyat edenlere sabır versin ne demek yaa, bilmiyorum belki bazı kişilik bozukluğu olan insanlar var önceki burunları berbat ve isteyerek gidip ameliyat olup sonuç mukemmel olsa bile alışmakta zorluk çekiyorlar belki siz öyle biriyle karışırdınız ama malesef öyle bir durumum yok eski halimle kıyaslayamayacağım kadar çirkin bir burun var ortada ayrıca ben de biliyorum kemere hiç dokunulmadam ameliyat olanlar var zaten benim tuhafıma giden beni kahreden de bu düzgün olan bir şey neden bozulup bu hale getirildi hassasligimi zaten doktoruma yeterince belli ettim ama bildiğini yapmış istiyorsan beni davalık et diyor ki verecem de mahkemeye sadece 6 ayımın dolmasını bekliyorum belki düzeltebilir diye durumu da abartmıyorum bir kadını güzel gösteren gözleridir çukur olmuş bir gözün kimseyi güzel gösterdiğini düşünmüyorum
Boşverin çekmeyen bilemez bu durumun psikolojisini Bende sizle aynı durumdayım kemer törpülensin diye girdik ameliyata burnumuz istemediğimiz şekilde değiştirildi burda suç tabiki doktorun olacak sonuçta bize bu yamuk kalkık burnu yapan doktor olan şahıslar .

Gerçekten bir durumu yaşamayan dışında kimse anlayamıyor 😔 bende aynı durumdayım ameliyattan sonra doktorla konuştuğumun aksine bambaşka bir burunla karşılaştım. Psikolojik olarak çökerten bir durum bu. Heleki bizim gibi eski burnu yüzü kötü olmayan insanlar için. Bu doktor mağduriyeti. Sen kafana takma. Ama keşke empati yapamadığımız konularda en azından susmayı başarabilsek. Bu evreler çok hassas evreler. İnsanların ağzından çıkan en ufak olumlu yada olumsuz bir lafın karşı tarafı aylarca etkileyebilecegi bir süreç. Ve buraya yazmak burdakilerle konuşmak dertleşmek Bi yerde çaresizlikten. Bu kadar berbat bir evre. ALLAH BIZIMKILER GİBİ DOKTORLARA KARŞI BİZE SABIR VERSİN 😔

Çöken göze dolgu yapılmıyor daha fazla çöküyormuş bununla ilgili daha önce operasyon geçiren var mı 23 yaşındayım gözlerim sanki 15 yıl sonrasına gitmiş gibi

gözüm çökmedi ama burun kemerinin yan duvarlarındaki şişliklerden özellikle sol taraftaki gözüm çökmüş gibi görünüyor daha 4 aylık burnum. burun köprüsünün osteotomy yapılması kemik kırılması sorucunda kemikte nasırımsı bir tabaka oluşurmuş adı callus. o tabaka zamanla yok olurmuş yada az belirgin olurmuş. işte bende de o var geçmesini bekliyorum. burun ameliyatı olanlarda gözaltı çöküklüğü 5-6 ay sürebiliyor. o callusun da geçmesi 18 ayı bulabilirmiş. bekleyeceğiz

yok böyle bir şey gözaltı dolgusunun amacı zaten göz çöküklüğünü gidermek ama yine de ameliyatınız yeniyse bence bekleyin çünkü çöküklük zamanla geçiyormuş yabancılar youtube videolarında açıklıyor

yok böyle bir şey gözaltı dolgusunun amacı zaten göz çöküklüğünü gidermek ama yine de ameliyatınız yeniyse bence bekleyin çünkü çöküklük zamanla geçiyormuş yabancılar youtube videolarında açıklıyor
Keşke benim öyle bir durum olsa doktora bile gittim göz kaslarıma zarar vermiş ve dolgu olmuyormuş gözüm çökük görünmüyor içe doğru çökmüş

Göz kaslarınızın ameliyattan sonra zarar gördüğünün raporunu alın ve hemen tazminat davası açın 6 ay beklemeye gerek yok zaten mahkemeler uzun sürüyor çok büyük ihtimalle kazanırsınız daha sonra bu durumu düzeltebilecek rekonstrüktif cerrah bulun.

Evet sorun da burda Ankara'ya kadar gittim gittiğim her doktorda gözün zarar görmüş dedi ama rapor kısmına gelince bekle deyip geliştirdiler rapor vermeye yanasmiyorlar oyuzden dava açıp kendileri sağlık heyetine göndermelerini isteyecem

Keşke benim öyle bir durum olsa doktora bile gittim göz kaslarıma zarar vermiş ve dolgu olmuyormuş gözüm çökük görünmüyor içe doğru çökmüş
Bana özelden foto atma şansınız var mı? Ben de size atayım. Aynı sorunu mu paylaşıyoruz acaba?

Back
X