Burun estetiğinden ne kadar zaman sonra adet oldunuz?

biricik18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
177
0
46
Antalya
kızlar biraz alakasız olacak ama burdan başka açacak yer bulamadım.Siz ameliyattan ne kadar sonra adet oldunuz?
Ben ameliyat olmadan bi hafta önce oldum.Ameliyat olalı 2 ay oluyo ama hala adet olmadım.Bu durum normal mi sizce?Narkozdan antibiyotiktan falan diyip pek önemsemiyorum ama:((

cnm bence bır kadın dogum uzmanına veya endokrınolojıye görün, ben amelıyat olmadım hıc ama normal gorunmuyor pek...

Canım ben iki kez burnumdan ameliyat oldum, ikisinde de ameliyat günü adet oldum ve ikisinde de bir sonraki adetim tam zamanında oldu, bence de bir doktora görün, en azından boş yere endişe etmezsin, stres yapmazsın, bir şey olduğunu sanmıyorum aslında narkozdan dolayı bazı bünyelerde böyle şeyler olduğunu duydum ama yinede doktora gidersen ilaç verip düzene sokar, ilacı kullanıncada bir süre içerisinde adet olursun, yarın tuh vah demektense bir an önce doktora git, alttan muayene ederler diye korkma, hemen muayene etmiyolar alttan, hele bakireysen hiç etmezler, en fazla ultrasonla bakarlar kist falan var mı diye, sonra kan testi yapıp hormonlarına bakarlar, yani korkacak hiç birşey yok. Geçmiş olsun.

dün adet olmam lazımdı, bende olmadım. biraz sinyal verdi gibi,hafif sancı oldu sevindim olucam diye ama tık yok.

evet geçmiş olsun cnm, buarada, adet döneminin ameliyata etkisi var mıydı? ne diyodu dr lar?

rüyarüyacım, msj yollamışsın, çok teşekkürler, sana msj yazamıyorum henüz, msj yazma hakkım yokmuş çünkü.
umarım burayı okursun ;)

evet geçmiş olsun cnm, buarada, adet döneminin ameliyata etkisi var mıydı? ne diyodu dr lar?

rüyarüyacım, msj yollamışsın, çok teşekkürler, sana msj yazamıyorum henüz, msj yazma hakkım yokmuş çünkü.
umarım burayı okursun ;)

Rica ederim canım, umarım yardımcı olmuştur. :)

ameliyat olduğumun ertesi günü adet olmuştum zor olmuştu benim için hem narkozun verdiği uyuşukluk bide üstüne adet dönemi tuzu biberi olumştu

Back
X