burun estetiginden sonra bi bende mi oldu ???

gokkusagi dusler

Herkese samimi olan bize uzak olsun...
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
398
2.409
43
Arkadaslar iki sene oldu burun estetigi olali amma velakin cildimde herhangi bir problemim yoktu kurulugu disinda hos simdi de kuru ama asil sorun sivilce desem degil ama boyle puruzlu gozenek gibi biseyler oldu gecmiyor.

Acaba diyorum bi bende mi oldu.
Ya da olanlar nasil bi cozum buldu
ya da abartiyor muyum

Ama yine de puruzsuz bir yuzum olsun istiyorum kozmetik urun kullanmiyorum calisan biriyim tavsiyeler pratik evde yapilan olursa iyi olur simdiden tesekkur ederim..

ameliyattan olduğunu düşünmüyorum . ozon yağı ile bakım yapabilirsin hem doğal hemde o pürüzlü dokuyu düzenli kullanımda geçiriyor.

Yani aktarlar da yada netten araştırıp
Nerde bulabilirim kullandiniz mi siz
her gun mu
netten bir araştırın derim ben kuaförümden almıştım cildim pul pul sert ve pütürlü idi düzenli kullanımda toparlandı şükür. 35 tl ye aldım 3 ay oluyor sabah akşam yüzüme uyguladım hatta ilk ay günde 4 defa nerdeyse sürüyordum göz altım hariç ve şişe küçük olmasına rağmen yarısını bile kullanamamışım henüz

Tesekkurler bakip alirim insallah. ama bi zarari olmaz ins.
Daha once pirinc maskesi uyguladim yuzumde pek tuy yoktu ama ondan sonra tuulenme oldu :-( artik tirstim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…