Merhaba arakadaşlar ben yaklaşık bir sene önce burnumdan ameliyat oldum, goruntu olarak çirkin bir burnum yoktu fakat içten dikkatli bakıldığında hafif bir eğrilik vardı küçükken okulda burnumu çarpmıştım, ama disaridan belli olmadığı için takmıyordum, nefes sorunuda yaşamadım hiç bir zaman ta ki evleneceğim zaman nişanlım bana burnun yamuk bir darbemi aldin burnuna diye sorunca hayatımda daha kimse burnuma bişey dememişti, tabi bozuldum öyle deyince oda dedi çok yakından bakınca burnunda milim çökme var dedi ben tabi taktım bunu kafaya hollandada iki tane doktora gittim ikiside gerekli bulmadı milimetrelik birşey ve burnunda kemer yada herhangi başka bir.kusur yok bunun için yaptırmaya değmez dediler sonra yaz geldi turkiyeye gittim taktım bi kere kafaya ya istanbulda bir doktora gittim tabi randevuyu önceden aldım, burnumun icine dikkatlice bakti hatta anneme bile eğriligi gosterdi ve ben o an ikna oldum ameliyata ertesi gun hemen ameliyat oldum, o kadar hızlı gelişmişti, tabiki doğal görünmesini istedim hiç-bir degisiklik olmasin dedim çünkü burnumun sadece o darbe alan tarafı düzelsin dedim, Allah var çok yapay durmuyor ama bi yere gittigimde herkes sanki burnuma bakıyormuş gibi geliyor ve hatta soranlar oluyor yapilimi diye buda açıkçası morelimi bozuyor, ailemden çoğu kişi anlamadi bile
estetik olduğumu cunku burnumda cirkin bir goruntu yoktu önceden , açıkçası pişmanım yaptırdığıma değmezdi bence çünkü önceden burnum daha inceydi önden artık büyük geliyor gözüme burnumun ucu top gibi parlıyor beyaz gibi böyle, sizce daha ödem varmıdır? en son ucundan gidiyor deniliyor ya, daha kotu bir sonuçta olabilirdi cok şükür komplikasyon fln olmadı ama ön profilden o toplu durması morelimi bozuyor, eskiden bile bu kadar takmıyordum ameliyat oldum resmen takıntılı oldum, fotograf atmak istiyorum ama yapamadim?