Burun estetiginden sonra burnun kalınlaşması

Burun küçük ama ucu yuvarlak olmuş. Doktorun Abdülkadir Göksel olmasına şaşırdım. Genelde muntazam burun uçları yapıyor. Hatta kendisine ameliyat olmadığına pişmandım ben. Bence revizyon olmayın. Kesinlikle çirkin durmuyor, küçük bir burun.
tesekkur ederim yorumunuz için, aynen o ucunun yuvarlaklığı zaten beni rahatsız ediyor

Asla ama asla revizyona gerek yok. Mrk etme burnun ve cildin cok daha birbirne adapte olcaka zamanla. Bu 2 ve ya 3 yılı anca bulur. Ödemlerde bahsetmiyorum. Sakın bu güzelim sorunsuz burnunu açtırma tekrardan. İnan bana ikincisi belki bu kadar basarılı olmaz. Belki sorunlu burun olur. Çünkü inceltmek de zor iş. Bence burnun cok güzel. Ben 3 kez ameliyat oldum yine burun sırtım düzgün değil. Kıymetini bil güzel burnunun :)
Teşekkür ederim:) ben sadece ucunun yuvarlak olmasını takmıştım çünkü önceki burnumun ucu inceydi, ödemdenmi bu kadar yuvarlak yoksa doktormu böyle şekil verdi diye merak ettim inşallah 2 3 seneye biraz daha incelir

Saçma sapan başlıklar açıyorsunuz burada. Neymiş kalın duruyormuş. Evet git sen bir daha ameliyat ol. Bu doktorların işi de zor. Çekilecek dert değil, iyi kazanıyorlar da ondan devam ediyorlar mesleğe. Burunda sorun olmadığı halde ameliyat olan biri sonuçtan memnun olmaz zaten. Burnun güzel, daha ne kadar küçük olabilir?
Ben kendimi yanlış ifade ettim sanırım, turkcem cok iyi değıl cünkü
Burnumun ucu önceden inceydi şimdi yuvarlak oldu, buda haliyle goze daha buyuk geliyor eskiden onden daha muntazamdı, sebebi ödemmi yoksa doktor ozelliklemi şeklini böyle yaptı diye merak ettim, yoksa burnum çirkin demedim

Ödem mi bilemeyiz ama ucu sivri bir burnu yuvarlak yapan başka bir doktor biliyorum. YouTuber Gökçe Yıldırım’ın burnu böyle olmuştu. Burnu makyajla küçültme ile ilgili bir videosu var görebilirsiniz orada. Sonra yeniden başka bir doktora ameliyat oldu ve şimdi güzel. Yalnız sizin burnunuz onunki gibi değil. O çok büyük olmuştu. Daha önce dediğim gibi gayet güzel. Umarım ödemdir ve istediğiniz gibi olur.

Ben kendimi yanlış ifade ettim sanırım, turkcem cok iyi değıl cünkü
Burnumun ucu önceden inceydi şimdi yuvarlak oldu, buda haliyle goze daha buyuk geliyor eskiden onden daha muntazamdı, sebebi ödemmi yoksa doktor ozelliklemi şeklini böyle yaptı diye merak ettim, yoksa burnum çirkin demedim
Tüm samimiyetimle söylüyorum. Ben derli toplu, hoş bir burun görüyorum. Burunda bir eğrilik, çıkıntı falan da yok. Daha ne olsun. Gözleri mavi olan bir arkadaşım keşke göz rengim ela olsaydı demişti bir kere. Bu işin sonu yok. Kusursuz burun isterken elimizdekinden de olmayalım. Ucu ince olsa nasıl görünür, daha mı iyi olur bilemiyorum. ama siz bence bir daha elletmeyin. Revizyon için burunda çok büyük bir kusur veya nefes sorunu olması lazım. Yüzün ortasında düğme gibi küçücük duran burunlar bence hoş gözükmüyor.

Tüm samimiyetimle söylüyorum. Ben derli toplu, hoş bir burun görüyorum. Burunda bir eğrilik, çıkıntı falan da yok. Daha ne olsun. Gözleri mavi olan bir arkadaşım keşke göz rengim ela olsaydı demişti bir kere. Bu işin sonu yok. Kusursuz burun isterken elimizdekinden de olmayalım. Ucu ince olsa nasıl görünür, daha mı iyi olur bilemiyorum. ama siz bence bir daha elletmeyin. Revizyon için burunda çok büyük bir kusur veya nefes sorunu olması lazım. Yüzün ortasında düğme gibi küçücük duran burunlar bence hoş gözükmüyor.
Teşekkür ederim yorumunuz için, haklisiniz ben biraz fazla evham yaptım galiba

Sağolun sizede geçmiş olsun,fotoğraflamı ekledim, revizyon yaptirsammi kalınlığına taktım cidden
Geçmiş olsun önden görüntüde ucunda asla kötü görüntü yok. burun sırtı gözükmüyor kemiğimi törpuledi. Bende abdulkadir beyi revizyon için düşünüyordum. Ucu ve yandan gayet iyi. Burun sırtı resimde gözükmüyor açıyla alakalı olabilir. Takmayın bence

Merhaba arakadaşlar ben yaklaşık bir sene önce burnumdan ameliyat oldum, goruntu olarak çirkin bir burnum yoktu fakat içten dikkatli bakıldığında hafif bir eğrilik vardı küçükken okulda burnumu çarpmıştım, ama disaridan belli olmadığı için takmıyordum, nefes sorunuda yaşamadım hiç bir zaman ta ki evleneceğim zaman nişanlım bana burnun yamuk bir darbemi aldin burnuna diye sorunca hayatımda daha kimse burnuma bişey dememişti, tabi bozuldum öyle deyince oda dedi çok yakından bakınca burnunda milim çökme var dedi ben tabi taktım bunu kafaya hollandada iki tane doktora gittim ikiside gerekli bulmadı milimetrelik birşey ve burnunda kemer yada herhangi başka bir.kusur yok bunun için yaptırmaya değmez dediler sonra yaz geldi turkiyeye gittim taktım bi kere kafaya ya istanbulda bir doktora gittim tabi randevuyu önceden aldım, burnumun icine dikkatlice bakti hatta anneme bile eğriligi gosterdi ve ben o an ikna oldum ameliyata ertesi gun hemen ameliyat oldum, o kadar hızlı gelişmişti, tabiki doğal görünmesini istedim hiç-bir degisiklik olmasin dedim çünkü burnumun sadece o darbe alan tarafı düzelsin dedim, Allah var çok yapay durmuyor ama bi yere gittigimde herkes sanki burnuma bakıyormuş gibi geliyor ve hatta soranlar oluyor yapilimi diye buda açıkçası morelimi bozuyor, ailemden çoğu kişi anlamadi bile estetik olduğumu cunku burnumda cirkin bir goruntu yoktu önceden , açıkçası pişmanım yaptırdığıma değmezdi bence çünkü önceden burnum daha inceydi önden artık büyük geliyor gözüme burnumun ucu top gibi parlıyor beyaz gibi böyle, sizce daha ödem varmıdır? en son ucundan gidiyor deniliyor ya, daha kotu bir sonuçta olabilirdi cok şükür komplikasyon fln olmadı ama ön profilden o toplu durması morelimi bozuyor, eskiden bile bu kadar takmıyordum ameliyat oldum resmen takıntılı oldum, fotograf atmak istiyorum ama yapamadim?
Aynı benim burnum sizinkisiyle aynı . Benimkide top gibi duruyo. Nefret ediyorum. Şuan yeni doktor araştırıyorum. Aklında doktor varmı revizyon için?

Back
X