Burun estetiginden sonra burnun kalınlaşması

tesekkur ederim yorumunuz için, aynen o ucunun yuvarlaklığı zaten beni rahatsız ediyor

Teşekkür ederim:) ben sadece ucunun yuvarlak olmasını takmıştım çünkü önceki burnumun ucu inceydi, ödemdenmi bu kadar yuvarlak yoksa doktormu böyle şekil verdi diye merak ettim inşallah 2 3 seneye biraz daha incelir

Ben kendimi yanlış ifade ettim sanırım, turkcem cok iyi değıl cünkü
Burnumun ucu önceden inceydi şimdi yuvarlak oldu, buda haliyle goze daha buyuk geliyor eskiden onden daha muntazamdı, sebebi ödemmi yoksa doktor ozelliklemi şeklini böyle yaptı diye merak ettim, yoksa burnum çirkin demedim

Ödem mi bilemeyiz ama ucu sivri bir burnu yuvarlak yapan başka bir doktor biliyorum. YouTuber Gökçe Yıldırım’ın burnu böyle olmuştu. Burnu makyajla küçültme ile ilgili bir videosu var görebilirsiniz orada. Sonra yeniden başka bir doktora ameliyat oldu ve şimdi güzel. Yalnız sizin burnunuz onunki gibi değil. O çok büyük olmuştu. Daha önce dediğim gibi gayet güzel. Umarım ödemdir ve istediğiniz gibi olur.

Tüm samimiyetimle söylüyorum. Ben derli toplu, hoş bir burun görüyorum. Burunda bir eğrilik, çıkıntı falan da yok. Daha ne olsun. Gözleri mavi olan bir arkadaşım keşke göz rengim ela olsaydı demişti bir kere. Bu işin sonu yok. Kusursuz burun isterken elimizdekinden de olmayalım. Ucu ince olsa nasıl görünür, daha mı iyi olur bilemiyorum. ama siz bence bir daha elletmeyin. Revizyon için burunda çok büyük bir kusur veya nefes sorunu olması lazım. Yüzün ortasında düğme gibi küçücük duran burunlar bence hoş gözükmüyor.

Teşekkür ederim yorumunuz için, haklisiniz ben biraz fazla evham yaptım galiba

Sağolun sizede geçmiş olsun,fotoğraflamı ekledim, revizyon yaptirsammi kalınlığına taktım cidden
Geçmiş olsun önden görüntüde ucunda asla kötü görüntü yok. burun sırtı gözükmüyor kemiğimi törpuledi. Bende abdulkadir beyi revizyon için düşünüyordum. Ucu ve yandan gayet iyi. Burun sırtı resimde gözükmüyor açıyla alakalı olabilir. Takmayın bence

Burnunuz kalın derili miydi ? Bir de özelden fotoğraf gönderebilir misiniz

Aynı benim burnum sizinkisiyle aynı . Benimkide top gibi duruyo. Nefret ediyorum. Şuan yeni doktor araştırıyorum. Aklında doktor varmı revizyon için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…