Burun estetiğinden sonra denize girmek istiyorum

monincoco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2008
56
0
86
47
- Yurtdışı
Daha önce estetik burun ameliyatı olan arkadaşlar deniz maceralarınızı paylaşırmısınız? 28 Agustosta ameliyat oldum ve bayramda denize girmek istiyorum. Ne yapmalıyım? herhangi bir öneriniz var mı benim için? Önerilerinizi bekliyorum !

çok erken cnm denize giremessin ilk başta mikrop kapar burnun içi..hem basınçç sorunuda var suyun içinde..eger başını daldırmadan içinde durcaksan sorun olmasda çok dikat etmen gerekirrr..

neme katiliyorum cnm ya bencede erken gibi
ama en saglikli bilgiyi doktorundan alirsin cnm

Kafayı suya sokmadan denize girmek iyi fikir gerçektende. Türkiyeye gelipde gerisin geriye beyaz olarakta gitmek istemiyorum. Bilgi paylaşımı için teşekkür ederim.

ben alcılarım alındıktan 3 gün sonra girdim denize ve dr.um onermişti güneşe cıkma ama deniz cok iyi gelir sadece denize atlama demişti okadar ödemlere ii geliomuş

denize girmekte bir sakinca yok, hatta burnunu da suya carpmadan sokabilirsin aslinda ama bunu bizden once doktoruna danismalisin bize degil canim :olmaz:

belki doktorun sana uygun gormeyecek nerden bilebiliriz ki degil mi boshayallersmile

ben ameliyattan 3 hafta sonra falan denize girmistim, once doktoruma sormustum tabii.
burnumu da denize sokmustum(ama dalmadan), hem deniz suyu yaralara iyi gelir derler mikrop kapacagini sanmiyorum.

en onemli sey burnunu gunesten korumak.
ben o yuzden denize girerken bile sapkami kafamdan cikarmamistim.
mutlaka spfli krem kullanmalisin, gerci bunu sadece denize girerken degil ameliyattan sonra belli bir sure(ozellikle kesik yarana) kullanmak gerekli.

Size soruyorum çünki tecrübe etmiş arkadaşların bilgileri beni rahatlatıyor. Doktorla randevuamada daha 3 gün var. Kendimi hazırlamak istiyorum her türlü duruma karşı ve doktorla karşılaştığımda ona da soracağım. Laserle tüy tedavisi yaptırdığım için 50+SPF sürmeden çıkmıyorum zaten. Tek istediğim yüzümde kalıcı lekeler çıkmasın!

kızlar doktorum yurtdışındaymış ulaşamıyorum kendisine burnum için kullandığım göz pomadı ve okyanus suyu bitti tekrar gidip alacak mıyım kaç ay kullanmam gerekiyor bunları şuan 2.yımdyım sizler neler yaptınız göz pomadı bitince kullanmayı kestiniz mi? lütfen tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum :37:

Ağustosta ameliyat olacağım doktorumun söylediklerini paylaşayım,
6 hafta direk güneş ışığı yasak.
4 hafta deniz havuz yasak,
gözlük yasak.
ilk günler klimalı ortam.
Bende temmuz başı olacaktım ağustos sonuna kaydırdım.

kızlar burun içindeki kıllarla nasıl baş ediyorsunuz burun kuculdu e halıyle ıc tarafta gorunmeyen kıllar burnun ucuna geldı doktorlar da amelıyatta kılları kesıyorlar rahat calısmak ıcın sımsıyah cıkıyo ben kesmek ıstemıyorum daha sert uzun gürleşir dıye ama alamıyorum da bısey olur dıye korkuyorum ve acıyo aynı şekilde dudağımın burun dikiş kısmına yakın yerleri de almış başını gidiyo sizler neler yaşadınız tcrubelerınızı yazın pls:37::37::37::37::37:

kızlar burun içindeki kıllarla nasıl baş ediyorsunuz burun kuculdu e halıyle ıc tarafta gorunmeyen kıllar burnun ucuna geldı doktorlar da amelıyatta kılları kesıyorlar rahat calısmak ıcın sımsıyah cıkıyo ben kesmek ıstemıyorum daha sert uzun gürleşir dıye ama alamıyorum da bısey olur dıye korkuyorum ve acıyo aynı şekilde dudağımın burun dikiş kısmına yakın yerleri de almış başını gidiyo sizler neler yaşadınız tcrubelerınızı yazın pls:37::37::37::37::37:

burun içi kılları bilmem de bıyık konusunda bende çok sıkıntı yaşamıştım hala da canım acıyo alırken gözümden yaş geliyor:59:

Back
X