- Konu Sahibi Estetikport
-
Burun estetiği sonrasında iyileşme döneminin ilk 1 haftası oldukça önemlidir.
Hafif sızıntılar, hafif morluk ve şişlik bu dönümde görülmekte ve 10 gün içinde genellikle ortadan kaybolmaktadır.
Operasyon sonrası burna şekli veren alçı ve plaster 1 hafta içinde doktorunuz tarafından çıkarılır.
Ödem ve morluklar 1 haftada kaybolur.
Varsa tampon bu sürede çıkarılır.
Evde günlük işlerinizi 3. günden itibaren yavaş yavaş görebilir hastalarımız.
1. haftanın sonunda çoğu hastamız hafif bir makyaj ile sosyal hayata katılabiliyor ve işine tekrar dönebiliyor.
Bu sürede morluklar geçmiş oluyor ve şişlikler başkalarının fark edemeyeceği düzeye iniyor.
Hafif sızıntılar, hafif morluk ve şişlik bu dönümde görülmekte ve 10 gün içinde genellikle ortadan kaybolmaktadır.
Operasyon sonrası burna şekli veren alçı ve plaster 1 hafta içinde doktorunuz tarafından çıkarılır.
1. haftanın sonunda çoğu hastamız hafif bir makyaj ile sosyal hayata katılabiliyor ve işine tekrar dönebiliyor.
Bu sürede morluklar geçmiş oluyor ve şişlikler başkalarının fark edemeyeceği düzeye iniyor.
ilk zamanlardaki kalkıklıktan bahsetmemişsiniz bu konuya da değinebilir misiniz
dikişler alınınca ağrı oluyor mu
Eğer ilk başta burun ucunda hafif kalkıklık varsa, oturma aşamasında bu sorun ortadan kalkabilir, burun ucu istenilen görünüme kavuşur. En az 6 ay beklemekte yarar var.
aslında önden çok kalkık değil gittikçe normal seviyeye iniyor. ama burun ucu yüzden biraz uzak şişlikten midir acaba
ben de en çok yapılan estetik ameliyat olmasına rağmen burun estetiğinin çok zor olduğunu düşünüyorum, o yüzden çok korkuyorum açıkçası. iyileşme sürecinden ziyade sonucun istediğim gibi olmaması korkutuyor ama olmak zorundayım nefes sorunum var çünkü. inşallah istediğim gibi olur.
Ben de yeni ameliyat oldum ve birkaç sorum var
1- Ameliyattan ne kadar süre sonra sigara içmeye başlayabiliriz?
2- Ne kadar süre sonra çift yastıkta dik pozisyonda uyumayı bırakabiliriz
3- (bana göre en önemli soru) ne zaman burnumuzdan nefes almaya başlayabiliriz?
Yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim :) :44:
Hay yasa evet bu sorunun cevabini bende cok merak ediorum litfen cvplayin :/
1-)Ne kadar sora yan yuz ustu yatabiliriz yastiktan korkmadan!!! Encok ozlediim sey suan bu
2-)burun ici tamamen ne zaman temizlencek deniz suyunu sıkıyorm ama tamamen temizlemedi bitti neredeyse sisesi :/
3-) son sorum burnuma fazla dokunmamalimiyim ? Yani dokunma korkusu var bende elleyince sekli bozulurmu8 gun oldu ameliyat olali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?